Íme az ok, hogy miért nem Bray Wyatt küzdött meg Brock Lesnar-ral a szombati Roadblock-on!

Ismét meghiúsult Bray Wyatt és Brock Lesnar egyéni küzdelme. Mint ismert az eredeti tervek szerint a WrestleMania-n küzdött volna meg a két fél, de az erre vonatkozó terveket törölték. Helyette a szombati Roadblock Special-ra írtak ki közöttük egy mérkőzést, azonban ekkor sem láthattuk őket küzdeni. Az utolsó pillanatban az egyéni küzdelem egy 2 az 1 elleni handicap mérkőzéssé alakult Luke Harper jóvoltából, de miért döntött így a WWE?

CdZPelcUkAAvjR3

A döntésnek két fő oka van. Az egyik, hogy a WrestleMania után mindenképp létre akarják hozni a Wyatt kontra Lesnar feudot, ezért most nem engedték küzdeni Bray-t. A másik oka, hogy Bray nem harcolt az, hogy a háta nincs a legjobb állapotban. Hosszú évek óta vannak problémái ezen testrészével, az elmúlt időszakban pedig kiújultak a sérülések. Egy Lesnar elleni Suplexekkel teli küzdelem pedig, minden bizonnyal nem javított volna a helyzeten, így megóvták Bray-t a komolyabb gondoktól.

Egy gondolat a(z) “Íme az ok, hogy miért nem Bray Wyatt küzdött meg Brock Lesnar-ral a szombati Roadblock-on!” című bejegyzésnél

  1. Ennyi.Legendás feud lhet,és ha megmerik lépni,h Wyatt legyőzze lesnart,Undertaker legyőzőjét…övé lehet az öv idővel.Hatalmas push lenne.Ha bukja a feudot..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s