Seth Rollins hamarosan visszatér?

Ahogy Randy Orton, úgy Seth Rollins esetében is felvetődik a kérdés, hogy mikorra várható a visszatérés. Bátran állíthatjuk, hogy a 2015-ben több ízben is történelmet író Rollins estében jobb a helyzet.

NEW YORK, NY - AUGUST 23: Seth Rollins enters the ring at the WWE SummerSlam 2015 at Barclays Center of Brooklyn on August 23, 2015 in New York City. (Photo by JP Yim/Getty Images)

Seth jelenleg a WWE Stúdió által forgatott ” Temple ” című filmet forgatja olyan sztárok mellett, mint Wesley Snipes, vagy épp Anne Heche. Amint ez a bizonyos forgatás véget ér, Rollins vélhetően visszatér, hiszen a jelentések szerint jelenleg csak a filmforgatás áll a korábbi WWE Nehézsúlyú Világbajnok útjába. Vasárnap elárasztotta az internetet egy kép, mely szerint Rollins Chicago-ban tartózkodik a Payback helyszínén. A hír biztosan eljutott Rollins-hoz is, aki biztosan jót nevetett a dolgon, hiszen kép egy évvel ezelőtt készült. Valójában nem tartózkodott Chicago-ban, legutóbb a WrestleMania héten szerepelt a WWE kötelékében, amikor a szervezet egyik főszponzora a Tapout videóanyagát forgatták. Ami a visszatérés utáni időre vonatkozik, alapjáraton kézenfekvő, hogy Face szerepben tér vissza. Azonban a szervezet jelenleg Heel hiánnyal küzd, hiszen Bray Wyatt sérült, Kevin Owens annyira hitelesen és jól alakítja a szerepét, hogy folyamatos Face reakciókat kap, Brock Lesnar mondhatni köztes karakter, Roman Reigns pedig hiába kap folyamatos Heel reakciókat, Ő valójában Face ( lenne ). Így az sem elképzelhetetlen, hogy Rollins változatlanul Heel marad, ami így sem, úgy sem változtatna a terveken, miszerint visszatérését követően a WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Roman Reigns ellen kezd viszályba. Erre vonatkozóan felvetődött az a variáció, hogy a 2011-es Punk kontra Cena – SummerSlam feud lényegét játszanák újra azáltal, hogy Rollins visszatér mint a bajnok, aki sosem vesztette el az övet. Emlékezhetünk a Slammy díjátadóra, amikor Seth felszólította Roman Reigns-et és mindenki mást, hogy tartsák csak melegen a címet ameddig visszatér, mert visszafogja szerezni, amit SOSEM vesztett el.

4 című bejegyzés “Seth Rollins hamarosan visszatér?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nikki Bella visszatéréséről miért nem írtok cikket? Ő róla is lehetett hallani, hogy visszatér a nyaksérülése után.

  Kedvelés

 2. Még Seth talán közel is áll Punkhoz tehetségben meg úgy mindenben de hogy Reigns… Nem értem,hogy és miért jutott el idáig.

  Kedvelés

 3. Ez az ember annyit letett az asztalra 1-2 éven belül amit más 10 év alatt sem. Lehet utálni (aki utálja azt nem értem) de az egyik legjobb a világon. Aki birja Seth-et, annak megy a virtuális pacsi! 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s