Seth Rollins a Jericho podcast-ben: Érdekes szavak az Architect-től

maxresdefault

Nem is olyan régen Chris Jericho podcast adásában szerepelt a korábbi WWE bajnok, Seth Rollins. A beszélgetés során számos dolog elhangzott, többek között, hogy miért került valójában betiltásra a Curb Stomp, hogyan lett ezután a Pedigree az új befejező mozdulata, vagy épp, hogy mit érzett akkor, amikor Bret Hart élesen kritizálta Őt. 

b9661c775e9e42ae5b098fada139e0a6Tehát a Curb Stomp. Sokan látnák újra a mozdulatot, ebben egészen biztos vagyok. Nem volt ezzel másképp Seth sem, aki elmondása szerint hosszasan érvelt Vince McMahon-nak a mozdulat visszaállításáért, azonban a Chairman hajthatatlan volt, mondván a gyerekek könnyen utánozhatják és végre is hajthatják bizonyos környezetekben. Minden korábbi állítás tehát, ami szerint azért került betiltásra, mert Brock Lesnar (karakteréhez mérten) hülyén nézett ki, miközben arra várt, hogy Rollins értékesítse a mozdulatot, alaptalannak bizonyult. Nem volt más út, új befejező mozdulatot kellett választani, így esett Seth választása a Pedigree-re, s mint kihangsúlyozta a döntés teljes mértékben a sajátja volt, semmilyen behatással nem volt rá Triple H.

2AE883FE00000578-3177506-Trainwreck_star_John_Cena_suffered_a_gnarly_nasal_fraction_while-a-31_1438097806155Ebben a podcast-ben reagált Seth azokra a szavakra is, amelyek Bret Hart száját hagyták el a múltban. Azután az ominózus eset után, mikor egy tavaly júliusi RAW-n, Seth Rollins eltörte John Cena orrát. Bret vakmerőnek, valamint szakszerűtlennek nevezte Rollins “eljárását” a helyzetben, majd kijelentette, hogy ha Őt térdelték volna orrba, biztosan találkozott volna egy baseball ütővel a színfalak mögött.. Seth őszintén elmondta, hogy pokolian tiszteli Cena-t sőt, etalonként tekint a tizenötszörös világbajnokra, ezért is estek neki nagyon rosszul Bret szavai, aki az eset óta nem látott, így nem volt alkalmuk személyesen megbeszélni a történteket. Rollins egyébiránt elmondta, hogy Bret egy másik korszakból származik, ahol sok mindent másként csináltak, ettől függetlenül nem volt jó hallani a Hall of Famer szavait.

4 című bejegyzés “Seth Rollins a Jericho podcast-ben: Érdekes szavak az Architect-től” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. ???
    Valóban veszélyes volt eme mozdulat,de melyik nem az?
    Ha már elvették tőle,sajátot kellett volna kitalálni,nem hunter családfáját gagyin lemásolni…Erő kel oda h felkapd az ellenfeled,lesnarnál sem sikerült…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s