A mindent átíró sérülés

Mint utólag kiderült, mindent megváltoztatott Samoa Joe sérülése az NXT TakeOver-en, ahol is Finn Bálor-ral nézett szembe a bajnoki címért. Joe szeme a csata elején felszakadt, ami miatt többször állt a küzdelem. 

049_NXT_04012016mm_2950--781cba58ebf32f1744137006c76bb511

A közönség alaposan kifejezte nemtetszését a folyamatos ápolások miatt, hisz a PG értelmében nem ajánlatos a vér látványa. A sérülés nagyban rányomta bélyegét a küzdelemre, ami emiatt igen ritmustalanná vált. Végül Bálor érdekes körülmények között címet védett, de mint kiderült ez csak utolsó pillanatban vált hivatalossá. Eredetileg Joe elhódította volna a címet, azonban a sérülés miatt a legutolsó pillanatban változtattak az eredményen. Ennek fényében Bálor továbbra is az NXT bajnokának mondhatja magát immár tavaly július óta. Következő ellenfele nem ismert, azonban elképzelhető, hogy címét Japánban veszíti majd el, ott ahol megszerezte. A szervezet idén is ellátogat Tokióba, ahol a Démon ellenfele Hideo Itami, vagy épp a szenzációs mérkőzéssel debütáló Shinsuke Nakamura lehet.

2 című bejegyzés “A mindent átíró sérülés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hideo Itami vs Finn Bálor vs Shinsuke Nakamura mekkora lenne / lesz ha létrejön 😀 csak az a bibi hogy mindegyiknek már a főrosterbe lenne a helye Hideo 35 Finn 34 Nakamura 36 éves minél előbb fel kell őket hozni és bajnoknak valamelyik olyan fiatal tehetséget aki méltó utód lenne én Johnny Garganot mondanám most így elsőre de a performance center biztos tele van olyan fiatal tehetségekkel akik arra várnak hogy elkezdjék pályafutásukat az NXT-ben, és azok akik már kinőttek onnan (3 fent említett személy) jöjjenek fel.

    Kedvelés

    1. Az a bibi, hogy Bálor nem akar felmenni a main rosterbe. Gondolom látja, hogy mit művelnek ott a tehetséges pankrátorokkal, és az nem kell neki.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s