A trilógia felé haladva!

styles-cena-vavel-7297969134

Nagyon jó esély mutatkozik rá, hogy trilógiává fejlesztik John Cena és AJ Styles viszályát. A Money in the Bank-en vitatható győzelmet aratott a Phenomenal One, amit követően nem lehet nyugodt, hiszen John Cena minden erejével azon van és lesz, hogy visszavágót kapjon a közeljövőben.

World_Heavyweight_Championship_(WWE)_(2002)_-_presentA második csata állomása a Battleground lehet, és ha Cena nyer, jöhet a mindent eldöntő harmadik ütközet egyenesen a nyár legnagyobb gáláján, Brooklyn-ban a Summerslam-en. Azonban, hogy legyen Cena vs Styles II a Battleground-on, elengedhetetlen fontosságú, hogy a július 19.-én esedékes Draft-on egy adásra kerüljenek majd. Utóbbi nem lenne meglepetés, hisz régóta nyílt titok, hogy mind Cena, mind Styles a SmackDown mezőnyét fogják erősíteni, amit csak megerősít, hogy a USA Network által sugárzott promó videóban, ami a SmackDown élő adását vetíti előre, mindketten feltűnnek. Tovább fűzve a gondolatot, amennyiben mindketten a SmackDown-ra kerülnek, akkor a Summerslam-en esedékes harmadik mérkőzésük (ha lesz), már egy fokkal komolyabb téttel bírhat annál, minthogy valamelyikük megnyeri a feudot. Ezen a ponton jön szóba a komolyabb tét fogalma, ami akár a SmackDown új bajnoki címe lehet. Legyen az a Nehézsúlyú bajnoki cím, vagy egy teljesen új főöv, nem kerülhetne méltóbb helyre ahhoz, mint aki ezt a viszályt megnyeri. Ugyanakkor ha mindez megtörténik, nem szabad egyből arra a következtetésre jutni, hogy John Cena győz, s ezzel megszerzi karrierje 16. világbajnoki címét, mellyel beállítaná Ric Flair rekordját. Nagyon is komolyan kell számolni AJ Styles sikerével, aki egyébként is jó pozícióban van a szervezeten belül az elmúlt hat hónapban végzett munkája nyomán. Ha AJ nyer, azzal beigazolódnak Vince McMahon szavai, amik szerint mindenképp egy bajnoki futással kell számolni Styles részéről még az idén. Nem mellesleg azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Cena az utóbbi években alárendelt szerepet játszik a SummerSlam gálákon. Utolsó győzelme a 2010-es adáson volt, azóta viszont öt vereséget jegyzett olyan nevektől, mint CM Punk, Daniel Bryan, Brock Lesnar, valamint Seth Rollins.

Örülnél egy Cena vs Styles – Nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzésnek a SummerSlam-en? 

2 című bejegyzés “A trilógia felé haladva!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tekintsünk a jövőbe.müzli és aj is az sd re kerül.Jó lenne ha aj lenne a bajnok és uralkodna egy közepeset,de ott van müzli az állando zavaró tényező…
  Tekintsünk el a feudjuktol.Utána milyen szerepet szánnak müzlinek?Kivel feudolna?stb
  2 szerepe van.A legyőzhetetlen szuperhős aki csilliószoros bajnok,illetve a másik,az alázott,megvert,de mindig talpra álló mindenkit legyőző hős,ergo a kettő egy és ugyan az…
  A kígyó,mely saját magát falja fel…
  Amig ő itt van,nem lesz változás…Eltelhet 2 hónap vagy fél év,öv közelbe majd trónra kerül újra..ahogy tezsi azt 10 en x éve és kitudja meddig..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s