Cody Rhodes távozik, de miért döntött így?

Tegnap bombaként robbant a hír, hogy Cody Garrett Runnels, ismertebb nevén Cody Rhodes, Twitter oldalán jelentette be, hogy szerződése felbontását kérte a szervezettől. A okokról sem Cody, sem a szervezet nem számolt be egyenlőre, de vélhetően teljesítik Cody kérését a közeljövőben. Felvetődik a kérdés azonban, hogy miért kérte menesztését az “American Dream” fia?

maxresdefault

Az elsődleges ok talán az lehet, hogy megunta a folyamatos mellőzöttséget, a kitaszítottságot, valamint azt, hogy nem kezdenek vele valamit, ami a tehetségéhez illik. Mert tehetséges, ehhez kétség sem fér, de sosem kapta meg azt a kiugrási lehetőséget, ami igazán megilletné. Kétszeres Interkontinentális bajnoknak, háromszoros Tag Team, valamint háromszoros World Tag Team bajnoknak mondhatja magát. Karrierjében a legforróbb talán 2013-ban volt, amikor Goldust-al társulva kezdett viszályba a Vezetőséggel, aminek eredménye egy érzelmekkel teli, káprázatos Tag Team csata volt a hajdani Shield ellen a Battleground PPV-n. Igazán sosem kapta meg az esélyt az áttörésre, ebbe pedig egy idő után bárki beleunhat…pont, ahogy Ő is. Érezhette, hogy a folyamatosan érkező NXT utánpótlással sem fog javulni a helyzete, s inkább felmond, mint hogy továbbra is ebben a tehetetlen, embertörlő helyzetben vívjon harcot magával, de legfőképp a rendszerrel.

Egy gondolat a(z) “Cody Rhodes távozik, de miért döntött így?” című bejegyzésnél

  1. Felvetődő kérdésnek a “miért” talán nevetséges.. inkább simán válasznak, hogy jól tette.. ez a Stardust szerep egy röhej volt,már rég nem volt Goldusthoz se semmi köze,csak lejáratták minden meccsen.. Amikor még Randyvel,meg Ted-el a Legacyt alkották,még főszerepben volt,mikor Goldust-al megnyerték a tag team övet főszerepben volt, még talán akkor is mikor S. Series-en Team Orton vs Team Barrett volt, ott is heel-ként az ő nevét kiáltozták. Majd mindezek után mit kap? Egy ilyen kozmikus szarságot… Nagyon sajnálom őt és sajnos 2 éven belül nagyon sok jó pankrátor kiszállt, példának okáért: Great Khali,Rey Mysterio, Cody,Damien Mizdow (nekem ez a szerepe maradt meg nagyon) , Justin Roberts-et is menesztették,a franc se tudja miért.. 😀 komolyan ez a szervezet egyre pocsékabb 😀 de az adások is.. nem veszik észre, hogy akik most vannak,azok közül a fele senkit nem érdekel. Pocsék a bajnok – és a jövőre nézve tudjuk, hogy Cena és Reigns sűrűn ott lesz az öv körül – pocsék a tag team bajnokság, a US title körül alig van valami (remélem Rusev vs Kalisto felpörgeti) , Interc. köré nagy a hangsúly,de a meccset abszolút nem várom,sokkal cifrábbat lehetne abból is kihozni.. de ez manapság a WWE.. kapzsiság,ármány stb.
    NA,de a lényeg, viszlát Cody, sok sikert a jövőbe!

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s