Roman Reigns a United States bajnoki címre fókuszál

133_RAW_08012016hm_2143--66217092119b336b442167a6648d25f5Az arra vonatkozó választ is megkaptuk a RAW-n, hogy ki lesz Rusev ellenfele a United States bajnoki címért a SummerSlam-en! Miután megvédte övét Mark Henry ellen, a Bulgarien Brute ismét bele fogott jó szokásához híven Amerika pocskondiázásába. Az utóbbi hetekben jó párszor hallhattuk ezt, de csak most jutottunk el odáig, hogy valaki ténylegesen is tegyen ellene.

Roman Reigns belefojtotta a szót a bajnokba, majd minden mást háttérbe szorítva kissé helyrepofozta Rusev egóját. Csattant a Superman Punch a címvédő állán, majd jobban megnézte magának az övet, amiért augusztus 21-én ringbe száll. Mert ne legyen kétsége senkinek sem afelől, hogy a BigDog a következő kihívó. Rusev uralkodása minden bizonnyal a nyár legnagyobb eseményén ér véget, hogy aztán átadja az Egyesült Államok nemes címét egy igazi hazafinak.

13 című bejegyzés “Roman Reigns a United States bajnoki címre fókuszál” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Grat csámpikáéknak..Végre valahára elkotródott a fő övtől ez a tehetségtelen,bumfordi,együgyü valami..aszt hittük szopoóág és jobberkedés vár rá,erre egyből megkapja a 2.lefontosabb övet…csak úgy..mert rusevnek buknia kell..holott sokat fejlődött karakterben,a ringben is jobb és az egyetlen hiteles heel bajnok jelenleg..de persze kell az öv a lóembernek h ismét bajnok legyen…Annyira szánalmas…
  Legalább egy hosszabb feud lenne aminek az első állomása a ss ahol megveri TISZTÁN a lóembert rusev,majd utána ppc adáson 1-1 aztán 2 – 1 besenyő pistabának..de sjanos nem lesz itt feud…le kell adnia simán az övet,mert kentaur a gatyájába élvez örömében h ismét bajnok lehet..Annyira szánalmas ez az egész…kár rusevért..1 x feltámadt miután müzli tönkretette a karrierjét..de ezután már vége lesz neki….

  Kedvelés

  1. Te kávézaccból, vagy marihuana füstből jósolod ezeket?
   Arra nem gondoltál, hogy esetleg azért is rakhatják őket össze egy szálra, hogy Rusev hitelességét emeljék azzal, hogy leveri Reignst és tovább uralkodik bajnokként?
   Amelyik meccsben Reigns megjelenik, te egyből fujjolsz, meg vizionálsz. Valahol, valaki ellen neki is meccselnie kell, mert máshogy hogy fejlessze magát? Hogy most éppen Rusevvel rakták össze, szerintem nem biztosíték arra, hogy Reigns derekára akarják tenni a US övet.
   Mi lenne, ha kivárnád a végét?
   Addig minden csak borgőzös látomás, ameddig nem látod az eredményt.

   Kedvelés

   1. A lóember lesz az új bajnok ezt te is tudod,csak inkább megvárod a végeredményt..
    rusev jó bajnok,erős a karaktere,de most rendesen haza fogják vágni ezzel..

    Ha meg rusev vissza bírná szerezni valamilyen csoda folytán az övet,fain lenne..de ilyen nem lesz.

    Sajnos ugyan azt csinálja a lóember,öv közelében van,bajnok lesz csak 1 szinttel lejjebb…
    Amúgy is mi joga van csak úgy kihívni a bajnokot?A másik oldalon meg meccselnek a kihívói jogért..vicc az egész.

    Kedvelés

  2. Bár én is valószínűbbnek tartom Roman győzelmét azért nem könyvelném igy el a helyedben 😀
   nekem még egy olyan forgatókönyv jutott az eszembe hogy nyerje meg az övet de ne legyen vége a feudnak és a lezáráson Rusev nyerje vissza, 1 hónapig bajnok, van öve oké, de végül marad Rusevnél ő erősödik, Roman is bukja a feudot végülis ez is jó mert ráfér tehát ez szerintem egy jó megoldás lenne.

   Persze ezt összességében kell nézni kedves Royal mert látom magam előtt milyen hozzászólásod lenne a Reigns győzelem után és teljesen lehetetlennek gondolnád hogy Rusev nyerje vissza az övet 😀 Szerintem ez a feud igy lehetne kb mindenkinek kielégítő jelenleg 😀

   Kedvelés

 2. Sajnos nagy valószínűséggel, Rusev elveszíti a címét, de amúgy ott törné össze Roman-t ahol a legvastagabb, ez vonatkozik Lesnar-ra is.

  Kedvelés

 3. Nem kezelném ennyire tényként hogy már most véget ér Rusev uralkodása, az valószinűbb hogy ez a feud lesz a vége de nem hiszem hogy ez a meccs

  Kedvelés

 4. jó hogy rusevvel feudol de miért az övért?!
  neki semmi szüksége nem lenne rá
  de ha rusev elveszti (már pedig ha címmeccs lesz,akkor elfogja,mert igaz hogy visszább akarnak venni romanből,de annyira biztos nem hogy rusev megverje,elvégre nem jobbert akarnak beléle csinálni) akkor mehet a sor végére jobbolni

  Kedvelés

     1. hát nézzük a tényeket
      roman a shield szétválása után szinte végig main eventer volt,rusev egyszerűen nincs azon a szinten hogy megverje
      de ok ettől most tekintsünk el
      rusev az uralkodása alatt nem kapott normális feudot,egyszerű meccseket és olyan ellenfeleket akik ellen borítékolható volt hogy nyer
      pedig rusev nagyszerűen játssza a szerepét
      még így is hogy elvették tőle az orosz karaktert,pedig az önmagában hiteles volt
      ahogy minden egyes címmérkőzést putyinnak ajánlottak fel..imádtam
      e értem miért kellett véget vetni ennek is

      Kedvelés

     2. Elkéne dönteni mit akarnak Rusevből nem csak övvel lehetne jó heel mint eddig tették, lehetne a mid card Lesnarja hogy az ő szintjén mindenki fél tőle stb és pusztit és hajra. Ilyen karaktert nyomhatna öv nélkül is de eddig mégis a két uralkodása alatt van jobban összerakva aztán utána jobber, előbb utóbb igy nem lesz hiteles hogy jobberből pusztitó státusz. Két havonta vagy kicsit gyakrabban lenne egy meccse Rollins/Bálor stb main karakterek ellen hogy érezzük nem világ verő de közben pusztitana verné a mid cardereket tökéletes karakter lehetne, egy hiteles heel. De egy hosszabb feud se lenne rossz ellenben az eddigiekkel.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s