Jim Ross véleménye Brock Lesnar SummerSlam szerepléséről

Jim-Ross-645x370

Vagyunk páran, akik osztják a véleményed Jim. Az utóbbi napokban egyre jobban terjed a szóbeszéd, nevezetesen, hogy Randy Orton lesz Brock Lesnar ellenfele a SummerSlam-en. A kanadai  Sportsnet Aftermath pedig csak olajat öntött a tűzre ma hajnalban azzal, hogy hivatalos hírként kezelték a dolgot. Hozzá kell tenni, hogy korántsem hivatalos, hiszen a SmackDown a USA Network csatornáján csak ma kerül leadásra, s csak ezután lehet számolni azzal, hogy a WWE megteszi a végérvényes bejelentést. Visszakanyarodva “JR”-hoz, Hall of Famer barátunk természetes szokás szerint szívből jövően beszélt a témáról.

522352746bb29597-600x400“Azt híresztelik, hogy Brock Lesnar valószínűleg a visszatérő Randy Orton-nal néz szembe a SummerSlam-en. Nem biztos, hogy a pletyka igaz, de ha az, remélem Orton készen áll néhány Suplexre a rendbe hozott vállával, ami jó ideig problematikus volt Randy-nek. Természetesen a Lesnar vs Hunt küzdelem kimenetele, potenciálisan megváltoztathatja Lesnar megjelenését Brooklyn-ban. ” – összegzett Jim. Az utolsó mondattal kapcsolatban ismerjük Lesnar véleményét, aki konkrétan leszarja, hogy a szombati harc milyen befolyással van WWE karrierje további szakaszára.

Továbbra sem értem, hogy miként képesek Lesnar ellenfelének Randy-t választani, akinek válla nem feltétlen biztos, hogy sikeresen megússza a Suplex City-ben tett kirándulást.. Úgy tűnik, már nem csak Vince szedi töménnyel a gyógyszert.

2 című bejegyzés “Jim Ross véleménye Brock Lesnar SummerSlam szerepléséről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. owensek adtam volna egy esélyt.Álmai meccse lett volna ez,meg amúgy is,többet érdemel minthogy többedmagával bohóckodjon hónapok óta a semmiért…

  Kedvelés

 2. Nos…Vegyük sorba. Ha orton lesz az ellenfele,márpedig úgy néz ki h ő lesz..Akkor 3 leehetőség van.

  1.Mivel orton megsérült amikor levitte a szemetet L O L és jónéhány hónapra rehabra került,kiesett minden nemű sztoriból,sehová se lehet bepasszintani mint egy bu..legót..így lehet tiszavirág visszatérés lesz az övé,tudatosan,mert 100%h megfog sérülni. Lehet 1 meccse tér vissza majd visszavonul..benne van a pakliban.

  2.Veszít,de megerősödik a halovány karaktere,belenyomják valamelyik sztoriba,de melyikbe?A főöv körül sokan vannak,rusev ellen lehetne küldeni,meg miz ellen is,de ez hatalmas visszalépés lenne neki..bár örülhet h eggyáltalán még ringbe léphet..tekintve mi folyik itt jelenleg…
  A 2 kisebb övért mehetne,igen ám,de most jön a csavar.A nagy “sorsolás” ha marad és hosszútávra terveznek vele,szerintem az sd be kerül és mehetne a főövért,normális sztorival,normális feudokkal,ellenfelekkel.A rawba lesz a nyihahahaaa meg júdás is,valszeg a komplett Wyatt family is,ugye a családfőt akarják bajnoknak..így neki nem lenne ott keresnivalója a főövnél..A sd ben viszont igen.

  3.Legyőzi lesnart…Olyat tesz amire nem volt képes senki…tisztán vagy kicsit mocskosan,de legyőzi Undertaker legyőzőjét..Ezzel orton olyan magasságokba emelkedhet amiről nem is álmodhat.
  Legyőzte Undertaker legyőzőjét…egy legenda legyőzőjét aki ezzel lett legenda…
  Onnantól kezdve felső A kategóriás panki lenne,mint egykor,bármit megtehetne,bármit megnyerhetne.
  Onnantól egy új korszak kezdődhetne a karrierjében,ami talán az utolsó,végső korszaka lenne..

  Érdekes meccs lesz.Nagyobb testű kollégái is megsínlették már a returnjegyes látogatást suplex cityben.Majd kiderül.
  Ránézésre azt modanám lesnarnak nem ellenfél azok után h legyőzhetetlen szörnyeteget csináltak belőle,meg pont orton győzné le ha a halott ember se tudta……
  Majd kiderül.

  + ha lesnar kikap a ketrecben,s remélem nagyon kifog kapni,akkor hiába szarja le az egész wwe-t onnantól nem lesz itt maradása,főleg nem verhetetlen bestiaként…Szal vagy így vagy úgy de cumizni fog a melák.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s