Kinél lenne a legjobb helyen?

money_converted

Ugyan kezdetekben hét fősként hirdették a Money in the Bank létramérkőzést, a végére valamiért megváltoztatták a terveket, amit követően “csak” az a hat szupersztár fog versengeni a táskáért, akik az első héten kivívták a szereplés jogát. Hat, vagy hét résztvevő? Azt hiszem mindegy, hisz a fenti kérdésemre nem ez határozza meg a választ. Az idei mezőny, talán minden idők legjobb létramérkőzést vetítheti a szemünk elé, de hiába lenne szinte mindegyiküknél jó helyen a táska, vasárnap este csak egy valaki emelkedhet ellenfelei fölé a magasban, kezében azzal a táskával, aminek karriermeghatározó fontossága van. A győztes egy éven belül bárhol beválthatja, súlyos csapást mérve ezzel az aktuális WWE Nehézsúlyú Világbajnokra. Még egyszer kiemelem: Szinte mindenkinél jó helyen lenne a táska, de a realitás talaján maradva jelenleg csak két szupersztár igazán esélyes a végső győzelemre. A következő sorokban ezen szupersztárokat vesszük górcső alá, hogy miért is tenne jót az üzletnek, ha megszereznék az aranyszínű díjat.

Dean-Ambrose-MITBDean Ambrose. A szervezet jelenlegi egyik legnépszerűbb alakja Ő. A Shield szétválása óta számos alkalommal kapott lehetőséget a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címre, de egyszer sem kapta meg ténylegesen az övet. Tavaly az Elimination Chamber PPV-n, egy Dirty Deeds-et követően kopogtatta Seth Rollins-t, megszerezve ezzel a címet. Pár percig bajnoknak is érezhette magát, azonban közben magához tért a csata eredeti bírója, akit korábban “kiütöttek”, – véletlenül. A mérkőzésvezető diszkvalifikálta Rollins-t, amivel ugyan Ambrose nyert, de ez a fajta győzelem nem ért tényleges uralkodást.. Az idei Roadblock főeseményén, aztán újra kopogtatta a bajnokot.. Ismét egy Dirty Deeds-el érte el a sikert, de a hiba ezúttal az volt, hogy Dean a tus hevében a kötél alá tette a lábát, amiről tudjuk, hogy nem szabályos. A bíró kiszúrta, így Ambrose ekkor sem örülhetett.. Nagyon furcsa, és megosztó lehet az Ő szerepe sokak számára. Hogy lehet olyan valakiből WWE bajnok, aki sorban veszíti el a fontosabb feudokat? – teheti fel sok mindenki a kérdést. Erre sokan azt válaszolnák, hogy nem máshogy, mint valakihez hasonlóan, aki úgy bajnok Top Face létére, hogy hétről-hétre kifütyülik az arénákból. Emberünknél maradva azonban az a válasz, hogy hiába van a Mid Card-on tartva, Dean kész van. Kész van minden komolyabb feladatra. Ezt számos alkalommal láthattuk, hisz akármilyen sztoriba tették, lehozta amit kellett. Bizonyította elégszer, hogy helye van a Top-on, és ezt most a táskával meg is válthatja magának. Nem szabad elfelejteni, hogy vasárnap a PPV-n, Ambrose korábbi “testvérei” csapnak össze a bajnoki címért. Roman Reigns, mint a címvédő WWE bajnok, valamint a kihívó Seth Rollins, aki vissza akarja szerezni a címet, amit sosem vesztett el. A két szupersztár el is látogatott Ambrose beszélgetős műsorába hétfőn, amin a Lunatic Fringe igyekezett a legtöbb mindent kicsikarni a riválisokból.. Egy valami azonban észrevehető volt. Valami, amiről mind Roman, mind Seth megfeledkeznek, s amire Dean tökéletesen rávilágított. Valaki biztosan bajnokként fog távozni Vegas-ból. A kérdés már csak az, hogy Roman Reigns, Seth Rollins, vagy az a személy lesz-e, aki megnyeri a táskát, s beváltva elorrozza a szervezet legdicsőbb övét.. Adhatna más nagyobb pikantériát ennek a történetnek, mint mikor Dean Ambrose vár a kínálkozó pillanatra, kezében a táskával? Azt hiszem nem, és ennek fényében nem is kell ezt tovább ragozni: Egy Shield háború, mindig jó az üzletnek.

2282930Kevin Owens. Lehet szeretni, lehet utálni, de ettől még napjaink egyik legjobb előadójáról beszélünk. Arról a srácról, aki saját testi adottságait meghazudtolva hajt végre Frog Splash-t, Mounsault-ot, s egyéb más mozdulatokat. Az a srác, aki sokak szívébe lopta be magát, hihetetlen troll viselkedésével. Kezdetben, még az NXT idejében egy pusztító énjét ismerhettük meg, aki semmivel sem törődve gázol át azon, aki az útjában áll. A cél mindenek előtt – vallotta Owens, aki még korábbi legjobb barátján is képes volt átgázolni pusztán azért, mert akkor ez volt a legjobb magának, és az üzletnek. NXT-s pályafutása nem volt hosszú, s ahogy megérkezett a Main Roster-re, azt hiszem sokak emlékében nyomott hagyott. John Cena-val keveredett viszályba, rögtön az első estén egy Powerbomb-al döngölte a ringbe, majd legyőzte az Elimination Chamber-en, saját maga első Main Roster-en vívott mérkőzésén. Ekkor már biztosan felkapták sokan a fejüket, hisz tegyük hozzá, hogy John Cena nem az az ember, aki bárkinek képes asszisztálni egy győzelemhez.. Kevin ugyan végül alulmaradt a feudban, de ezt követően kétszer is Interkontinentális bajnok lett. Akármennyire is áll közel a szívéhez ez a cím, már kinőtte ezt be kell látni. A következő lépcsőfok, egyértelműen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím, és afelől se legyen kétségünk, hogy Owens képes lenne megugrani az akadályt, hiszen minden kvalitása megvan ehhez, akármennyire is sokan akarják fogyókúrára, vagy a fenébe elküldeni tenyérbemászó, arrogáns stílusa miatt. A mai világ egyik alapszabálya, hogy tanuld meg eladni magad, mint terméket, mert enélkül véged van. Ő ezt megtette, felülkerekedett a negatív hangokon, és pozitívummá formálta a károgók véleményét. Kevin Owens szintén jó az üzletnek, de vajon megkapja az esélyt, hogy aztán magasba emelhesse a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címet?

5 című bejegyzés “Kinél lenne a legjobb helyen?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Végre eljött az esély hogy Dean kitörjön erre most ez se jó ? felőlem aztán egy fél évig is elhúzódhat csak érjen már végre célba mert ott van a helye a cég elején ez vitathatatlan….

   Kedvelés

 1. Wyatt,ennyi.
  Ígérgetik őt mint a fizetés emelést oszt egyikből sincs semmi…
  Ha békapofa nyerne folytatódna ismét a 3 csicska..es vergődése..ko egy vicc..a többi nem játszik..ez a vöröske sami vagy ki úgy néz ki mint seth rogen a rossz szomszédságból lol
  el patronka kuka,maradt volna a luchában,Cezaro meg jobbolni jött vissza,nagy kár érte.
  Jericho még nem nyert mibet holott ő találta ki..de nem fog nyerni…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s