Dolph Ziggler útja a megváltás felé

dolph-ziggler-wins-12-1469642487-800Vagy Dolph Ziggler újra nagy lehet. Kinek, hogy tetszik. 180 fokos fordulatot vett a világ Dolph-al egyetlen nap. Hosszú hónapokig sínylődött a Mid Card-ban, jobbolt ha épp arra volt szükség. Múlt kedden azonban egész más történt. Olyan, amire előzetesen nem sokan adtak volna. Új első számú kihívót avattunk a WWE Világbajnoki címre, s ez a személy nem más lett, mint Dolph Ziggler. Legalább annyira megosztotta a wrestling közeget az eset, mint egy nappal korábban Finn Bálor berobbanása. Jogosan?

John Cena, AJ Styles, Bray Wyatt, Baron Corbin, Apollo Crews. Ezt az öt szupersztárt utasította maga mögé kedden egy Superkick-et követően, amit AJ Styles szenvedett el. Dolph egy pillanat alatt tört ki szürkeségből, és kapott meg egy olyan lehetőséget, amit 2013 óta nem nagyon. Sajnálatos módon hiába produkálta annak idején a történelem egyik legemlékezetesebb táska beváltását, nemsokkal később eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nem jutott komolyabb feladathoz, amit a WWE részben azzal magyarázott, hogy Dolph a szokottnál is sérülékenyebb. Az Alberto Del Rio okozta fejrúgást követő agyrázkódást még jó pár követte, és nagyon úgy tűnt, sosem lesz már igazán nagy Dolph Ziggler. Sosem lesz már annyira ellopni a show-t, mint korábban. A 2014-es Survivor Series újra felcsillantotta a reményt. Elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a Vezetőség elvesztette hatalmát. Három eliminációjával ajtót nyitott a diktatúrának, s egy alapos valagba rúgást követően száműzte. Azt hihettük ez az a pillanat, amire mind Ő, mind rajongói várnak. Tévedtünk. Az elmúlt másfél évben semmi olyat nem láttunk, ami arra utalt volna, hogy ez a srác egy nap esélyt kap a megváltásra, esélyt kap karrierjének újraindítására, mindezt a WWE Világbajnoki címért vívott harcban. A következő három hétben bebizonyíthatja, hogy hiba volt lemondani róla. Nagyon motivált, és ennél csak egy még motiváltabb Dolph Ziggler fog érkezni a SummerSlam-re – augusztus 21-én. Az egyelőre megjósolhatatlan, hogy a címet elhozhatja-e. Dőljünk majd hátra, és élvezzük a magas színvonalú mérkőzést, amit ez a két srác a szemünk elé tár.

10 című bejegyzés “Dolph Ziggler útja a megváltás felé” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem piszok jó heel, nem tudom miért kellett neki anno a face turn, de mindegy.. Amúgy nyílván megérdemli a lehetőséget, de szerintem az szánalmas lenne, ha meg is nyerné az övet..

  Kedvelés

 2. Szerintem simán esélyes a címre,lehet ezzel forgatják ki kicsit a storyt.. főleg ha Big Daddy,azaz Diesel visszatérne és a testőre lenne. Akkor ha csalás is, de szerintem halál biztos hogy bajnok lenne és igazából meg is érdemelné. (Nem mintha Dean nem,de azért Ziggler régebb óta szop mellék ágon)

  Kedvelés

 3. Csak azt tudom írni mint amit legutóbb. Valami olyasmi történik a WWE-ben ami tényleg hiányzott. A váratlanság. Lehet nem fogja megnyerni az övet Ziggler, de Breeze elleni jobbolás után és ahogy anno ő elvesztette a WHC övet az már a legalja volt. Egyik legjobb inringel rendelkezik a WWE-ben ideje visszahelyezni őt a térképre, mert megérdemli.

  Kedvelés

 4. Kedves Utah!

  Ha valakinek az életében 360 fokos szögben változik az élete az ugyanoda jut ahová elindult. Szerintem te a 180 fokra gondolsz. 🙂

  Kedvelés

 5. Meg érdemelsz egy második esélyt Ziggler, de inkább először szerezd vissza az IC címet fel kell újra építeni a karakterét és utána nincs megállás, inkább te legyél a bajnok mint Roman.

  Kedvelés

 6. Nyilván nem fogják beáldozni a bajnok,közönség kedvenc békapofát pinki miatt..
  Nem lesz már wwe bajnok,de a feudjuk jó is lehet akár.

  Kedvelés

  1. Hadjad már magadat royal, a földet meg csókolnád ha találkozhatnál valamelyik szupersztárral, ameddig te a gép előtt ülsz, azok vért izzadva gyakorolnak hogy jobbak legyenek, majd ha te is megcsinálod azt amit ők akkor majd pofázhatsz

   Kedvelés

   1. Az biztos! 😀 Hiába teszi itt magát. Dolph már nagyon régóta a kedvencem, remélem kap még egy esélyt… :/

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s