Valami készül?

Valami készül? Tehetjük fel a kérdést annak kapcsán, hogy a WWE napok óta sejtelmes képekkel árasztja el a közösségi médiát arra vonatkozóan, ami a holnapi RAW-al áll összefüggésben.

Bray-Wyatt_3289729

A képeknek és ezen üzenetnek minden bizonnyal Bray Wyatt-hez van köze, hiszen egyértelműnek látszik, hogy a ” Világok Felfalója “ a soron következő RAW-n tér vissza, amit követően elfoglalja a hetedik, s egyben utolsó helyet a Money in the Bank létramérkőzésben. Bray-t az egyik legnagyobb esélyesként emlegetik a táska megnyerése kapcsán, aminek segítéségével Ő lenne a következő WWE Nehézsúlyú Világbajnok. A ” Félelem Új Arca “ már egy ideje a létramérkőzéssel összeköthető profilképet használ a Twitteren, amin látható, amint egy létra alatt foglal helyet.. Igaz még benne sincs hivatalosan a mérkőzésben, de mind a hazai, mind a külföldi közösségi oldalakon az Ő végső sikerét jósolják az aranyszínű táskára sokan, de ettől függetlenül nem szabad megfeledkezni a másik hat szupersztárról sem, hiszen Dean Ambrose, Chris Jericho, Cesaro, Alberto Del Rio, Sami Zayn, valamint Kevin Owens is megkaparinthatja a táskát, bár az említett nevek közül, talán csak Owens-nek van komoly esélye erre, ha nem vesszük figyelembe az eddigi torony magas esélyes, Bray Wyatt-et. Bármi is fog történni ezzel a bizonyos valamivel kapcsolatban, a RAW-n választ kapunk a kérdésre, hogy mit is takarnak ezek a sejtelmes képek..

Te kit látnál szívesen a mérkőzés győzteseként?

4 című bejegyzés “Valami készül?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A karaktere valami fenomenális és nagyszerűen alakítja. Nem a szaltóktól lesz valaki tehetséges vagy a testalkat miatt tehetségtelen. Ennél sokkal több egy pankrátor. Wyatt lehet, hogy kövér és egy 0 a ringben, de a karaktere, promo-i, mic-skill-je és a közönséggel való kommunikációja miatt az egyik legjobb pankrátor jelenleg. Előbb-utóbb bajnok lesz!

    Kedvelés

  2. Tavaly a miben indult Wyatt és a lóember feudja…most 1 év után folytatódik…Remélem valóban bajnok lesz a világok felfalója muahahaha megérdemli!!!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.