Mikor térhet vissza Randy Orton?

Olvasóink körében is gyakori kérdés, hogy mikor térhet vissza a WWE Csúcsragadozója, Randy Orton, aki jelenleg is vállsérüléséből lábadozik.

randy-orton1-1024x576

A legfrissebb hírek szerint, egyenlőre szó sincs a visszatérésről, ugyanis a ringbe béli edzéseket sem kezdte még meg a Vipera. Ezt várhatóan június közepén teszi majd meg, ami nagyjából azt jelenti, hogy augusztusnál semmiképp sem tér vissza hamarabb. Első műtétjét követően igen vicces, ugyanakkor szerencsétlen dolog esett meg vele, hiszen otthon, miközben kivitte a szemetet rásérült a bajára, miközben megpukkant a válla. Újabb sebész beavatkozásra volt szükség az amúgy is bonyolult sérülés miatt, hiszen Randy-nek rengeteg problémája volt már ezen testrészével. A visszatérést semmi esetre sem fogja elkapkodni a szervezet, hiszen Orton az egyik legnépszerűbb karakter a cégben, és nem szeretnék, hogy egy esetleges elhamarkodott, valamint sürgetett megjelenéssel rontsanak az amúgy sem rózás helyzeten.

Érdekesség, hogy amikor Heel karaktert játszott, s birtokolta a WWE Nehézsúlyú övet, voltaképp nem váltott ki reakciót a rajongókból, legalábbis nem akkorát, mint várták. Az ezt követő Face Turn, valamint a Vezetőség ellen fordulás azonban hatalmas áttörést okozott, amihez azért nagyban hozzájárult Seth Rollins elleni feudja, aki ekkor szerepe miatt hatalmas közutálatnak örvendett. Randy visszatérését tehát sokan várják szerte a világon, köztük kis hazánkban is szép számmal.

Egy gondolat a(z) “Mikor térhet vissza Randy Orton?” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s