Mi lesz a New Day sorsa?

NewDayHivatalosan még nem került bejelentésre, ugyanakkor biztosra vehető, hogy a Wyatt Family ellen fogja kockára tenni a bajnoki címeket a New Day a Battleground-on! A címvédő csapat azonban minden eddiginél sebezhetőbb.. Xavier Woods viselkedése gyökeresen megváltozott, mióta Bray Wyatt és társai célkeresztbe vették a bajnokokat. Sokan arra számítanak (főleg a hétfőn történtek miatt), hogy Xavier elárulja társait a Battleground-on, aminek következtében elveszíti a Tag Team öveket a csapat. A RingTalkk.com azonban most egy új variációval állt elő, melynek értelmében Xavier mindenfajta viselkedése csak elterelés arra vonatkozóan, hogy végül Big E forduljon társai ellen valamilyen formában a PPV-n, véget vetve ezzel mind a New Day-nek, mind a bajnoki uralkodásuknak. Ennek oka nem más, minthogy Cass-hez hasonlóan Big E-nek is egy nagyobb egyéni push-t szánnak a jövőre nézve, hiszen legutóbbi egyéni futásához képest úgy ítélik meg, hogy sokat változott, s javult a korábbi Interkontinentális bajnok minden tekintetben.

3 című bejegyzés “Mi lesz a New Day sorsa?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Wyatték jönnek,látnak,nyernek.Túl sokáig voltak már így is bajnokok ezek a bohócok.
  Hány de hány tehetséges tt páros szívta meg miattuk…A 3 d fiúkat feláldozták h felfuttassák őket,de a doom ivadékok,törpesárkányok is mentek a levesbe..kár értük.Az újak is itt vannak,de a szürke bohócok már most jobbolnak…a kócos koboldék meg nem nyújtanak semmi extrát eddig számomra.
  Viszont kihívóként akár még jó feud,meccsek is lehetnek a két új tt párossal,csak ne az ungabungákkal meccseljenek 100123 x is Wyatték…

  Mi lesz a trombitás fattyúkkal?Senkit sem érdekel.Ez a xavier,nem tom ki,mit keres itt,mit csinál.A paradicsomárus haloványabb mint valaha,az utóbbi évekből csak annyira emlékszek belőle hogy vagy 2-3x elbohóckodott a rr-en h nem esett ki,asztalon táncikált,tensaion mászkált,széken ugrált..ennyi..
  A bantu pinki csicskájaként kezdte,majd kapott pust,önálló karriert bajnok lett majd jobbolt természetesen,aztán a kreatívok viccelődtek egy jót és megszülettek a trombitás fattyúk…
  Hatalmas vicc az egész csapat,de az még náluk is sokkal viccesebb h meddig uralkodtak a semmi felett…

  A tt vonal nagy szarban van elég rég.A team hell no sírva nevetős páros volt,a doom ivadékok,törpe sárkányok igazán jó párosok voltak,akárcsak Cezaro + kid..sajnos minden vége már…
  ungabungák szánalmasak,az újakból még akármi lehet,a 2 d fiúk pedig..tették amit tenniük kellett.Fejhajtás a legendák előtt.Bevállalták ezt.

  Wyatték tt uralkodása szerintem nem lesz valami hosszú,de ne legyen igazam.Meglepő,hogy 3 éve itt vannak,de csak most jutottak el a tt övekhez…Mindegy,az öveknek már rég nincs értékük,rangjuk,jelentőségük.

  Kedvelés

  1. Na ne meséld már be nekem, hogy Rowan és Strowman bármiben is jobbak, mint a New Day bármelyik két tagja. Az a két bohóc nem érdemli meg a Tag öveket egy percre sem. Akkor már inkább a Club, vagy a Luchák, de még az Usok is jobbak.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s