Kalisto a jövőben női társat kaphat?

258_RAW_05162016ej_1425--cfd167cb4234351f7db0459681253cdf

Dave Meltzer, valamint Bryan Alvarez újabb történettel állt elő a jövőt illetően a Wrestling Observer Newsletter legutóbbi kiadásában. A történet középpontjában Rusev, Lana, valamint Kalisto áll, s hogy a jövőben a kis Luchador egy női társat kap maga mellé azért, hogy Mixed Tag Team meccsben szerepeljen az előbb említett páros ellen.

20160504_coleinterview_rusevlana--acb4dff33c2a3f9bede3085f9018141aAzok után, hogy Lana debütált a WrestleMania-n, mint birkózó, folyamatosan dolgozott a szervezet európai turnéján is, amit követően az NXT-ben is bemutatkozott. Egy Lakeland-ben megrendezett Live Event-en lépett ringbe Mandy Rose-al az oldalán, ellenfelük pedig Carmella, valamint Daria Berenato voltak. Tekintve, hogy Meltzer jóslatai igaznak szoktak bizonyulni, lehet némi ráció a fent említett történetben, de ha ez így lesz, kit kaphat társának a jelenlegi Országos bajnok?

Ch4du24VEAAhlCo

A dolog ezen részét nem boncolgatták tovább a Newsletter írói, de ha továbbvisszük a vonalat, láthatjuk nem sokan pályázhatnak a helyre. Kimondottan mexikói birkózója nincs a Roster-nek hölgyfonton, olyan viszont akad, akinek mexikói példaképe van, ennél fogva szóba jöhet akár. Ez a hölgy nem más, mint Sasha Banks, akit jobb híján belepakolhatnak ebbe a történetbe addig, még meg nem kezdi viszályát a női bajnoki címért. Sasha közismerten nagy tisztelője Eddie Guerrero-nak, akit egyenesen példaképének tart, nem mellesleg jó barátságban van Kalisto-val, amit a közösségi média felületein posztolt képek is bizonyítanak. A Bo$$, április 18-án szerepelt utoljára tévés adáson, azóta pedig “jegelve” van, de persze ez a felvetés, hogy Kalisto oldalán szerepeljen, puszta felvetés a tények ingoványos talaján. Ha viszont azt nézzük, hogy a történet központi szerepét jelenleg az Országos bajnoki cím tölti be a két szupersztár között, nem feltétlenül van szükség Mixed Tag Team mérkőzésekre a jövőben, amik korántsem biztos, hogy nagy szimpátiát váltanának ki a rajongók körében.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s