New Day vs Vaudevillains a Tag Team övekért

Hivatalosították, hogy a korábbi NXT Tag Team bajnok Vaudevillains kapja meg a lehetőséget, hogy megvívjanak a WWE Tag Team öveket tavaly nyár óta birtokló New Day ellen, 19 nap múlva az Extreme Rules-on.

20160501_match_ER_1920x1080_TagTeam--af79fc0b1e61c5db33bd8b88accaa9be

A Vaudevillains vasárnap küzdött meg Enzo és Cass párosával, hogy a Tag Team Tournament döntőjében dűlőre vigyék, melyikük legyen majd a címvédők ellenfele a soron következő PPV-n. Mint ismeretes, a küzdelem csúnya véget öltött, miután Enzo Amore egy rosszul kivitelezett mozdulatot követően, magatehetetlenül zuhan a ring mellé. A mérkőzésvezető azonnal beszüntette a küzdelmet, Enzo-t pedig elszállították a helyi kórházba további vizsgálatokra. Számos szupersztár sietett az egészségügyi intézménybe a sérült kolléga utána, így szerencsére hamar megtudtuk, hogy nincs komoly baja Enzo-nak, aki megúszta egy kisebb agyrázkódással a dolgot.

A Vaudevillains így végül győzelem nélkül kapta meg a címmérkőzés lehetőségét, de fontos kiemelni, hogy mindenképp ők nyerték volna a küzdelmet, hisz az eredeti terv is az volt, hogy legyőzik a SWAFT csapatát a Payback-en. A szervezet hivatalosította a New Day, valamint a Vaudevillains mérkőzését az Extreme Rules-ra. Érdekesség, hogy a New Day három PPV óta nem védte meg a Tag Team öveket. ( Legutóbb egy RAW-n volt címvédés Y2AJ ellen ) Amennyiben a Vaudevillains elhódítja az öveket, akkor az a jövőre nézve előrevetít egy SAWFT elleni csatát, ahol Tag Team bajnokká válhatna a közönség kedvenc Enzo, illetve Big Cass.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s