Brock Lesnar: teszek rá mit mond Stephanie!

lesnar-steph-696x357Egy egészen nyílt interjúban beszélt Brock Lesnar arról, mi is történik a pro-wrestling és az MMA köreiben. A Fenevad egyébként a ma esti UFC 200-on néz szembe Mark Hunt-tal a nyolcszögben.

Beszélt Roman Reigns felfüggesztéséről is, amiről azt nyilatkozta, nem profihoz méltó, főleg egy ilyen kaliberű sráctól.

Az MMAFighting.com arról érdeklődött, mit szól Stephanie McMahon kijelentéséhez, hogy a WWE nem támogatja Brock Lesnar UFC szereplését. A Bestia annyival elintézte, “teszek rá mit mond”.

Brock 5 éve nem harcolt a nyolcszögben, a veresége pedig kihatással lenne pankrátor karrierjére is, főleg a közelgő SummerSlam miatt, ahol Randy Orton-nal kell szembenézzen. Ezt a mérkőzést a WWE a nyár legnagyobb eseményeként hirdeti.

Forrás: sportzwiki.com

2 című bejegyzés “Brock Lesnar: teszek rá mit mond Stephanie!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Csak ne hogy két szék közé pottyanj barátom, ne feledd hogy mindenki pótolható Lesnar koma:)))

  Kedvelés

 2. Elég volt belőled lesnar!!!Mit képzelsz te magadrol????

  Szánalmas fa..z paraszt.2 azaz 2 évet volt itt,megnyerettek vele mindent,a legnagyobbak meccselhetett majd elkotródott és 10 év után tért vissza.Ennek már 4 éve,olyan szerződéseket kapott,hogy még müzli is ülve pisált utána…Ezalatt a 4 év alatt feudolt hunterral,megnyerte,feudolt a halott emberrel,megnyerte…megtörte a streaket…legenda lett…bajnok volt..fantom bajnok…mindenkit megvert…tisztán senki nem bírta megverni csak müzli a baszott nagy hajólánccal..azóta se…feszt az öv körül ólálkodik..legutóbb békapofát verte meg majd eltünt megint..most meg itt vergődik.
  Ki ez te???
  Kinek képzeli ez magát?Leszar mindent és mindenkit,neki oly mindegy h szerepel-e itt vagy a ketrecben csak az a lényeg h pénze legyen…
  Pénzéhes semmirekellő tróger senki…
  Mindent megnyerettek vele,visszatért 10 év után azóta is mindent megnyer,legenda lett…mindenki vele akar meccselni..mindenkit ellene küldenének..mintha lenne valaki..mintha etalon lenne…
  Mintha a wwe univerzum csak róla szólna..Van lesnar meg mindneki más..
  Sőt,a wwe univerzumtól van egy sokkal nagyobb..lesnar univerzuma…ahol aszt csinál amit csak akar..mert fizetnek neki,amennyit csak akar…bajnokként ritkábban járt erre mint egy 3 fejű fehér holló..de verte a mellét mint King Kong…közben meg egy nagy semmi az egész “ember” úgy ahogy van…
  kimura meg apád fa…a..suplex city,ennyit érsz pffffff te szégyen!
  Remélem a szart is kiverik ma belőle,és orton is elveri,persze egyik sem fog bekövetkezni…de hiszek még a csodákban.
  müzlit rühellem a legjobban azért amit csinál itt lassan másfél évtizede,aztán jön a lóember aki hamar beéri..aztán lesnar…de őt most nagyon!!!
  Soha nem bocsájtom meg neki h ő törte meg Undertaker streakjét…de ez egy dolog,az meg ahogy viselkedik,bunó tirpák módjára,leszar mindent,a vezetőség et a véleményükkel együtt,a többi pankrátort,a társait,a testvéreit,magát a sportot,és minket nézőket,rajongókat….

  Nem verhetetlen bestia vagy,csak egy szánalmas véglény…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s