Történelmi tény: A SmackDown megverte a RAW-t!

20160718_raw_generalmanagers_2--6869ca7521f633fad8342970bdcb3ec5Legalábbis nézettségben. Az évek óta gyér nézettségi mutatókkal bíró SmackDown ezen héten lenyomta a Monday Night RAW-t. 40.000 nézővel több tekintette meg a keddi show-t, mint a hétfőit – ugyanakkor fontos leszögezni, hogy ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni amiatt, hogy ezen a héten a SmackDown adott otthont a Draftnak. Az igazán beszédes adatok jövő héten lesznek ismertek, miután már mindkét adás letudja első külön műsorát. Előzetesen talán a RAW sikerére lehetne fogadni, hisz egyrészt a Battleground-ot követően lesz, másrészt a PPV gerincét alkotó három küzdelemből kettőben javarészt a RAW szupersztárjai fognak szerepelni. Harmadszor pedig nem kis várakozás előzi meg Finn Bálor debütálását! A SmackDown legnagyobb fegyvere jövő hétre John Cena, valamint AJ Styles feudja lehet, hiszen a két fél minden bizonnyal kedden kezdi meg a SummerSlam mérkőzésük felvezetését.

2 című bejegyzés “Történelmi tény: A SmackDown megverte a RAW-t!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. “Ezt a szert mutatták ki Roman Reigns-nél!”

    “A Reigns-nél kimutatott anyag nem más volt mint az Adderall, ami teljesen elveszi az ember fáradtság és fájdalom érzetét.”

    Jaj de várom már a vasárnapot, biztosan megadják majd a módját a köszöntésének 😀 Drafton is megkapta a BG-n is megkapja majd ami jár ebben biztos vagyok csak egy valamit nem….mennyi bukás kell még nekik hogy bepróbáljanak egy heel turn-t ? Mióta megkapta a jófiú szerepet és mindenhonnan ő folyik bukás az egész ember, a Shieldben még kedveltem, igaz akkor hárman voltak és úgy alkottak egy egészet de talán heelben még lenne esélye , hozzák vissza a Shieldes énjét mert azt szerették és ez tény, veszíteni semmit nem fognak…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s