Minden idők leghosszabban uralkodó bajnokai

960Gondolta valaki bárki is 2015 nyarán a SummerSlam estéjén, hogy a Tag Team címeket megszerző New Day, egészen a mai napig bajnok marad? Nyugodtan mondhatom senki, de a tény attól tény marad. Mindez megtörtént, ami jelen esetben azt jelenti, hogy 2016.06.01.-én a New Day, minden idők leghosszabban uralkodó Tag Team bajnokává avanzsált a WWE-ben, miután beállították az eddigi rekorder Paul London, valamint Brian Kendrick 331 napos uralmát. A címvédő, vagy ahogy Xavier Woods mondaná, a mi WWE World Tag Team bajnokaink, immár 332 nap óta regnálnak, de mindeddig sziklaszilárd trónjukat, hétfőn komoly csapás rendítette meg..

046_RAW_05302016mm_0317--970b3428bc9df97da014f015f33c1bd6Történt ugyanis, hogy a Vaudevillains ellen harcoló bajnokokat, hirtelen megtámadta a Club. Karl Anderson, illetve Luke Gallows először Xavier-re, majd Kofi-ra, végül pedig Big E-re mért csapást, ami kimondva kimondatlanul azt jelenti, hogy a korábban japánt uraló Tag Team igényt tart a WWE Tag Team öveire. A két csapat konfliktusa az eheti SmackDown-on tovább fog éleződni, ami a későbbiekben várhatóan esélyt ad a Money in the Bank-en PPV-n arra, hogy a Club elhódítsa az öveket, megtörve ezzel a New Day egyeduralmát. A Club komoly üzenetet küldött a bajnokok felé, de vajon a mókamesterek képesek lesznek lecsapni a feladott labdát?

Végezetül jöjjön Big E, aki ezzel a riszálós Gif-el ünnepelte Twitteren a mai rekordbeállítást. :

5 című bejegyzés “Minden idők leghosszabban uralkodó bajnokai” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A hogy ROYAL kolléga mondta a legelején. A Club meg fogja nyerni a Tag Team öveket és ez jó az üzletnek.
  Have a nice Day.

  Kedvelés

 2. Szánalmas idióták. A trombitás hattyúkat a 3 d fiuk futtatták fel,s ezzel magukat alázták meg..több tehetséges és sok tehetségtelen t tpáros bukott el 1 év alat…
  Nemsokára a 2 kopasz lesz a bajnok,ennyit ezekről.

  Kedvelés

  1. Először is kombinált bajnoki uralkodásról van szó. Ez kiderül a poszt legalján látható Twitter posztból. Másodszor, Brian Kendrick és Paul London 331 napig voltak bajnokok. Ezzel az egy uralkodással is vezették a listát, de tegnap a New Day beállította ezt a rekordot, hiszen a két bajnoki regnálásuk összesen 332 napot tesz ki. Valóban a második bajnoki uralkodásuk 283 nap óta tart, de az elsővel összevetve ez 332 nap, ezzel pedig a leghosszabban uralkodó bajnokok lettek.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s