Ez volt Vince McMahon eredeti szándéka Roman Reigns ügyét illetően!

Vince-McMahon-702x336A 30 napos eltiltása kirobbanása után felröppentek olyan találgatások, melyeknek értelmében a WWE már a Money in the Bank PPV előtt tisztában volt azzal, hogy bajnokuk fennakadt a teszteken. Természetesen azonnal ezzel kapcsolták össze azt, hogy Roman Reigns nagyon simán vesztette el a bajnoki címet Seth Rollins ellen, s a találgatások végül igaznak bizonyultak.. Vince McMahon csupán azzal akarta sújtani Roman-t, hogy a BigDog tisztán elveszíti a címmérkőzést.. Nem kapott volna 30 napos eltiltást, hiszen a Chairman megítélése szerint a bajnoki öv elvesztése épp elég érvágás lett volna a samoai harcos számára. Másnap azonban a RAW előtt Vince meggondolta magát, és mégis az eltiltás mellett döntött, amivel gyakorlatilag nem köpte szemen saját cégének vallásait a Wellness politikát illetően, hiszen köztudott, hogy ezt mindennél szigorúbban veszik. Roman azóta megkezdte az eltiltás letöltését, azonnal hazautazott családjához és nem is kell megjelennie munkaadójánál az eltiltás végéig.

8 című bejegyzés “Ez volt Vince McMahon eredeti szándéka Roman Reigns ügyét illetően!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ez egy mese habbal a nagy lófaszt szegett ő meg bármit is, ez a sztori része mert a lóemberünk a feudba semmit nem ér a másik két ember mellett. Amíg lóember ott van harmadiknak Seth nem lehet heel mivel Roman mellett mindenki face lesz. Mondjuk édes mindegy mert Sethet imádja a közönség.
  Szerintem rájöttek ,hogy Roman fullra félre ment és most a 30 nap alatt próbálnak valami orvosságot erre keríteni ,hogy mikor visszatér hát ha megkedveli a közönség. Mondjuk ha heel lenne.

  Kedvelés

 2. A csámpás uralkodó korábbi ágymelegítője,müzli már nem szuperál olyan jól mint anno,így egy újra kell őt lecserélnie.Aki aszt csinálhat amit csak akar,mert ha le is bukik,és hamarabb utolérik mint a sánta kutyatestű macskafejű mászókát..akkor sincs következménye a dolognak.Ezzel minden más pankrátort megaláz,ahogy az egész céget,a legendákat,és minket nézőket is.Az más dolog h szembeköpheti újfent saját magát,de h elárul minket,érte…
  Asztán mégiscsak elfenekeli a kis csibészt h utána ismét bajnok lehessen.4 vagy x ös már nem is számolom..
  Grat fén majom,csak így tovább..

  Kedvelés

 3. Hát mélyen nyalhat Vince papának Roman, ha ennyire nem akarta eltiltani xD Nem véletlen rühellik Roman-t annyira.

  Kedvelés

  1. Attól függetlenül, hogy Vince kivételezik vele, még nem biztos, hogy Roman nyal neki. illetve attól, hogy nyal neki attól még nem azért utálja a közönség. Tovább megyek attól, hogy sokan utálják még nem lesz rossz pankrátor. (mondom ezt úgy, hogy nem kedvelem Roman-t.)

   Kedvelés

   1. Mit állítok?Kivételezik vele.Ki kivételezik vele?A vén majom.
    Mit állítok? Nyal neki.Ki nyal neki?A lóember.
    Mit állítok? Utállja őt a közönség.Miért utálja őt a közönség?Mert egy tehetségtelen antitálentum,aki se bírkózni,se színészkedni,se beszélni,se összedolgozni nem tud másokkal.

    Kedvelés

    1. Aki azért utálja Roman-t mert tehetségtelen meg nem tud birkózni az hülye…
     Mivel TUD birkózni és ez a valóság.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s