Ryback helyzete vitákat szül a Vezetőségen belül!

Ryback-et a Payback-en láthattuk utoljára, amikor is Kalisto ellen vívott egy egész izgalmas mérkőzést, melynek tétje az Országos bajnoki cím volt. A BigGuy alulmaradt, majd másnap nem jelent meg a RAW adásának helyszínén, hiszen szerződése részletei tisztázása nem sikerült, így a szervezet szabadságra küldte.the-ryback

ryback-1-620x350

Mint az Ryback elmondta, nagyobb szerepet szeretne a szervezeten belül. Nagyobb és komolyabb szerepet annál, mint amit az elmúlt négy évben betöltött. Ezen felül a nagyobb sztárokhoz hasonlóan saját túrabuszt is szeretett volna kicsikarni magának, ami mellett azt is felvázolta, hogy a szervezet állja számára, szállásának költségeit a különböző műsorok helyszínein. Egyenlő fizetés mellett kampányolt, hiszen számára furcsa, hogy a győztesek nagyságrendekkel több pénzt keresnek, mint a vesztesek. Ezek a győzelmek pedig úgy véli nem jöhetnének létre, hiszen hiába van minden előre megírva a bizniszben, ha a vesztes fél nem egyezik bele ebbe a bizonyos vereségbe. Ezen kijelentése meglehetősen vitatható, és komoly vitákat is szült a rajongók körében.

maxresdefault

Nem csak a rajongók, hanem a Vezetőségen belül is vitákat, vagy legalábbis is összetűzéseket szül a kialakult helyzet. Nem is akárki, hanem egyenesen Triple H, valamint Vince McMahon ment szembe egymással a minap, eltérő nézőpontjuk miatt. Vince hajlandó lenne hajlani Ryback szándékai felé, sőt már a ma hajnali RAW-n szerette volna újra ringbe küldeni a korábbi IC bajnokot. Ezzel szemben Triple H, aki egyáltalán nem szeretne megválni Ryback-től, még néhány hétre felfüggesztené, ameddig mindkét fél számára megfelelő döntés születik a szerződést illetően. A BigGuy sorsáról hamarosan dönthetnek, kíváncsian várhatjuk, hogy mi lesz a sorsa jövőjét illetően.

6 című bejegyzés “Ryback helyzete vitákat szül a Vezetőségen belül!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Most ezt nem értem (kicsit érdekes a fogalmazás)…
    Senki nem szeretne megválni tőle csak még nincs megegyezés (ebben az esetben nincs nagy vita) vagy egyik elküldené a másik meg nem?

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s