Finn Bálor lehet a RAW Top Face karaktere?

Finn-Balor-702x336Mint azt délután is megírtuk – a nagyon előkelő harmadik helyen draftolták a Monday Night RAW-ba Finn Bálor-t, aki ezáltal akár a hétfő esti show Top Face karaktere is lehet. Ez a szerep eredetileg Roman Reigns-nek volt borítékolva, de a BigDog megítélése változatlanul borzalmas a rajongók körében, amit ma hajnalban hallhattunk a választása pillanatában. Bálor-nak nagyon kinéz a push, a közönség is imádja, s gyakorlatilag semmi sem állhat az útjába, hogy a RAW egyik kulcsfontosságú figurája legyen. Vasárnap, de legkésőbb a hétfői RAW-n választ kaphatunk, hiszen addigra letisztul a kép, hogy hova pozicionálják a visszatérő Reigns-t, marad-e Face, illetve, hogy Rollins megmarad-e Heel-nek a PPV után.

Bálor egyértelműen a hátán cipelte az NXT-t. Szerintetek képes lehet ugyanerre a RAW-n is? 

4 című bejegyzés “Finn Bálor lehet a RAW Top Face karaktere?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha okosan használják, bárki lehet még belőle! A New Japan-ben Prince Devitt-ként annak a cégnek az egyik “sarokköve” lett, pedig ugye nem japó, mégis imádták ott, joggal! Az NXT-n szerencsére nem kisebbítették, bár ott mindenkit jól kezeltek eddig… szóval az a nagy kérdés, itt mire mennek vele? Ha face-nek akarják, az rendben, de akkor értelemszerűen nem lesz BC… ha meg lesz, akkor ő lehet a top heel, ha kb. engednék neki azt a karaktert, amit a Bullet Club vezéreként anno Japánban, ott mindenki félt tőlük szinte! De ez a WWE, úgyhogy csak reménykedhetünk abban, nem szúrják el a karrierjét 😀 Mindenesetre jobban járt most a RAW-val talán, itt a jelenlegi felállásban többre viheti

  Kedvelés

 2. Nehéz kitalálni, hogy mihez kezdenek vele, mert egyelőre top face a rosteren nincs. Romant utálják, Rollins jó lenne, de neki a top heelt akarják, mert abból is kevés van. Viszont ha Finn face-ként jön, akkor mit kezdenek a klubbal?

  Szerintem muszáj lesz egy Roman heel turn, viszont önmagában meg kevés, ezért Finn is heelnek jön a klubba (már amennyire annak lehet őket nevezni). Rollinsnál meg előbb vagy utóbb lépnek egy face turnt, ha Finn bevált main rosteren is.

  Az is érdekes egyébként a rosterekben, hogy a SD-on talán több olyan arc van, akire megbízhatóan lehet már main eventet építeni: Ambrose, Cena, AJ, Orton és még akár Wyatt is. A Rawn jelenleg Rollins main eventer, Roman lehetett volna, de elcseszték, Lesnar idénymunkás (aki ráaádsul lehet doppingolt, vajon bocsánatot kér majd a locker roomtól?), Finn pedig most jött. Finnt muszáj lesz pusholni, és valószínűleg Samit is, ha második Daniel Bryant akarnak belőle. (A többi nagy név a rosteren meg már kiöregedőben, Big Show, Y2J, stb.)

  A Raw rosteréből még KO-t fogják nyomni szerintem, plusz Rusevet. Sheamusnél meg levegőben van egy face turn, annyira elcseszték és semmire nem használják heelként.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s