Fastlane Main Event bejelentve

wwe-fastlane-1A hétfői RAW zárásaként, Stephanie McMahon bejelentette a Február 21.-én esedékes Fastlane PPV főmérkőzését, mely egy Triple Threat összecsapás lesz. A győztes kvalifikálja magát a WrestleMania-ra, ahol Triple H lesz az ellenfele.

A történelem ismétli önmagát…mondhatja ismét rengeteg rajongó, hisz a tavalyi Fastlane után, idén is a kihívói jogról dönt a főmérkőzés, hogy ki vehet majd részt a 32.-ik WrestleMania főeseményén a WWE Nehézsúlyú bajnoki címért vívott küzdelemben. A különbség, hogy idén egy Triple Threat küzdelem lesz, ami első ránézésre ugyan kecsegtető, jobban belegondolva azonban egyenesen értelmetlen párosítás.

Brock Lesnar vs Roman Reigns vs Dean Ambrose

12642509_1002143583157424_8926586883271400950_nEz a három szupersztár küzdhet meg tehát a jogért, hogy a világ legnagyobb színpadán szálljon harcba a cég legfényesebb övéért. A dolgok mögé nézve azonban, rájöhetünk mennyire is értelmetlen küzdelem lesz ez, egyetlen szempont miatt. A győztes senki számára nem meglepetés, Roman Reigns diadalmaskodik, és megy a WrestleMania-ra The Game ellen. Nem csak azért, mert kettejük története már régóta, de igazán a TLC óta tart, sokkal inkább mert Dean Ambrose Intercontinentális bajnokként vesz részt ebben a mérkőzésben, Brock Lesnar-nak pedig a Wyatt Family-vel van feudja. Mi történhet ezek fényében? Nos, miután a Wyatt Family megtámadja Lesnar-t, újból keresztbe téve ezzel a Bestiának, Roman Reigns kopogtatja “testvérét”, megváltva ezzel jegyét a WrestleMania-ra. Ha ez megtörténik, tavalyhoz hasonlóan idén is a Fastlane-en vívja ki magának a jogot a BigDog, a WrestleMania szereplésre. Kérdés, mennyire tesz ez jót az üzletnek, figyelembe véve Orlando népének hangját vasárnapról…

7 című bejegyzés “Fastlane Main Event bejelentve” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Amúgy is,miért kap ISMÉT esélyt békapofa,h menjen a főövért?interkontinentális bajnok vazze….annyira szánalmasak…lesnar is sorba kapja a lehetőségeket,de nem lesz bajnok.
  A forgatókönyv,együttes erővel támadják meg a csicska tesók a bestiát,elveri őket,de majdnem felülkerekednek rajta,aztán még se,sírás rívás,békapofát elveri,kentaur bedühödik nekimegy lesnarnak,de az lenyomja,és amikor már éppen h megsemmisíteni jön a Wyatt family és a szart is kiveri lesnarból..
  A tesókáját nem fogja kopogtatni kentaur,fél éve várjuk h heel legyen,de ő baby face fejedelem,a kifektetett bestiát fogja kopogtatni..alapból a meccs végére tekerek majd amikor jön a család,ennyi.Ne érdekel ez a szánalmas papíprforma meccs.Még ha ko,ryback vagy hipó lett volna békapofa helyett,de így pfffffffffff

  Kedvelés

 2. Roman nagyon unalmas én Lesnarnak adnám az övet sokkal hitelesseb mint szakál pityu .. Dean Ambrose jo lenne csak ő meg Intercontinentális bajnok .. Lesnar lenne a legjobb

  Kedvelés

  1. kb meg fogják de attól még lesnar lenne aleghitelesebb bajnok bárki bármit mond . még ha lenne Orton vagy Cena az is fasza lenne de igy hogy sérultek inkább lesnar mint Ramóna

   Kedvelés

 3. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem 1-1 elleni meccs lesz az övért. Reigns-HHH meccs nem ígérkezik szerintem elég vonzónak.

  Kedvelés

  1. Csak szerinted,és a rajongók nagy rész szerint.Vince papa pedig nem így gondolja,mert ő aztán nagyon tudja,hogy mi a jó az üzletnek.

   Kedvelés

   1. Mondjuk nekem az a tippem, hogy Triple H, a sarkában Stephanie és Vince Reigns ellen, a ringsarokban The Rock és Rhonda Rousey, Austin pedig a vendégbíró. Maximum így adható el főeseményenek.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s