Mely dívákat hozná vissza a sportzwiki.com?

Torrie and Sable15Ahogy ti, úgy mi is várjuk a RAW és SmackDown roster különválását és kíváncsiak vagyunk, mit tervez ezután a WWE. A sportzwiki.com szerint visszahozhatnak korábban visszavonult sztárokat, köztük dívákat is. Csak halkan jegyzem meg, hogy nem biztos, hogy mind az 5 nő beleférne a PG kategóriába.

#5 Kelly Kelly
kellykelly3832832-500x250A WWE Barbie babáját 2006. június 13-án láthattuk először, az ECW első adásán. Akkor még mindössze 19 éves volt, a legfiatalabb lány a roster-ben. Karaktere az exhibicionista sztriptíztáncosnő volt. Egyszeres Díva Bajnok, Brie Bellá-tól vette el a címet a 2011. április 11-i RAW-n, amit egészen októberig birtokolt. Mivel a WWE kreatívjai nem tudtak vele mit kezdeni, és különben is kiseb nyaksérülése volt, 2012 decemberében inkább modell karrierjére koncentrált.

#4 Torrie Wilson
maxresdefaultEgyet kell értenem a sportzwiki.com-mal, mikor azt mondják, az első dolog, ami eszünkbe jut Torrie-ról, az a huncutság. A lány már a debütálásakor nagy felhajtást keltett, mikor rámaszott Vince McMahon-re. Az ő vesztét a PG okozta, főleg mivel elég kevés adottsága volt a birkózáshoz.

 

 

#3 Nikki Bella
nikki-bella-2-696x360Személy szerint én őt látnám legkevésbé, mert… Na mindegy, nem leszek elfogult. John Cena felesége mai napig szerződésben áll a WWE-vel és valószínűleg a draft-tal vissza fog térni.
A sportzwiki.com úgy látja, AJ távozása után a Bellák tartották a díva divízióban a lelket. Really?

 

#2 AJ Lee
aj-lee-3Végre valaki, aki birkózni is tud. Tökéletesen illett karaktere a személyiségéhez. A lány, aki egész életében arra vágyott, hogy WWE díva legyen. Mindenki látta a képet, ahol 14 évesen sír mikor CM Punk autogramot ad neki. Akkor még Phil se gondolta, hogy April a felesége lesz. Utoljára 2015-ben tűnt el, egész hirtelen. Sokáig a leghosszabb ideig uralkodó Díva Bajnok volt, de…. na mindegy.

 

#1 Sable
thewrestlingdivas.org_original_crop_northA 90-es években tűnt fel, ma Brock Lesnar felesége. A sportzwiki.com aktív női pankrátorként látná szívesen, szerintem max olyan szerepet tölthetne be, mint Maryse Miz mellett. Hiába, 48 év az 48 év.

 

 

Viszont hadd kérdezzem meg: a WWE-nek szexszimbólumokra van szüksége, vagy női pankrátorokra, mint Sasha Banks, Becky Lynch, Carmella, Alexa Bliss és Paige? A fenti 5 névből – ahogy én látom – AJ-n kívül senki nem fér be semelyik roster-be.

8 című bejegyzés “Mely dívákat hozná vissza a sportzwiki.com?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Aj – kéne szajönnie ő a.legjobb és a lneklegvadabbva és 295 nae felejcjanapsesük el
  Eve – is visszatérhetne a két háromszoros dívák

  Kedvelés

 2. Nem értem miért kell leszólni Nikki Bella-t? Mitől másabb, mint AJ Lee. Jobb, hogy AJ nincs bent. AJ tisztára olyan volt, mint most Charlotte. Nikki-t szívesebben nézem, mint AJ-t és Charlotte-ot nap, mint nap.

  Kedvelés

 3. Csak egy megjegyzés: AJ Lee NEM díva, hanem női pankrátor. Ugyanis a total divasban lévő hölgyek majdnem 99%a tehetségtelen “pankrátor” (eva marie, nikki bella, …), a maradék pedig igazán tehetséges, csak az a legnagyobb kérdés, hogy mit keresnek ott (Paige, Natalya, …). És a cikkíró által felsorolt pankrátorok hölgyemények (Sasha B., Becky, …) közül egyik sincs a total divasban. Ebből arra következtetek, hogy aki nincs a total divasban, az egy igazán tehetséges pankrátor. De nem biztos, hogy igazam van.

  Amúgy én AJ Lee mellett még Gail Kimet látnám. Amúgy is azt hallottam, hogy miután AJ kilép családot szeretne alapítani, de ha tévednék, akkor valaki osszon meg egy kicsi információt erről. Gail Kim meg hát elérte a csúcsot és nem hiszem, hogy visszajön.

  Kedvelés

  1. Van valami ebben a díva – női pankrátor dologban, de mivel volt egy Díva Bajnoki Cím, ezért sajnos nem lehet ennyire leegyszerűsíteni. De szerintem a megnevezéstől függetlenül a cikk záró sorai mindent elmondanak.

   Kedvelés

 4. én szívesen Látnám Layla-t Michelle-t Kelly-t,Eve-t,Tiffany DE Ő CSAK TALÁN,Beth,NAMEG A TNA TELJES DÍVA KOLLEKCIÓJÁT de persze azok soha se fognak átjönni 😦

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s