Dean Ambrose utolsó lehetősége a kitörésre?

tumblr_o29hkov8PY1te8c1go3_1280

Kétségtelen, hogy WWE-s karrierje legnagyobb próbatétele következik Dean Ambrose számára, aki a jövő vasárnapi WrestleMania-n az ellen lép ringbe, aki történetesen az 1 a 22:1-ben, vagyis a megtestesült fenevad, Brock Lesnar. De, hogy miért is írtam a címben Ambrose utolsó kitörési lehetőségét, tekintsük át egyéni pályafutását a kezdetektől. Tovább olvasom…

11 című bejegyzés “Dean Ambrose utolsó lehetősége a kitörésre?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Harpertől is elköszönhetünk 5-6 hónapra :S, ahogy visszajön valaki lesérül valaki más :S ez már csak ilyen:S jobbulást Luke…

  Kedvelés

 2. El kell hogy keserítsek pár embert,de esély sincs arra hogy Legyőzze lesnart bármilyen formában,pedig még én is szeretném….Mióta 2002-ben debutált lesnar azóta a legnagyobb kedvencem,a mostani szupleksz sziti karaktere is jól épülgetett a tavalyi Wm óta,de ez már sok,unalmas. Valamit kezdeni kell vele,maradat a félisten verhetetlen szerepében de akkor is kell kezdeni vele valamit.Ambrose baromi tehetséges, jó a ringben,ért a mikrofonhoz saját karaktere van.Pont Roman reings ellentéte….

  A legvalószínűbb történet vége pedig az lesz,hogy mikor lesnar végleg visszvonul pár év muva az aktuális Hyper bébifész fogja lepinnelni az utolsó meccsén ezzel végtelen nagy push-ra szert téve.

  A már várom egyébként a mania-n ahogy az a rengeteg ember együtt közös erővel utálja és fütyüli ki reingst,pont mint tavaly.Azt legalább jó nézni/hallgatni

  Kedvelés

 3. Lehet a Wyatt family közbelép kivégzik lesnart vagy mindkettőt és így jöhet végre a Wyatt lesnar feud,
  100000 százalék h lesnart nem veri meg tisztán békapofa,hogy is verhetné meg Undertaker legyőzőjét…
  Ég és föld a két ember..

  Kedvelés

 4. Dean az egyik legkedveltebb pankrátor napjainkban és igen is kéne vele számolni top faceként ahogy akarnák, na most ahogy írtad a cikkben Lesnar legyőzése tényleg nagy előre lépés lenne számára és ezzel a meccstípussal meg van rá az esély…mert Dean karaktere eladja az egészet, nem ismer fájdalmat , tojik mindenre mi lesz vele, egy normál meccsbe még 5%-ot se adnék neki hogy nyerjen de így van rá, tegyük fel lenyomtak egy igazán jó meccset nem tudnak már mit csinálni és Dean előkap egy bilincset odabilincseli Lesnart az oszlophoz és addig üti amíg “mozog”…így ellehetne adni…közbe meg talán Heymant is elintézi amíg Lesnar mozgásképtelen…és akkor vele se kell számolni a későbbiekben (lásd: CM Punk vs Brock Lesnar SummerSlam)
  persze vannak akik Lesnarnál teszik le voksukat és igaz is lenne hogy maga az 1 a 22-1-ben nem nyer 14-óta WM-et…mert valakinek ez is böki a csőrét…visszatérve Deanre ha már valakinek le kell egyszer győznie Brockot akkor inkább ő legyen mint Cena, Roman..és társai…ja mégse mert csak ketten vannak…na szóval ha Ambrose kikap amire elég nagy a lehetőség akkor utána valami értelmeset kezdjenek vele és ne csak alkalmi feudokat kapjon meg IC öv szinten amikor ő már sokkal feljebb áll…ahogy mondtam szerintem a RoadBlock-os főmeccs sokkal jobb volt mint a WM 32 főmeccse lesz ( bár ne legyen igazam) de úgy is az lesz :D….a lényeg a lényeg…itt mondják hogy Deannel többet akarnak kezdeni….akkor ne csak pofázzák tegyék is meg…nem másé a döntés csak az övék…szabad kezük van benne…tegyék meg! végre!!!

  Kedvelés

 5. Dean az egyik legkedveltebb pankrátor napjainkban és igen is kéne vele számolni top faceként ahogy akarnák, na most ahogy írtad a cikkben Lesnar legyőzése tényleg nagy előre lépés lenne számára és ezzel a meccstípussal meg van rá az esély…mert Dean karaktere eladja az egészet, nem ismer fájdalmat , tojik mindenre mi lesz vele, egy normál meccsbe még 5%-ot se adnék neki hogy nyerjen de így van rá, tegyük fel lenyomtak egy igazán jó meccset nem tudnak már mit csinálni és Dean előkap egy bilincset odabilincseli Lesnart az oszlophoz és addig üti amíg “mozog”…így ellehetne adni…közbe meg talán Heymant is elintézi amíg Lesnar mozgásképtelen…és akkor vele se kell számolni a későbbiekben (lásd: CM Punk vs Brock Lesnar SummerSlam)
  persze vannak akik Lesnarnál teszik le voksukat és igaz is lenne hogy maga az 1 a 22-1-ben nem nyer 14-óta WM-et…mert valakinek ez is böki a csőrét…visszatérve Deanre ha már valakinek le kell egyszer győznie Brockot akkor inkább ő legyen mint Cena, Roman..és társai…ja mégse mert csak ketten vannak…na szóval ha Ambrose kikap amire elég nagy a lehetőség akkor utána valami értelmeset kezdjenek vele és ne csak alkalmi feudokat kapjon meg IC öv szinten amikor ő már sokkal feljebb áll…ahogy mondtam szerintem a RoadBlock-os főmeccs sokkal jobb volt mint a WM 32 főmeccse lesz ( bár ne legyen igazam) de úgy is az lesz :D….a lényeg a lényeg…itt mondják hogy Deannel többet akarnak kezdeni….akkor ne csak pofázzák tegyék is meg…nem másé a döntés csak az övék…szabad kezük van benne…tegyék meg! végre!!

  Kedvelés

 6. Dean az egyik legkedveltebb pankrátor napjainkban és igen is kéne vele számolni top faceként ahogy akarnák, na most ahogy írtad a cikkben Lesnar legyőzése tényleg nagy előre lépés lenne számára és ezzel a meccstípussal meg van rá az esély…mert Dean karaktere eladja az egészet, nem ismer fájdalmat , tojik mindenre mi lesz vele, egy normál meccsbe még 5%-ot se adnék neki hogy nyerjen de így van rá, tegyük fel lenyomtak egy igazán jó meccset nem tudnak már mit csinálni és Dean előkap egy bilincset odabilincseli Lesnart az oszlophoz és addig üti amíg “mozog”…így ellehetne adni…közbe meg talán Heymant is elintézi amíg Lesnar mozgásképtelen…és akkor vele se kell számolni a későbbiekben (lásd: CM Punk vs Brock Lesnar SummerSlam)
  persze vannak akik Lesnarnál teszik le voksukat és igaz is lenne hogy maga az 1 a 22-1-ben nem nyer 14-óta WM-et…mert valakinek ez is böki a csőrét…visszatérve Deanre ha már valakinek le kell egyszer győznie Brockot akkor inkább ő legyen mint Cena, Roman..és társai…ja mégse mert csak ketten vannak…na szóval ha Ambrose kikap amire elég nagy a lehetőség akkor utána valami értelmeset kezdjenek vele és ne csak alkalmi feudokat kapjon meg IC öv szinten amikor ő már sokkal feljebb áll…ahogy mondtam szerintem a RoadBlock-os főmeccs sokkal jobb volt mint a WM 32 főmeccse lesz ( bár ne legyen igazam) de úgy is az lesz :D….a lényeg a lényeg…itt mondják hogy Deannel többet akarnak kezdeni….akkor ne csak pofázzák tegyék is meg…nem másé a döntés csak az övék…szabad kezük van benne…tegyék meg! végre!

  Kedvelés

 7. 2015 áprilisában nyert Ambrose Harper ellen, nem ’14-ben.
  Egyébként jó cikk lett. Rendesen elkezdtem reménykedni, hogy Ambrose-nak is lehet némi esélye.

  Kedvelés

 8. Egyértelmű (szerintem)sajnos,hogy esélye sincs.Lesnar az attridute éra óta a kedvencem volt,és most is az,imádom nézni a ringben ,(főleg mikor Reingst püföli) és ez a verhetetlen félisten szerep sem áll rosszul neki,csak ki kell mondjam,már unalmas.Itt az ideje,hogy valaki megállítsa,vagy szimplán kihívás legyen számára és erre időben és tehetségben Ambrose lenne tökéletes választás,és hol máshol mint a wrestlemanian.Az egyetlen probléma,hogy csak a pénz számít és amíg a szuplex sziti hozza a lóvét Vince bácsinak,addig bizony maga az úristen sem fogja brockot tisztán megverni.Jó pár éve nem tud meglepetést okozni a szervezet és ez az ami igazán hiányzik.

  Biztosan brutál meccs lesz,és bár lehetetlen de ha ambrose Pinnelné lesnart akkor újra visszatérne a remény.
  Bárki is nyer,én nagyon várom az összecsapást hisz brock a legnagyobb kedvencem mióta debutált 2002.-ben Ambrose meg viszonylag fiatal tehetséges és bajnok alkat.Az egyetlen ember akit nem vagyok képes elfogadni,és nem értek az reings,ő valahogy nem….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s