RAW a Függetlenség napján!

20160630_Show_Preview-RAW_Ambrose--dc52b22628433900295b480036c61b5f

Holnap, azaz július 4.-én ünneplik az Államokban a Függetlenség napját. Erre épül nagyrészt a Monday Night RAW is, amire már előre bejelentettek pár küzdelmet, nem is akármilyeneket.

20160701_Show_Preview-RAW_AmbroseMiz--ef34a984e168fd55341dc76a2be7fff2Dean Ambrose és The Miz csatája egyfajta SmackDown visszavágó lesz, hiszen a két szupersztár már csütörtökön összecsapott egymással. Akkor a WWE bajnok egy Dirty Deeds-el legyőzte a MoneyMaker-t, aki azonban kapott egy visszavágót a RAW-ra. Ez a csata már korántsem lehet olyan tiszta, mint a csütörtöki, hiszen felbukkanhat akár Seth Rollins is, aki minden erejével azon van, hogy megtörje a Lunatic Fringe magabiztosságát a Battleground előtt. Talán egy kisebb beavatkozást kihasználva, végül az Interkontinentális bajnok, A listás szupersztár tud majd diadalmaskodni?

20160630_Show_Preview-RAW_RusevOneil--94c5fdd258f16482e0435582746aa528Rusev alighogy megvédte United States bajnoki övét a SmackDown-on Cesaro ellen, máris azzal kellett szembesülnie, hogy a RAW-n újabb címvédőcsata vár rá. Ellenfele az a Titus O’Neil lesz, akit a Money In The Bank-en már sikeresen legyőzött, ám azóta Titus szüntelen ostromolja a bajnokot újabb és újabb csapásokkal. Egy hete a RAW-n kiszámolással tudott Rusev fölé kerekedni, de ez a fajta sikert ebben az esetben nem eredményez bajnoki címet. Képes lehet Titus győzedelmeskedni, avagy Rusev újabb pipát tehet uralkodása listájába?

20160701_Show_Preview-RAW_USAWorld--ba9fc3542b7370fbdcb43a21c3cf2bbeBejelentésre került egy 16 fős, kieséses Tag Team küzdelem is, ami a Team America vs Team World nevet kapta. Kíváncsiak lehetünk, hogy vajon kikkel fogják kitölteni ezt a mérkőzést, de az biztosan állítható, hogy a hangsúly nem a Mainstream szupersztárokon lesz. Az összecsapásban feltűnhet Sheamus, Alberto Del Rio, Cesaro, Kalisto, Apollo Crews, Jack Swagger, Big Show, Zack Ryder és még sokan mások, akiket épp megtalálnak az adás kitöltésének céljára.

vicki-1413144835Egy korábbi SmackDown General Manager felbukkanása is hirdetve van az adásra. Az elmúlt hetek során már felbukkantak olyan arcok, mint Teddy Long, vagy John Laurinaitis, így most talán Vickie Guerrero neve kerülhet elő a cilinderből. Ennek a szegmensnek valószínűleg annyi célja van, hogy egy újabb személy jelentkezzen be a július 19.-én startoló Élő SmackDown irányításáért.

240_RAW_06272016ca_2220--7aaa128da7553309a67c0033b2ae4800Tovább gyűrűzhet John Cena, valamint a Club viszálya is. Az elmúlt héten mind Cena, mind Styles esélyt kapott, hogy kvalifikálja magát a Battleground-on esedékes WWE bajnoki mérkőzésbe, ám Cena sanszát Styles, Styles-ét pedig Cena vette el képletesen. Most, hogy sikeresen kiszúrtak a másikkal, tovább foglalkozhatnak egymással, valamint azzal a mérkőzéssel, ami nagyon is érik kettejük között a PPV-re. Styles győzött a Money in the Bank-en, s részéről ez a történet le van tudva. Nem nagyon akar tudomást venni Cena-ról, azonban a tizenötszörös világbajnok kézzel-lábbal azon van és lesz, hogy kicsikarja az újabb csatát a Phenomenal ellen. A Club azt reméli, hogy a hétfőn kiosztott Magic Killer elég lesz Cena eltántorításához, de ismerhetjük Cena elvét, aki a Never Give Up fényében nem fogja annyiban hagyni a dolgokat.

5 című bejegyzés “RAW a Függetlenség napján!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Anno mekkora volt már mikor az öreg johny visszahozta lesnart az meg a szart is kiverte müzliből he he vagy amikor megríkatta a hegyomlást..felejthetetlen pillanatok,mindezeket most tönkreteszik ezzel h visszahozzák őt a semmire fel…

    Kedvelés

  2. 2 értelmetlen meccs. Dean legyőzi Mizt, nemis értem mért nem adják már oda valaki olyannak aki megemeli az öv értékét. Russev vs Titus meg egyszerűen nevetséges és még mindig tart…

    Kedvelés

  3. nem értem hogy mégis miért hozzák vissza teddy-t,johnny-t,kane-t,és most vickie-t azzal hogy ő “legyen a főnök”mikor már bejelentették,hogy steph fogja vezetni a raw-t,míg shane sz sd-t,ezért kár őket visszarángatni

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s