Milyen hatással lehet Anderson és Gallows debütálása?

Mint azt a RAW napján előrevetítettük cikkünkben, Doc Gallows és Karl Anderson debütált a főműsoron, amikor is rommá verték az Uso ikreket. 

143_RAW_04112016jg_1105--b4889ed6ae1e6f103b7dd1aa0e1e8bb0

A páros egyértelműen Heel karakterként fogja folytatni munkásságát a szervezetben, de milyen vonalon? Elképzelhető eshetőség, hogy a támadás összhangban van azzal, hogy Roman Reigns ellenfele AJ Styles lesz a Payback-en. Mint tudjuk a Bullet Club 2015-ös újraalakulásakor AJ volt a csapat vezetője, így könnyen elképzelhető, hogy Anderson és Gallows beavatkozik a címmérkőzésbe, hogy Styles-t segítség ezzel. Ez lehet az oka annak, hogy a Bullet Club tagjai a samoai párost semmisítették meg. Kérdés mi lesz erre a jövő heti RAW-n Reigns válasza, akit lehet már akkor megkísérel megtámadni a duó.

Amennyiben nem ez történik, nem marad más, mint hogy a Japánban  domináns Tag Team-nek számító Gallows és Anderson célba veszi a WWE Tag Team öveit hamarosan. Látva hétfői produkciójukat, ez az opció nem kecsegtetne túl jó előjellel a jelenleg face bajnok New Day triójának.

9 című bejegyzés “Milyen hatással lehet Anderson és Gallows debütálása?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nos. Nekem aj nem szimpi,amolyan semmilyen..face,de most hirtelen heel turn? meg csapat kapitány? És kentaurt verik szét meg az ikreket? Most kajak azért jönnek ezek h ezek is jobboljanak a kentaurnak? ezért ne jöjjenek…
  bákor gyerek ha nem lesz vezér,nem lesz benne a csapatba így max magányos farkasként debütál,mert 2 vezérre itt sincs szükség..itt az lesz mint amit acsicska.. csinált,amíg a Wyatt family ki nem végezte őket lol
  Asszem idővel újra összefog állni a csicska …kézenfekvő hisz kentaur bajnok,a csicska tesoja sehol sincs..és nemsokára visszatér face ként júdás..adja magát a szitu..
  Rem Wyatték nem komfortálódnak velük,mert most nem kell nekik az újabb bukovári feud..
  Bármi lehet,de van egy olyan érzésem,hamar szopóágra kerül az új csapat..

  Kedvelés

 2. Ne menjenek a TT övekért, az első ötlet jobban tetszett, jó kis feud lehet, az övekért most Enzo-t és Big Cass-t kell küldeni és mivel a New Day 3 főből áll ezért fellehetne nagyon de nagyon gyorsan hozni Carmellat…nincs már keresni valója az NXT-ben oda is jöhetnek az újak, bár azt sem bánnám ha a The Vaudevillains miatt buknák a meccset elkezdődhet köztük is a feud és az övekért ha már Heel csapatot akarnak akkor hozzák fel Blake-t és Murphyt Alexa-val együtt természetesen nyerjék az öveket majd idő múltán kezdődhet a Blake&Murphy (/w Alexa Bliss) vs Enzo & Big Cass (és itt lehetne felhozni Carmellat talán ez lehetne a legjobb és akkor jöhet közben egy Carmella vs Alexa Bliss feud)

  és addig a “Bálor Club-nak” ha így fogják majd őket hívni, van esélye megszilárdulni a rosterben.

  Kedvelés

  1. Ez nem az NXT! Sajnos vagy sem az megiteles kerdese. Szerintem szerencsere. De teny, hogy kellenek az ujak, mert ez a lapos szar ami most megy TT vonalon, az botrany. En azt mondanam, hogy. League of Nations kell legyen a bajnok es tole probalhatjak meg elvenni az ujak az oveket. Termeszetesen sikertelenul…

   Kedvelés

   1. A LoN-t számomra tönkre tették amikor Roman elverte őket 4v1-be…
    Del Rio: Mikor visszatért reménykedtem visszahozhatják Main Eventer szintre de amióta 4-en együtt vannak sajnos csak csúszik lefelé a lejtőn és kitudja hol lesz még a vége…

    Rusev: Amíg Lanaval volt volt értelme a karakterének, legyőzhetetlen páros, bár egy idő után unalmassá vált, Rusev meggyőzőtt az Owens vs Cesaro elleni triple threat meccsen, sokkal de sokkal többet érdemelne mint amennyire most “használják” persze ezzel nem csak ő van így.

    Sheamus: 18 másodperc…tudja mindenki miről beszélek, a Kelta Harcos rá sajnos most csak az igaz ahogy Royal hívja…:S:(

    Barett: Őt nem kell bemutatnom, csak annyit kérdeznék ha Roman a Nexus idejében jött volna…akkor őket is elverte volna ? hm…szánalom, Roman “4 nemzetet gyűr le” ja nem csak a jobb kezével hadonászik és térdre kényszerül előtte mindenki…-.-“””

    Kedvelés

 3. És ha mondjuk nem cseszik el ezt is a “kreatívok” akkor ebből egy olyan jó kis
  Bullet club vs samoa egyesület
  Feud lehetne ami azért nagyon jó lenne
  Talán így reignst is jobban elfogják
  És samoa joe is debütálhatna finn bálorral együtt

  Kedvelés

   1. Nem hiszem hogy ennyire le akarja a wwe majmolni a Bullet clubbot szóval miért ne lehetne bálor és styles is egyszerre a csapatban

    Kedvelés

    1. Mivel mindkét fél irányításával futott a csapat, nem valószínű, hogy egyszerre tennék be őket a formációba. Hamarosan megalakulnak ez az ami biztosnak tűnik, de hogy kivel az talány.

     Kedvelés

     1. Annyira nem nagy talány. Itt is megjelent egy cikk Bálorról, hogy nyár végéig NXT bajnok marad valószínűleg. Júliusban lesz egy tokioi esemény, július végén vagy augusztusban lesz valszeg a következő TakeOver. Ezek valamelyikén elbukja a címet, és csak ezután jön át.

      Tehát két lehetőség van: Gallows és Anderson tag team lesz vagy Styles lesz a vezérük. Aztán ha a nyár végén Bálor megérkezik a main rosterbe, akkor mehet egy feud Styles ellen, hogy kié is a Club, vagy egyszerűen simán az élére áll.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s