Roman Reigns kommentálta az eltiltást!

Roman-Reigns-26-850x560Mint azt nemsokkal ezelőtt közöltük, a WWE azonnali hatállyal felfüggesztette a háromszoros WWE Nehézsúlyú Világbajnok Roman Reigns-t, miután az megsértette a szervezet wellness politikáját. Roman először vétett a szabályok ellen, így büntetése 30 nap eltiltás. Az eset egyúttal azt is jelentheti, hogy a Battleground-ra bejelentett Triple Threat mérkőzésből kiveszik, hiszen 30 napig semmilyen adáson sem vehet részt. A történéseket maga a Big Dog kommentálta Twitter fiókján: ” Elnézést kérek a családomtól, barátaimtól és rajongóimtól, amiért megsértettem a WWE wellness politikáját. Nincs mentség. Vállalom. ”  Az eltiltás július 21-én telik le, mindössze három nappal a WWE Battleground előtt. Érdekesség továbbá az is, hogy mi lesz így a két nappal korábban esedékes Draft-on, ahol szintén nem jelenhet meg a korábbi bajnok.

24 című bejegyzés “Roman Reigns kommentálta az eltiltást!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez az állandó személyeskedés amit warlock itt művel teljes mértékben felháborító.
  Az adminok jobban szétnézhetnének erre..

  Kedvelés

  1. Ugyanazt csinálja, amit te, de ő legalább kultúráltan tudja magát kifejezni. Ne bíráld az adminokat, mert a végén te járod meg. Mielőtt még magadhoz hasonlítanál megnyugtatlak, hogy leszálltam rólad, trollkodj csak tovább! 🙂

   Kedvelés

 2. Mindenki használ szteroidot a WWE-ben! Én naturál testepítő vagyok és kb egy Seth Rollins testalkatot értem el (4 év alatt).Szóval aki a WWE-ben a kisebbek (Cesaro,Rollins,Ambrose) nem azért szedik mert tartaniuk kell a HATALMAS izomtömeget 10-8%-os testzsírral hanem a sok utazás, munka, miatt nem tudnak 2-3 óránként enni (meg persze 1x ha tudnak edzeni) és ez egy idő után izombontással jár és ezt csak doppinggal lehet kiküszöbölni.

  Kedvelés

  1. így van! És ahhoz, hogy elértél egy Rollins-féle testalkatot, gondolom óriási lemondások és kemény munka van. Ez cucc nélkül utazással, interjúkkal, fellépésekkel, house-show-kal, élő adásokkal együtt elképzelhetetlen lenne.

   Kedvelés

 3. Kezd szétesni az egész wwe.Ez egy hosszabb folyamat,mely egyre durvább méreteket ölt.Hosszan lehetne erről írni,de csak röviden.
  2-3 emberre húzzák fel az egész műsort,az egész éves történetvezetést a többiek jobbolnak,legyen az egykori bajnok,tehetséges pankrátor,visszatérő legenda,töltelék karakter,boxzsák..Mind ugyan azt csinálnak.Jobbolnak és vesztenek,mert a lóembert és müzlit kell nyomatni..Megszámolni se tudom,h amióta 2002 ben feltűnt müzli a wwe ben,2016-ig bezárólag,hány tehetséges pankrátor karrierjét tette tönkre..mennyi tehetséget alázott meg stb..És hol van még a vége…És itt van az utódja,lóember..pisiske..ugyan azt csinálja..ugyan azt csinálják vele..És ez egyszerre szánalmas és szomorú.

  Megpakolt vagonokkal hozzák a világ minden részéről a
  tehetségesebbnél tehetségesebb pankrátorokat,azért h megtöltsék velük a wwe univerzumot,mely így is tele van.Jobbolnak,vesztenek,ez vár mindre.ko va is amit csináltak..egy vicc..és aj?Nem egy feltörekvő tehetség,hanem egy legenda gyanús személy,sőt! aki ku..sok mindent letett már az asztalra,más szervezeteknél,erre itt van és bohóckodik jobbol a póninak,meg cumizik müzlinek..
  Ő itt nem lesz nagy sztár,kiöregszik,jobbolgat majd leves..de akkor minek van itt?Mert ennek nincs értelme..és sorban mindenki ezt a bánásmódot kapja a wwe ben..aki nem müzli vagy nem lóember…
  nxt-ből rengeteg tehetség jött fel,de minek?A legjobb példa a doom ivadékok.Nagyszerű csapat,az nxt-ben taroltak,uralkodtak,nem voltak visszafogva,itt meg?szopoág forever..stb
  Na mindegy,jön még ide sok tehetség,h kiégve,megalázva tűnjenek el….

  Sose volt annyi sérülés mint az elmúlt időszakokban.Mind elkerülhető lett volna ha még a szokottnál is sokkal jobban odafigyelnek a másikra,ha nem hajtsák szanaszét magukat stb.Rengeteget utaznak,rengeteget szerepelnek,meccselnek.Nem csak a főeseményeken dark meccseken stb.Sose kedveltem júdást,de tehetséges és kurv..sokat dolgozott,meg is lett az eredménye..és ő csak egy a sok sérült közül,aki szerencsére felépült és visszatért,de ott van a legenda Sting..akinek végetért a karrierje..méltatlanul…kecskepofa akit rühellek és nem hiányzik,de kár érte mert tehetséges volt..tyason kid egy fiatal tehetséges pankrátor,3 jó pankrátort veszítettünk el,serencsére csak a ringből!És nem az életből…
  Rengetegen sérülnek meg,és mindez a wwe és a csámpás uralkodó hibája.Nem figyelnek oda,akkor is menni kell amikor szarul vagy,nem számit,mész,mert menned kell..Nem tehetségtelen amatőrökről beszélünk.Tehetséges sportolokról,akik megsrülnek a saját hibájukon kívül..
  Mindez elkerülhető lett volna.Remélem h a jövőben odafigyelnek.

  Folytathatnám napestig,mert rengeteg minden van még,de ennyi elég ebből…

  Kedvelés

  1. Jerichot tisztelem és becsülöm,mert amit Ő elért,példaértékű.
   Hiába jobbolgat itt,(meg játszik a sharknado 3 ban!!! Jerri,miért????Mond miért???) ő tudatosan csinálja,nem parancsolnak neki.Akiben lát tehetséget,annak segít,annak lehetőséget ad.Ott van fanszőrzet,na őt haggyuk…mégis lehetőséget kapott..és ez akkora dolog h bárhogy is alakul a satnya kis élete,erre az egyre mindig büszke lehet.

   Néha feltűnik mint a búgópestis és tarol,amjd nyomtalanul tűnik el.Ő Chriss Jerricho az első vitathatatlan bajnok,és a legnagyobb jobber,de ezt a szerepet magának akarta,és csinálja,másokért.Kevés pankrátor van aki nála alázatosabban tenné azt amit tennie kell.Egy élő legendáról beszélünk aki a hof ban lesz Undertaker,Kane és a többi IGAZI PANKRÁTOR mellett.
   Le a kalappal előtte.

   Kedvelés

  2. Úgy állítod be AJ-t, mindha mindig is tudtad cvolna, hogy mekkora név, fél éve pedig még azt hitted, hogy az NXT-ből jött. Ritka kétszínű szánalmas ember vagy, akinek biztos nincsenek barátai, hogy az év szinte minden napjának minden napszakában írsz. Nem írsz mindig hülyeséget, de azért a tisztelet meg nem adása nem egyenlő a keménységgel.

   Kedvelés

  1. Álmaidban talán. Az összes nyomja, egytől-egyig. De ez miért probléma neked? Cucc nélkül nem is tudná senki csinálni.

   Kedvelés

   1. te mindent jobban tudsz,vagyis ezt hiszed ha ha.
    Nincs olyan pankrátor aki nem tol cuccot? lol
    Ergo az egész világon,az összes szervezetnél,minden pankrátor a jelenben nyomja a cuccost,ahogy korábban az ÖSSZES pankrátor is tolta a múltban,amióta van pankráció?
    lol
    Kivagy nevetve muahhaahahahhahaha

    Kedvelés

    1. Elismerem Cesaro tehetségét, egyik kedvenc pankrátorom, de kizárt, hogy ne tolná a cuccot. Attól, hogy nem olyan izmos, még a szteroidmatyi Cena-nál is szálkásabb testtel rendelkezik. Azzal viszont egyetértek, hogy hülyeség az, hogy minden pankrátor szteroidozik. Egy Hideo Itami-ról, vagy Nia Jax-ról nehéz lenne elképzelni. Szteroiddal együtt egy Seth Rollins féle izomzat is kiemelkedő egy átlag, de szintén anyagot zabáló gyúróshoz képest.
     Egyébként pont te vagy az, aki mindenkinél okosabbnak képzeli magát, csak aki szintén hasonlóan csinálja, az görbe tükröt mutat neked, és nem tudod elviselni a magadfajta embereket. Ezen elkéne gondolkodni és nem minden “beszólás” alá azt írni primitív paraszt módjára, hogy “hisztizz”, “hehe”, “pffffffffff”, “mauahahahahahahaha”.

     Kedvelés

     1. Természetesen én sem gondolom, hogy a Föld bolygó minden egyes pankrátora szteroidozna, beleértve a Dél-equadori lucha libre koppintó független szervezet maszkos harcosait :)… viszont az élvonal 80-90%-a legalábbis szed, de mindenképp szedett be illegális teljesítményfokozó szereket.

      Most olyanok, akik már kiöregedő félben vannak vagy nincsenek már annyit használva, persze nincsenek rászorulva, de egy olyan pankrátor, aki heti 5x, az USA 3 különböző pontján lép fel, mellette edz, annak a teste nem bírja cucc nélkül.

      Kedvelés

    2. Természetesen költőien túloztam. Nem minden egyes pankrátor szteroidos a világon. De az élvonal igen. És – bármilyen meglepő is legyen számodra – a WWE teljes történelmét végigkísérte a doppingolás. Némi segítség a témában:

     http://www.therichest.com/sports/wrestling/top-20-biggest-steroid-users-in-wwe-history/

     http://www.thesportster.com/wrestling/top-20-wrestlers-who-have-been-found-to-have-used-peds/

     http://www.wrestlenewz.com/exclusive-articles/top-12-wrestlers-clearly-used-steroids/

     http://www.sportskeeda.com/slideshow/wwe-10-superstars-who-positively-did-steroids

     A listákon ott van Orton, Edge, Hulk Hogan, Ultimate Warrior, W. Regal, Umaga….stb. És ezek csak azok, akiket elkaptak vagy bevallották.

     Kedvelés

 4. Doppingolunk doppingolunk?
  Helyes büntessék is csak meg,de ne csak őt!müzlin látszik majd szétdurran a szteroidoktól és semmi…
  Mindegy,megérdemli a lóember az eltiltást,majd tanul belőle.Vagy nem.
  Van benne valami h kiakarják csinálni,de ha visszatér és ismét bajnok lesz…a wwe akkor szembeköpheti magát,végleg.
  Esélyt kell andimásoknak is,pl itt van Wyatt,mondták h mibet nyer oszt nem is indult..meg bajnok lesz,de messzebb van az övtől,mint a holdtól..most itt a lehetőség,őt kell szépen benyomni 3.nak,és kész.Mert az egy vicc h 3 as feud 3 as meccs de nem lesz ott a feud alatt a lóember,de majd az öv meccsen ott lesz és az eltiltás után AZONNAL főövért meccselhet pffff
  Vagy maradjon júdás vs brekeke,vagy legyen egy 3.akár Wyatt akár más,ha már így alakult.
  A kis pisis remélem hamarosan a süllyesztőbe kerül végleg.Nem tud birkózni,színészkedni,beszélni,se normálisan edzeni…mindenki rühelli…Ha ezek után is bajnok lesz,főszereplő,müzli 2 stb,és éveken,hosszú hosszú HOSSZÚ éveken át nyomatják továbbra is,akkor rosszabb lesz mint müzli…és ez hatalmas szó…
  müzli 10 en valahány éve kártékonykodik itt,karriereket,álmokat gyilkol és tör szét…Ez meg ugyan aszt csinálja pár éve…Rossz vége lesz ennek ha így megy tovább..Remélem ebből az esetből tanul a wwe. Ha meg triple h keveri a szart,aki szintén előszeretettel tolta a cuccost fénykorában,aljas dolog,de célravezető.
  Rengeteg tehetséges pankrátor van…és mennyi volt,akiket feláldoztak müzli oltárán…és ugyan ezt csinálják most is…
  drifeten minek lenne ott amúgy?Mindenki tudja h a rawba kerül…
  Fujj te!!!!
  Te sportolok szégyene
  Te szakma szégyene
  Te lipicai ménes szégyene

  Kedvelés

 5. Atya ég.
  Ezzel (ha a meccsnek nem is) de a shield feudnak lőttek,ráadásul még a drafton sem vehet majd részt,pedig elvileg ő lett volna a smackdown új arca.
  Nem értem hogy bukhatott le,pont ő vince mcmahon személyes kedvence…
  Mondjuk a jövőjére biztosan nem lesz befolyással,de akkor is,a fél wwe tolja a cuccot.

  Kedvelés

 6. Szerintem Roman valakinek nagyon felbaszhatta a csőrét. A Wellness Policy megsértése ugye szteroidhasználatot jelent. Elsőre 30 napra tiltják el, másodiknál 60 napra, harmadiknál kirúgják.

  Namost, kb. az összes WWE pankrátor cuccol, és sokan (Lesnar, Rollins, Ryback, Titus, Apollo, Neville, Cesaro) sokkal látványosabban, mint Reigns, őket mégsem kapják el. Ami külön érdekes, hogy a pletykák szerint Cena fel van mentve a minta-adási kötelezettség alól, erről Vince személyesen gondoskodott. Tehát nagyon furcsa, hogy épp az aktuális férfiszerelme bukik le… Szerintem valaki (nagyon helyesen) ráunt arra, hogy Reigns a top guy. Szerintem HHH van a dologban.

  Kedvelés

  1. Ekkora hülyeséget se hallottam még. Az egyetlen dolog ami be van tiltva az a szteroid. Azt, hogy milyen edzéshez használatos kiegészítőket használnak, senkinek semmi köze hozzá. Egyébként is, aki elég edzett látványosan az már “cuccol”? Ne mondj már hülyeséget. A WWE már jó ideje komolyan veszi az ilyen szabályokat, nem hinném, hogy ennyi embernek csak úgy elnézné azt, ami egyébként büntetést von maga után.

   Kedvelés

   1. Jaj, neeeee! Még egy kis naív. Élsport nem létezik dopping nélkül. A pankráció meg pláne nem. Az emberi test képtelen elviselni azt a terhelést, amit egy pankrátor kap egész évben (felvételek, utazás, edzések, house show-k….stb.).

    Amúgy meg igen, az az izomtömeg és látvány, ami cuccolással érhető el, az felismerhető. Álomvilágban él az, aki azt gondolja, hogy a WWE-ben bárkiben nincs benne a fél patika. Még az olyan nem adoniszi kinézetű pankrátorok is tolnak valamit, mint Rusev vagy Samoa Joe. Az ilyen 10% zsírarány alatt egyének, mint Cena, Cesaro, Reigns, Rollins meg még keményebben. Nőj fel!

    Amúgy meg régen lesz@rták Vince-ék. Ő maga osztogatta a cuccot az öltözőben. Csak ki kellett találnikuk valami ál-ellenőrzést Eddie Guerrero meg Chris Benoit óta, mert a két haláleset óta fokozottan figyelik a WWE-t. De figyelik az összes sportágat. És még az asztaliteniszezők is doppingolnak, de gondolom a te naív kis világodban épp a pankrátorok nem… És nem csak szteroidszármazékok vannak betiltva, rengeteg más teljesítményfokozó szer van. A múltor épp Adam Rose bukott le. Most Roman. Nem vette be biztos jókor azt a gyógyszert, ami kiüríti belőle az anyagot. Van ilyen. (mondjuk szerintem valakinek a bögyében van, mert csak kis halak szoktak lebukni).

    De gondolom szerinted Cena a spenóttól meg a csirke-rizstól ekkora még sérülés után is… Álmaidban.

    Amúgy meg egy érdekesség, hogy ez a WWE Wellness Policy mekkora egy gittegylet: a HGH nevű anyagra csak vizeletvizsgálatot végeznek, ami azért vicces, mert az pisikében alig kimutatható, vérben viszont igen. A WWE Wellness Policy jelenleg azt jelenti, hogy “cuccolj, csak csináld úgy, hogy meg ne tudjuk”.

    Kedvelés

 7. Nos, igaz, hogy csak 30 napra tiltották el, de azért egy kicsit fel lehet lélegezni, mert nem kell lesni a szerencsétlenkedéseit. Mikor olvastam a hírt ezt a zenét hallgattam, és egy kicsit össze is passzol:

  Kedvelés

 8. Nem veszik ki, a Battleground 32 nap múlva lesz, tehát addigra megérkezik. Szóval csak a feudban nem vesz részt, a meccsben igen.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s