Roman Reigns vs Seth Rollins a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért!

screen-shot-2016-05-22-at-9-57-45-pm-e1463972317543

Seth Rollins visszatért vasárnap a bosszú fényében, hogy egyértelműen Roman Reigns tudtára adja – visszaakarja szerezni a címet, amit sohasem vesztett el. Egy hatalmas Pedigree-t követően emelte magasba az övet a bajnok fölött.

wwe-7592A másnap esti RAW-t ” Crossfit Jesus “ nyitotta, a közönség pedig elképesztő ovációval fogadta őt. Az előző esti hátbatámadást is nagy ováció övezte, de ebből a bizonyos orvtámadásból sejteni lehetett, hogy a korábbi bajnok változatlanul Heel karakter marad. Hétfői promójának első pár mondata ugyan Face jellegű volt, de hamar megbizonyosodhattunk az ellenkezőjéről, hiszen Rollins hozta a jól megszokott fellengzős és egyben nagyképű stílusát ( amit kiválóan alakít ). Elmondta, hogy mikor legutóbb bajnok volt, nem nagyon tolongtak mellette az emberek úgy, mint most. Nincs szüksége senki támogatására ahhoz, hogy visszaszerezze a bajnoki címet, amit sosem vesztett el. Fogadalmat tett, hogy újra Ő lesz a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, ám ekkor megérkezett a sebzett bajnok is, aki előző este a saját kárán tapasztalhatta meg a ” The Man “ szándékait. Nem kerül sor sem szócsatára, sem ütésváltásra, hiszen Seth elhagyta a ringet, amint a ” BigDog “ belépett oda. Shane McMahon érkezett, aki végül kiírta a két fél összecsapását a Money in the Bank PPV főmérkőzésére. Rollins ezzel megkapta az áhított mérkőzést a címre, Reigns pedig az esélyt, hogy alaposan elverje Rollins-t, az előző esti felségsértő támadásért.

CjLlyo0WEAAW__KJúnius 19.-én tehát Las Vegas-ban a ” Szerencse városában ” feszülhet egymásnak a két szupersztár, hogy eldöntsék végül melyikük kerekedik felül, ebben a személyessé vált háborúban. Sokan veszíteni járnak Vegas-ba, de biztosak lehetünk benne, hogy ez az eshetőség egyikük elképzeléseiben sem szerepel. Kérdés persze, hogy a csata győztese mennyire lélegezhet fel a végső gongszó után, hisz ne feledjük el, mire ez a címmérkőzés kezdetét veszi, már lesz egy újdonsült Money in the Bank táska tulajdonosunk, aki elképzelhetően megpróbálja célkeresztbe venni a kimerült győztest, hogy beváltsa rajta a táskát. Az, hogy Roman Reigns, Seth Rollins, vagy esetleg egy harmadik személy kezében hagyja el a T-Mobile arénát a bajnoki cím, egyelőre még nagyon a jövő zenéje.

~UTAH~

6 című bejegyzés “Roman Reigns vs Seth Rollins a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az lenne ha jó ha végre Ambrose másfél év nyí szívatás után megkapná az övet. Mert hogy fer hogy a Szamoai gyerek sokkal kevesebbet tett azért hogy öv höz jusson és 3x is megnyerte Ambrose pedig lassan már másfél éve gyúrrá!!!

  Kedvelés

 2. Nem olyan rég óta figyelem újra az eseményeket..
  Elsőre nem tűnik jó ötletnek, hogy Rollins elnyerje az övet, mert beválthatják a tasit.. nekem az tetszene, ha nagy csatában Reigns nyer és Ambrose v. Wyett elszedi tőle. Nem tudom, utóbbi ott van-e a keretben… aztán Seth úgyis visszakapja… valamikor

  Kedvelés

 3. Szerintem Reigns fog nyerni és valamiért az a érzésem hogy Owens megnyeri a táskát és gyorsba el is lopja a címet:D Cesaronak énis jobban örülnék de szegény sosem lesz már bajnok, kívéve ha visszahozzák a nehézsulyút mert akkor tuti egy kis időre bajnok lesz, mert teljes mértékben megérdemli.

  Kedvelés

 4. Apropó Money in the Bank tatyó. Van egy olyan érzésem, hogy idén vagy Kevin Owens vagy pedig Cesaro fogja leakasztani a tatyót. Bár mindkettőjüket ugyan annyira birom de valamiért Cesaro nak jobban örülnék. A címmecsről pediglen annyit hogy Seth Rollins nyerni fog és ez jó a biznieznek.
  Have a nice day!!

  Kedvelés

 5. Szerintem az lesz, hogy Ambrose megnyeri a taskat es egy triple treath meccsre bevaltja. Igy egymas ellen mennek a shieldesek.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s