Nem került bejelentésre Brock Lesnar ellenfele!

Brock-Lesnar (1)Hétfő este beharangozták, ellenfele azonban nem került bejelentésre a SmackDown felvételén. Egészen egyszerűen annyi a történet, hogy annyira Ők sem buták, hogy a keddi felvételen bezengjék a helyszínen tartózkodóknak Brock leendő ellenfelét, hogy aztán a közösségi média széles tárházát kiaknázva, a rajongók azonnal szétkürtöljék, kivel is fog megküzdeni a “Megtestesült Fenevad”. Két opció lehetséges. Vagy egy backstage szegmens, amiket a SmackDown felvételek alatt a közönség nem lát (ellenben a RAW-al), vagy egy ahhoz hasonló videóanyag, mint amiben a tavalyi Lesnar vs Taker – Hell in a Cell meccset promózták be. Valószínűleg az utóbbi, de csütörtök este minden kiderül. Hála Dave Meltzer barátunknak, napok óta erősen terjeng pletyka szinten a hír, hogy ez a bizonyos személy nem más lesz, mint a “Vipera” Randy Orton. Ez persze erősen megkérdőjelezhető, tekintve, hogy Orton egy komoly vállsérülésből van visszatérőben, s egy Lesnar elleni, German Suplex-ekkel teli mérkőzés nem biztos, hogy kifizetődő lenne Randy számára a jövőre nézve. Sőt, egyenesen őrültség és karrier romboló.

5 című bejegyzés “Nem került bejelentésre Brock Lesnar ellenfele!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Megnéztem már az sd-t..

  spoiler

  Nem smemi h 2.x is kikapott a kelták szégyene a jobberek királyától..trónfosztás..
  müzli+club+hajasbaba+kócos kobold így ahogy van L O L
  Jericho kikapott seth rogentől…de a kódtörő befigyelt..Aztán az egyik fizetett néző kezőből kikapta idegesen a transzparenst lol

  Remek adás volt ez is..

  Kedvelés

 2. Remek…viperamatyi visszajön h kikapjon és talán ez lesz az utolsó meccse…
  Sérült váll + suplex city = nyugdíj…

  Kedvelés

 3. Fent van már a SmackDown jó pár helyen, de az adáson nem közölték semmilyen formában az ellenfelét. Tegnap Kanadában leadták a műsort, és elvileg a levezető beszélgetésben Orton-t nevezték meg.

  Kedvelés

 4. Először várjuk meg a szombatot utána meg végre eljön a szerda ami egy Bálor vs Nakamura meccset hoz magával , ez eddig tény majd most jön a pletyka a Drafton 19.-én debutál a Démon végre majd kezdődhet a móka :DD csatlakozik a Clubhoz és erősíti őket ami igen csak rájuk fér lássuk meg , beharangozták őket és semmit nem csinálnak velük vagy csak addig várnak amíg kiegészülnek ? meglehet mellesleg én várom már nagyon mert gáz ami a TT csapatok környékén zajlik.

  Amúgy Royal én Sheamust kizárom mint Lesnar ellenfele hiába volt az a kis afér ami miatt lehetett volna valami de mit várjunk a Keltától amikor a mostnai SD-t simán kikap Rydertől…..

  Visszatérve a csapatokra felhoztak az NXT-ből kettő JÓ csapatot, igen a The Vaudevillains-ben is meg van ami kell csak nem hozzák ki belőlük, bár lehet nem itt kéne erről beszélni hanem majd az SD alá kommentelni na mindegy,

  Lesnarhoz visszatérve nem tudok neki most mondani egy ellenfelet sem, Ortont nem érné meg megint szívatni a vállával hisz most jön vissza egy “város látogatás” biztos nem tenne jót neki, egyszerűen nem tudok kit mondani mert szerintem hülyeség hogy visszajön egy hónapra majd odadobunk valakit és 1 hónap alatt vége lesz egész feudnak és nem lehet semerre elmozdítani egyik felet sem , Lesnar visszajön elver valakit majd visszajön és megint és ez így megy semmi értelmes sztorit nem lehet bedobni alá mert 4 adás kevés hogy kibontakozzon valami amire tényleg azt mondod hogy ez nem csak random hanem van értelme is,

  ami most ilyesfajta volt az az eddigi Shield tagok feudja és Dean táska beváltása ahogy hátba támadta Rollinst előjött a 2 évvel ez elötti szétválás pillanata, Rollins turnje és Dean se véletlen így váltotta be ez tudatos és épp ezért volt érdekfeszítő , mert én legalábbis tágra nyílt szemekkel néztem a történéseket:D

  Kedvelés

 5. orton nem azért térne vissza h lesnar nyugdíjazza…
  Az Én tippem Kane vagy a kelták szégyene.
  Utóbbival meccselt nemrég,láttuk jó kis küzdelem volt ahol hipó is odatette magát,nyomott pár gerinctörőt.Az tét és történet nélküli semmilyen meccs volt,de most itt a lehetőség a folytatásra.Olvastam h face lehet megint a vörös bárónő,itt az alkalom,minden egybevág,de ez nem fog megvalósulni..
  Ami mindenkit érdekel az egy Wyatt vs lesnar meccs!!!!
  Ezt akarom! A Wyatt family legutóbb elpusztította őt de nem teljesen.Tervezték a feudot de nem lett belőle semmi,most itt a nagyszerű alkalom!
  Vagy Wyatt vagy a gagyi gólem,vagy az egész család ellen!!!
  Csak az a baj h a trombitás fattyúkkal feudolnak majd..
  Más a rosterbol nem játszik..Lehet belökik megint a hegyomlást? lol
  A jó ízlás nevében ne!
  Lehet lesnar magát veri meg és győz,és büszke lesz magára…És a kitépett karjával megveregeti a vállát…
  Vagy lehet lesz egy aduász és feltámasztják bo dallast? L O L

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s