Nikki Bella visszatérhet, Ő lesz Sasha Banks társa?

nikki-bella-wwe-diva-of-the-yearJó hírrel szolgálhatunk Nikki Bella rajongóinak. A történelem leghosszabban uralkodó Díva bajnoka, valamint a 2015-ös év Dívája hivatalosan is zöld utat kapott az orvosoktól a visszatérésre, miután átesett az utolsó orvosi vizsgálatokon is. John Cena kedvese tavaly szeptember óta harcképtelen súlyos nyaksérülése nyomán, ami miatt operálni is kellett a Totál Dívát. Nikki visszatérése jó eséllyel azt is jelentheti, amit mi már múlt héten pedzegettünk, nevezetesen, hogy Ő lehet Sasha Banks társa a vasárnapi Battleground-on. Az már egy más kérdés, hogy ez a döntés nem fog osztatlan sikert kiváltani a rajongókból, akik továbbra is nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy Bayley lesz a Bo$$ partnere a PPV-n.

16 című bejegyzés “Nikki Bella visszatérhet, Ő lesz Sasha Banks társa?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Miért lett a leghosszabban regnáló “női” bajnok?
  A válasz nagyon egyszerű:
  – John kedvese a valóéletben, ami sosem hátrány
  – A korábbi rekordot az az AJ Lee tartotta, aki CM Punk-ot követte a távozása után, tehát próbálták ezzel is kicsit “kitörölni” Aj-t, akárcsak Punk-al történt volna Seth miatt, ha nem sérül le

  Az pedig, hogy miért nem kedvelik az itt hozzászólók még egyszerűbb! Egy tehetségtelen csinibaba, akinek minden mozdulata mögött ott van az profizmus hiánya, valamint annak tudata, hogy amíg élt April rekordja, addig biztos nem veszíti el az övet.

  Kedvelés

 2. A Bellákat én is igazi antipankrátornak tartom. A tesójánál talán egy fokkal jobb, de Nikki is nagyon gyenge, főleg az “újakhoz” hasonlítva. Charlotte (akit szintén nem kedvelek), Sasha, Becky, Paige, stb mind női pankrátorok, Nikki meg igazi “dívás” maradvány, amikor csak a kinézet, illetve esetében a csöcsfaktor számított.

  Az pedig, hogy miért és hogyan lehetett rekord ideig bajnok, igazi rejtély, kivéve ha tényleg Cena erőszakolta az öregre a háttérben. Ettől sem lett szimpatikusabb.

  Kedvelés

    1. Miért gondoljátok annyira, hogy csak a mellével tud villantani. Nincs jó mozdulata a ringben? (viccet félretéve főleg a csecse szöveekkel). Mi olyan tehetségtelen benne? Jó lehet azért volt hosszú ideig bajnok mert segített a testvére, de volt mikor nélküle küzdött. Akkor hogyan tartotta meg az övet ( mondjuk a Paige-es meccsei-nél ).

     Kedvelés

    2. Ez jó volt. 🙂
     De viccet félretéve. Én akárhányszor látom őt mindig a felsőjét igazgatja.

     Kedvelés

   1. Hogy mi a bajom vele?
    -A saját nővérét alázta meg, majd “ásta el”.
    -Később a nővéréből már csak a csicskát és seggnyalót csinált.
    -És amiért tiszta szívből gyűlölöm: minden olyat megkapott, amit nem érdemelt meg (pl.: rekord).

    Bocs, de őt soha az életben nem fogom megkedvelni.

    Kedvelés

    1. Áruljátok el szerintetek miért lett ő a leghosszabb ideig uralkodó bajnok mielőtt Charlotte legyőzte? Mivel Brie Bella nem minden meccs-nél segítette Nikki-t. Nikki Naomi ellen versenyzett annál sem volt ott Brie (csak mondom).

     Egyébként meg Charlotte sem érdemelte meg az övet tisztességesen főleg az apja miatt. Jót tett az üzlet-nek ugyan már.

     FEED ME MORE tudod mit én meg Charlotte-ot nem tudom megkedvelni. Sajnálom számomra unszimpi. Nikki-t inkább nézem nap, mint nap, mint Charlotte-ot.

     Kedvelés

     1. Miért lett a leghosszabban uralkodó bajnok? Azért mert Cena tolja minden áldott nap. Egyébként pedig had kérdezzem meg tőled: Milyen bajnok az, aki úgy lesz rekord ideig bajnok, hogy a regnálása alatt nem véd címet a három legnagyobb PPV-n? Ugyanis Nikki sem a Royal Rumble-n, sem a WrestleMania-n, sem a Summerslam-en nem védett címet.

      Kedvelés

     2. De tudod a csapatokból is akárki mehetett volna az övért. Például a Team B.A.Dből Sasha vagy Naomi.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s