Megalázó helyzetbe hozták, vagy csak példát statuáltak vele?

18329490-standardMerülhet fel a fenti a kérdés annak tükrében ami a mai napon látott napvilágot. Állítólag mielőtt felfüggesztésre került, Roman Reigns-nek a teljes Roster-től bocsánatot kellett kérnie, miután megsértette a szervezet wellness politikáját. Az utasítás nem mástól, mint  Mark Carrano-tól érkezett, így kijelenthető, hogy ha ez történt, akkor Triple H utasítására peregtek az események. Az eset igencsak megosztotta az öltözőt, hiszen sokan azon a véleményen vannak, hogy nem volt szükség a nyilvános bocsánatkérésre. Roman egyébiránt 100,000 dollártól esik el a büntetés alatt, hiszen minden Live Event-et Ő Main Event-elt volna. Ezt a feladatot most Dean Ambrose-ra ruházták át, aki Seth Rollins-al karöltve tevékenykedik többnyire a szóban forgó eseményeken. Ez a 100,000 dollár nem mellesleg nagyobb összeg lehetne, ha PPV adást is ki kellene hagyni a BigDog-nak, de egyelőre minden formában hirdetve van a július 24.-én esedékes Battleground főmérkőzésére. Érdekes helyzet, hiszen míg korábban Vince csak a cím elvesztésével akarta büntetni, addig mára kiderült, hogy Triple H bocsánatkérésre intette a háromszoros bajnokot. Nem tudják helyén, vagy csak egy szinten kezelni a dolgokat? Hiszen korábban a bocsánatkérés fogalma fel sem merült hasonló esetekben. Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak példát akarnak statuálni, hogy még a “legnagyobb” sztárt is komoly következmények terhelik.

4 című bejegyzés “Megalázó helyzetbe hozták, vagy csak példát statuáltak vele?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem megmondtam hogy ez a műsor része haha dh is nem 😀
  Így próbálják megkedveltetni jó embert…. ahogy Royal is írja martírt eljátsszák vele grat.
  Idióta vezetés nem mártírt kellene ebből kihozni hanem egy pusztító heelt, mondjuk eddig játszotta a nagy hőst , a gayt stb de a szervezet meg a barátai is cserben hagyták elárulták azt visszatér és pusztít mindent és mindenkit mert egy valamit nem lehet elvitatni tőle hogy pusztítani tud ez a szerencsétlen a Shieldbe is működött az egydimenziós pusztító karaktere, most is működne. Deeee nem… Lóemberünknek annyi lehetősége lett volna a heelé válásra hogy más embernek életebe egyszer adatik meg de sajna nem élnek egyik lehetőséggel sem….
  e van….

  Kedvelés

  1. Annyit tennek hozza, hogy nem heel vagy face kellene legyen, hanem valaki, akit ez nem erdekel, aki lebombaz mindenkit a “besorolasatol” fuggetlenul. Az lenne az igazi. Ahhoz nem kell virtuozitas sem a ringben, sem a mikrofonnal. Amig ezt jatsza 1-2 evig tudatosan lehetne fejleszteni es a folyamat vegen abba a szerepbe helyezni, amiben most akarjak latni.

   Maga az erintett is azt szokta mondani: “I’m not a good guy, I’m not a bad guy, I’m THE guy.”

   Kedvelés

 2. Mekkora mártírt csinlnak már belőle pffff

  Aki hibázik,ismerje el!! Akkor legyen nagy ember és férfi amikor el kell ismerni h szétcuccolta a bunkó fejét!! Méltósággal tudjon megalázkodni és bocsánatot kérni mindenkitől,főleg a társaitól,magától a sporttól és tőlünk rajongóktól.
  Csak itt nem az őszinteségről van szó hanem az üzletről…

  A bűnbocsánatért esedező,a megváltást kereső könnyes szemű lóember,aki megbánta tetteit.
  Bocsánatot kért mindenkitől ezért,mert ő képes erre. pffffffff
  Gondolhatnánk h ez szivatás a vezetőség részéről..de ez tudatosan felépített dolog…
  Így kell egy közútállatnak örvendő nyihahahából mártírt csinálni…
  Szánalmas.ő is,a csámpika is és mr koksz triple h is…

  Kedvelés

 3. Ahhoz képest, hogy példát akarnak statuálni Randy Orton még a cégnél van, pedig már rég ki kellet volna rúgni. Nem vagyok Roman se Orton fan ezek csak tények szerintem nem igazságos, még ha nem is igazán tudja, mit kell művelnie a ringbe.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s