Az ” Istenek Királya ” burkolt üzenete

hlRKAwl2

Bray Wyatt, aki jelenleg hátsérülés miatt kénytelen távol maradni a ringtől, egy igazán sejtelmes, ugyanakkor sokatmondó képre változtatta profilját a Twitteren. Mint azt korábban megírtuk, Bray az idén célkeresztbe veszi a WWE Nehézsúlyú világbajnoki címet, amihez legnagyobb fegyvere testvérei mellett egy aranyszínű táska lehet majd rövidesen. Wyatt új profilképén egy létra alatt foglal helyet, ami minden bizonnyal előrevetíti, hogy a ” Félelem Új Arca ” harcba fog szállni a Money in the Bank táskáért, aminek segítségével egy éven belül bárhol, bármikor kihívhatja az aktuális bajnokot egy címmérkőzésre, mely a WWE Nehézsúlyú világbajnoki öv megszerzését jelenti a sikeres beváltás esetén.

113_RAW_10262015ej_1602-2599122076

Ugyan ez a PPV még kicsit odébb van, mindettől függetlenül azonban van pár név, akik jó eséllyel pályáznak a táska megnyerésére. Wyatt mellett ilyen személy Kevin Owens, Dean Ambrose, Cesaro, valamint AJ Styles is. Bray eseténél maradva azonban, minden bizonnyal hatalmas lökést jelenthetne karrierje szempontjából a táska, hiszen ezen aranyszínű díj nem csak a világbajnoki címet, de egy óriási kiugrást, vagy ha úgy tetszik kitörést jelenthetne Bray számára abból a szürke szerepből, amiben az utóbbi hónapokban vergődött. Nem mellesleg a Wyatt Family karakterének, s egyben erejének megítélésében sem lenne utolsó szempont, hogy a szervezet legfőbb öve Bray-hez kerülne, aki vélhetően maximálisan megállná a helyét, mint WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Wyatt egyébként talán a szervezet történelmének legnagyobb, s egyben legütősebb karakter átalakulásán ment át az évek alatt. Ki gondolta volna annak idején, hogy a Nexus nevű formációban vitézkedő Husky Harris, pár év múlva egy olyan karaktert fog alakítani, ami joggal pályázhat arra, hogy átvegye a stafétabotot The Undertaker-től, a sportszórakoztatás egyik, hanem legnagyobb alakjától. Azonban, hogy ez a tények szilárd talaján is megállja a helyét, Bray Wyatt-nek meg kell ragadnia az esélyt, s megugrani az akadályt ha alkalma nyílik rá.

4 című bejegyzés “Az ” Istenek Királya ” burkolt üzenete” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. En is remelem picit, hogy megnyeri, mert ugy talan izgalmasabb torteneteket lehetne irni. Ugyanakkor nem kedvelem tulsagosan, szerintem nem eleg ugyes egy ilyen cimhez, azaz remelem egy izgalmas csataban a Cesaro, Ambrose, Rollins harmasbol valaki rovid uton meg is fosztja az ovtol.

  De ketsegtelen, hogy a sztori vonalaknak nagyon jot tenne egy ilyen fejlemeny.

  Kedvelés

 2. Meghalt a király!
  Éljen a király!

  Örülök h valóban kezdenek majd vele valamit,de ismát egy Wyatt vs lóember feud?Nem volt elég 4-5 hónapon át????
  meg jön vissza müzli meg júdás is…meg mért kell ahoz bőründ h lehetőséget kapjon a kihívásra??Amikor mindenki csak úgy mehet szinte a főövért…lásd békapofa 2-3 x..
  A Wyatt family hiánya érezhető 1 hónapja..remélem mindnekit széttépnek és ledarálnak amikor visszatéérnek,mert az elmult időben se feud se jó meccsek csak szopóág…

  Kedvelés

 3. Hamar el fog telni ez a hónap és már is előttünk lesz a MITB… a felsorolt nevek közül Wyattnek örülnék leginkább hiába kedvelem mind az 5 pankrátort, AJ-nek nem kell hiszen ahogy megérkezett öv közelbe is került, Owens Samivel fog tovább feudolni ez egyértelmű Cesaro remélem megnyeri az IC övet, karakterileg szilárduljon meg az öv mellett hogy komoly Main Eventerként lehessen vele számolni, és itt is vagyunk, Dean-Wyatt egymással szemben, még is Brayt mondom ahogy sorokkal efölött, Dean megmutatta a RoadBlockon is hogy Rumble és Táska nélkül is akármikor lehetne kihívó vagy nagy örömömre címvédő, Braynek viszont tényleg ez lehetne a nagy esély az áttörésre amire mind neki mind a cégnek szüksége van

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.