Ki fogja vezetni a RAW-t, illetve a SmackDown-t?

Shane-Steph-SmackdownMost, hogy eldőlt a Brand Split visszatérése, teljesen egyértelmű, hogy mindkét adásnak szüksége lesz egy-egy General Manager-re, akik minden bizonnyal Stephanie McMahon, valamint Shane McMahon lesznek. Arról egyenlőre nincs hír, hogy melyikük melyik adást kapná meg, de kétségtelenül hatalmas harc fog indulni a két márka között mind nézettség, mind színvonal terén. A július 19.-én startoló Élő SmackDown teljesen különálló Roster-rel fog futni a RAW-tól, így egy Draft-ra kell számítani a következő hetekben, aminek keretein belül eldől, hogy kik fogják képviselni a heti adásokon a két márkát. Kik lehetnek a RAW, valamint SmackDown arcai? Visszahozzák-e a SmackDown-t jelképező Nehézsúlyú övet? Rengeteg kérdés merül fel jelenleg, amikre izgatottan várhatjuk a válaszokat. A Brand Split vissza hozatala, mindenképp hatalmas lehetőség azon tehetségek számára, akik eddig kissé elnyomva, csak a Mid Card-ban kaptak helyet. Itt a kitörés reménye Kevin Owens, Dean Ambrose, Cesaro, vagy épp Sami Zayn számára, hogy bebizonyítsák képesek húzónévvé válni egy teljesen különálló adáson? A Brand Split létrejöttétől kezdődően, várhatóan mind a RAW, mind a SmackDown két órás terjedelemben lesz látható. 

2 című bejegyzés “Ki fogja vezetni a RAW-t, illetve a SmackDown-t?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Meghallgattak imáink. Ez az amivel meglehet menteni a wwe univerzumot. 2 adás 2 roster mindkettőben külön övek,külön bajnokok,sztorik,feudok.
  Van tippem kik lesznek a rawban és ki az sd ben

  Wyatt raw,egyértelmű,kentaur,müzli eggyértelmű..
  Cezaro,owens,békapofa irány az sd…stb

  Kedvelés

 2. Mindenképpen jó lenne a főövből újra, 2 különbözőt csinálni! Annyira jó volt mikor volt WWE Champion és World Heavyweight champion külön külön! Ideje lenne rájönni erre is,hogy ezt kéne csinálni! Így pl jelen esetben nem csak egy szar bajnokunk lenne, hanem lenne egy másik aki vagy top heel,vagy nem baby face 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s