Vince McMahon nagyon dühös Roman Reigns-re!

Roman-Reigns-Vince-McMahonVagy inkább saját magára. Tekintve, hogy beleölt egy személybe két évet, és ez most nagyon nem fizetődik ki. Mint nemrég kiderült, Roman-nek a kábítószerrel akadtak problémái. Legalábbis ami a dolog azon részét illeti, hogy megbukott a teszten. Úgy hírlik, hogy ez az eset nagyban fogja befolyásolni Reigns jövőjét minden tekintetben. Kétségtelen, hogy Top sztárként akarták futtatni a BigDog-ot. Kérdés, hogy mennyi bizalom maradt meg ezzel kapcsolatban, figyelembe véve, hogy a rajongók egyértelműen visszautasították ezt a szándékot. Pedig senki, s legfőképp Roman nem mondhatja, hogy nem tettek meg mindent a felfuttatásáért. Olyannyira nem, hogy az elmúlt hetekben látott, hallott Seth Rollins promók, mind azt a célt szolgálták, hogy a közönséget még egyszer utoljára megpróbálják Roman Reigns mellé állítani azzal, hogy Seth szavai – egyfajta együttérzést generáljanak Roman irányába. Mindenfajta elfogultság nélkül mondom: Nem működött!

9 című bejegyzés “Vince McMahon nagyon dühös Roman Reigns-re!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Dehogynem! Csak most annyira utáljátok, hogy minden foghatót hozzávágtok! Nem azt mondom, hogy jogtakanul, de sokszor már túlzás… Royallal az élen!

   Ezt az utálatot, ami a közönségben van iránta, tökéletesen fel lehetne használni egy tökéletes fegyverre – mindez Reignsbe fektetve.

   Kedvelés

 1. tt be a lóemberrel,a párja meg legyen ryder LOL aki végig dominál he he
  És jobboljon,futtassa fel itt majd bálort meg mindenkit.Alázkodjon meg,érezze azt amit a többiek éreznek hosszú idő óta,miatta.

  Én még mindig azt mondom ez is csak kamu,majd a valóban azt látom h jobbol,kikap,megalázkodik akkor azt mondom van benne valami,de addig egy kamu.

  Kedvelés

 2. Sokkal többre lenne lépes mint amire teret engednek neki. Persze evvel nincs egyedül. Aki eleget nyal az kap szerepet!

  Kedvelés

 3. ugyan már randy 2x is megbukott akkor is beharangozták hogy jaj lesz ortonnak meg hogy valószínűleg már vissza sem tér,de ha mégis már semmi komolyabb storyt nem fog kapni
  és ez 2012 ben volt….

  Kedvelés

 4. Nem lenne baj, ha visszavennének a pushból, jegelnék egy időre vagy átalakítanák a karakterét. A fő probléma szerintem az, hogy öreg Vince nem ismeri a mértéket vagy átmenetet. Vagy tol valakit orrbaszájba (jellemzően max 2-3 pankrátort, mindenki más rovására) vagy azonnal teljes süllyesztő.

  Volt olyan időszak, amikor Romant is szerették, ezt is a túltolt push ölte meg. Van olyan karakter, amiben elfogadnák, csak egy heel turn kellene vagy teljes újragondolás.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s