Tervek a női cím körül

Miután a WrestleMania 32-n megvédte, s ezzel régi-új Women’s bajnokká avanzsált Charlotte, a szervezet megkezdte megvitatni azoknak a kilétét, akik kihívhatják a bajnokot az ezt követő időszakban.

173_RAW_04042016ca_2170--51c2cd32cbb3788568fd6a20e756f298

Első körben ami biztosnak tűnt az volt, hogy Charlotte kihívója Sasha Banks lesz, de ezt végül elvetették, így jött a képbe Natalya, akivel ez elkövetkező két PPV-n ( Payback, Extreme Rules ) át tartó viszálya lesz. Miután ezeket sikeresen letudta, megkezdik építeni a SummerSlam-re esedékes történetet, ami már ténylegesen is Sasha Banks ellen lesz hivatott a bajnoknak. Viszont így, hogy a lehető legnagyobb kapufát lőtték azzal, hogy Sasha nem hozta el a címet a Mania-ról, koránt sem biztos, hogy a Bo$$ megteszi ezt a nyár legfontosabb eseményén. Ugyanis a SummerSlam környékén már nagyon közel fog járni ahhoz Charlotte, hogy megdöntse a jelenleg leghosszabban uralkodó bajnok Nikki Bella rekordját. Ezt figyelembe véve elképzelhető, hogy a rekordöntésig nem veszik el tőle az övet, ami egyenlő azzal, hogy még hónapokig nézhetjük a roppant szórakoztató mérkőzéseket, melyeken édesapja segítségével szerzi meg a győzelmet…éljenek a kreatívok!

2 című bejegyzés “Tervek a női cím körül” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Remélem valamelyik Díva elveszi Charlotte-tól az övet. Idegesít, hogy folyton az apja segít a győzelmeiben.

    Kedvelés

  2. charlotte-tal szemben nem érdemes reménykedni. el kell fogadni, hogy ő a womens bajnok, és kész. most mit várunkmondjuk egy lana-tól?vagy egy becky lnch-től? talán még ha a total divas ellen menne egyedül akkor is csak nehezen tudna nyerni a divas. a lényeg, napjainkban charlotte-nak nem igazán akad méltő ellenfele.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s