Közülük kerülhet ki Sasha Banks társa a Battleground-ra

0b035233888bf690f2a9d4c6ab93c91d_crop_exact-1468672838-800

A SmackDown óta ismeretes, hogy Sasha Banks-nek egy Tag Team mérkőzésben kell helytállnia Charlotte, valamint Dana Brooke ellen a közelgő Battleground-on. A Bo$$ feladata az, hogy találjon egy partnert a PPV-re, de a szóba jöhető személyek száma meglehetősen csekély. Vegyük is sorba, hogy kik pályázhatnak a partnerségre. 

Nikki Bella

nikki_bella_bio-1468674311-800A jelenlegi leghosszabban uralkodó Díva bajnok tavaly ősz óta küzd nyaksérüléssel. A Bella lány visszatérése már hosszú ideje porondon van, s meg kell hagyni nem is lehetne alkalmasabb színtere a dolognak, mint betársulni a mellé a hölgy mellé, aki épp az ellen a személy ellen csatázik, aki Nikki-t korábban megfosztotta a bajnoki címtől.

Paige

paige_bio-ebc68a9edea5be871a9ecb464330482f-1468675831-800A Totál Díva meghatározó alakja volt a női divíziónak egészen addig, míg Sasha, Becky, valamint Charlotte megérkezésével be nem indult a Díva Forradalom. Paige fokozatosan szorult háttérbe, amire még rátett pár lapáttal színfalak mögötti magaviselete is. Az utóbbi időben néha feltűnt a tévés adásokon, itt-ott meglepetést okozva legyőzte a bajnok Charlotte-ot, akivel korábban szintén nagy párharcban volt, ennek tudatában pedig akár ő is a Bo$$ segítségére siethet.

Bayley

bayley-sasha-1468678517-800Ugyan a Hugger lányra még vár egy NXT Women’s bajnoki címmérkőzés a brooklyni TakeOver-en, már ő is kopogtat a Main Roster ajtaján. Tudjuk, hogy az NXT-s tagság nem visszatartó tényező, így akár egy mérkőzésre betársulhat Sasha mellé, akivel korábban hatalmas mérkőzéseket tettek le az asztalra.

Nia Jax 

nia_jax_bio-aaa243a69311873f8331ff857cf117e5-1-1468673602-800Kevésbé valószínűbb opció ugyan az előbb említetteknél, de figyelembe véve, hogy érkezik a Main Roster-be, nem lenne alkalmasabb belépő annál, mint a jelenlegi legnépszerűbb karakterrel csapatba állni a Battleground-on. Bár Nia inkább testőrnek, sem mint Tag Team partnernek való. Kicsit az AJ Lee – Tamina kettő jut eszembe, miközben ezt a lehetőséget taglalom. Közöttük korábban nem volt kapcsolat, hisz Nia azután debütált az NXT-ben, hogy Sasha elhagyta a “másodosztályt”. A közönség nem túlzottan állt Jax mellé, aki a kezdeti Face szerep után gyorsan átállt a Heel karakterek táborába.

Jelenleg más lehetőséget nem tudok elképzelni, de ha nektek akad más értelmes variáció, akkor nyugodtan írjátok meg hozzászólásban.

5 című bejegyzés “Közülük kerülhet ki Sasha Banks társa a Battleground-ra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Bayleynek vagy akár még Nia Jaxnek is örülnék, de a felsoroltak közül én először Paige-re gondoltam.

  Viszont tartok tőle, hogy valamilyen “tartalék arc” is szóba jöhet (Summer, Alicia Fox,stb). Szerintem elég egyértelmű, hogy Sashát akarják bajnoknak. Ha olyan partnert raknak mellé, aki később szintén bajnokesélyes lehet, akkor nehéz lesz kettejük későbbi feudját eladni valakinek a heel turn-je nélkül. Viszont egy ilyen “meglepetés” szerep egy másodvonalas dívának jó lehetőség, ppvs szereplés, stb, más kérdés, hogy nézőknek meg csalódás. Reméljük a draft miatt mégis inkább valami értelmeset húznak a kreatívok.

  Kedvelés

 2. Nikkit teljesen értelmetlen lenne visszahozni ilyen “korán” amikor tudják hogy Sasha-t küldik az SS-en az övért akkor Nikkit nem lenne célszerű visszahozni hisz akkor Charlotteval már mi dolga lenne ? oké hogy ő vette el az övet tőle de Sashanal lesz már lassan a cím és gondolom a Bella lány az övet célozná meg , na meg persze kihinni el hogy ilyen hamar elvenné a Boss tulajdonát ? Bayleynak örülnék , már kinőtte az NXT-t ott van már Carmella meg Alexa akik szintén irgalmatlanul tehetségesek, Bayley jöjjön aztán csak találnak neki majd valamilyen sztorit amivel tud haladni tovább…
  Paige meg? ki tudja mikor hagyják már abba a szivatását…ha valamikor abba hagyják:/

  Kedvelés

  1. Mi bajod van Nikki-vel? MIért gondolod, hogy nem lenne jó társa Sasha Banks-nek Charlotte-ékkal szemben? Jó bajnok volt de attól még később elveheti majd Sasha-tól ha Sasha-nál lesz majd az öv, nem?

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s