Változik Reigns helyzete, vagy minden folytatódik ahogy eddig?

Roman-Reigns-1-702x336

Talán a legnagyobb kérdés jelenleg. Kitart-e Vince dühe Roman iránt, és ezzel visszafojtja a mega push-t, amit 2015 eleje óta nyomat neki. Pedig már akkor is voltak jelek, hogy nem fog működni. Roman Reigns-t szüntelen próbálták eladni, mint a szervezet Top karaktere. Sorban aratta a nagyobbnál nagyobb győzelmeket, miközben fokozódott a gyűlölet iránta. Ma pedig azt kell mondani, nincs nála gyűlöltebb személy a Roster-ben. Legalábbis a közönség számára. Kihágása a wellness politikával szemben pedig felnyitotta Vince szemét, hogy ez így nagyon nem jó. Azt már sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna ha nem vét a szabályzat ellen.. Hisz mint kiderült, ennek köszönhetően verte meg őt tisztán Seth Rollins, s ezért váltotta be még aznap este a Money in the Bank táskát Dean Ambrose.

Hibázott, s ennek komoly ára volt!

Nemcsak a bajnoki címet, de úgy tűnik Vince bizalmát is elvesztette. Hisz kifütyülhették a világból is – Vince McMahon teljes mellszélességgel kiállt mellette mindig minden körülmények között – hogy Alekoszt idézzem. A legutolsó hírek szerint a droggal akadtak problémái.

Előfordulhat, miközben a WWE csúcsán vagy – válladon a legnemesebb bajnoki címmel? Mindened megvan ami kell.. Feleség, gyermek, pénz, teljes egzisztencia. Te vagy a Toppon, de mégis miért követsz el ilyesmit?

Erre a kérdésre számtalan válasz lehetséges. Itt csak a személyes véleményemre tudok alapozni, amit persze meglehet vétózni. Na már most, másfél éve, hogy megéreztük a szelét annak, hogy ez a srác bizony a szervezet csúcsán lesz hamarosan. Ezzel egy időben kezdődött a tüntetés a nézők részéről is, hogy ez bizony nincs rendben. Másfél év, aminek a nagy részében kénytelen volt az aktuális fekete bárányként kimenni a világ arénáiba.. Nem szólt semmit, csak tette amit tennie kellett. Előadott. Viszont van az a pont, mikor az ember besokall. Pontosabban összeroppan a nyomás alatt. Ugyanis azalatt volt ez nem kétség. Erre persze lehet mondani, hogy miért nem mondott ellent mindennek, vagy miért nem jelezte, hogy ez így nincs rendben.. Őszintén.. Te másként döntenél WWE bajnokként, kihívóként, cím közelben, illetve egy szakajtónyi pénz tükrében? Pont le**arnád mert manapság a pénz a legnagyobb úr, ami mellett az elvek eltörpülnek (TISZTELET A KEVÉS KIVÉTELNEK). Szerintem sokan kimennének egy ilyen arénába ekkora közutálat mellett is, ha a felsorolt dolgok adottak lennének.

Hol a hiba?

Túltolták, mint Ő maga a cuccot. Ezt pedig visszacsinálni nem lehet. Maximum egy kicsit jobboltatni, hogy érezze a törődést. Kezdetnek elég, hogy ha jobbol egyet Seth Rollins-nak a SummerSlam főmérkőzésén. Kicsit törlesztene is korábbi testvére felé, hisz ha nincs Rollins sérülése, Reigns nem lesz fél éven belül háromszor WWE bajnok. Vissza kell fogni a srácot, mint ahogy visszafogták a WrestleMania 31 után. Persze addig Vince hatszor meggondolhatja magát, és a Battleground-on negyedszer is bajnoknak teheti. Más kérdés, hogy akkor az arénából semmi sem marad. Az azért szomorú, hogy egy ilyen cuccos eset kellett ahhoz, hogy mások is előtérbe kerüljenek, lásd Dean Ambrose. Dean megkapta az esélyt arra, hogy a hátán vigye a szervezetet, pont úgy, mint tavaly Seth Rollins tette. Minden esetre kíváncsi vagyok, hogyan változik Roman pozíciója ezek után. Ha szorul egy kis kitartás az öregbe, akkor háttérbe szorítja mondjuk a SmackDown-on, és szép csendben újracsomagoltatja. Addig pedig dőljünk hátra, s élvezzük Ambrose, Rollins, Owens, Styles, valamint a többi titán szárnyalását.

3 című bejegyzés “Változik Reigns helyzete, vagy minden folytatódik ahogy eddig?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem értem a logikát. Még akarják szerezni őt, de mindki utálja. Akkor, miért nem azt nyomatják akit szeretnek és még jó az in ringje is. Ehelyett még ezzel is megakrják sajnáltatni. Szánalom…. Ambrosr, aki megérdemelte volna tavaly is az övet, de most csak így lehetett bajnok. Mennyi önbizalom lehet így a többi pankrátorban, akik csak reménykedni tudnak a világ bajnoki cím birtoklásában??!! Ott van Barret és Cody évek óta itt voltak(semmit nem kapta szinte), erre beszambázik Roman “Lames” és világ bajnok lett. Pár hónap alatt 3x bajnok….pfffff….Cesaro 4 év alatt mitkapot???!! Pedig őt szeretik..(szeretik??.. megőrülnek érte!!!)
  Remek a ringben, erre a jutalom egy US bajnoki öv. Roman AJ-t kétszer legyőzte + AJ kikapott előtte a WMen. Azazz 3 ppv vereség zsinórban…. A Battleground-on Ő fog nyerni, majd a SS-en lagyőzi Seth-t :c. Félre értés ne essék, nem utálom az embert, mert nem ismerem. A karakterét utálom. Azt mondják rá szína 2.0, inkább rosszabb.
  És most jöhetnek a 0-10 éves korig a roman fanok és fangirlök dislikeolni.
  Lesz@rom….. De ha jövőre 10x bajnok lesz majd a “rajongói” is érteni fogják miről beszelek….. Megfogadtam ha vasárnap bajnok lesz egy évig nem nézem ezt a média k*rva bagázst. Kíváncsi leszek egy év múlva milyen WWE adások lesznek….0.75 ratingel…

  Kedvelés

 2. Ha nincs seth sérülése akkor roman elvette volna a címet a survivor seriesen,mindenképp bajnok lett volna.
  Talán nem lett volna 3x-os bajnok de megkapta volna a címet.

  Kedvelés

 3. Nos…kentaur drogot használt ez a legsúlyosabb vétség.
  júdás helyett akkor inkább már a tesokájának jobboljon aki végig tolta éveken át,aki a mai napig nem lett volna bajnok ha nem derül ki a drogozás..Szomorú h a nála jóval tehetségesebb békapofa csak ilyen áron lehetett bajnok..kentaur jobboljon szépen mindenkinek,tünjön el a fő sztoribol,tünjön el az öv közeléből,kapjon egy jó ellenfelet akivel feudolhat,aki megveri megalázza,érezze a törődést.
  Ha a csámpás uralkodó ezek után is bajnokot csinál belőle most vagy kicsit később,neki vége…Ezt ő is tudja.
  Sokat tűrt már és nyelt a közönség,de ezt már ne fogja!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s