Seth Rollins felfedi, hogy mi történt az öltözőben Roman Reigns eltiltását követően

7a5f64a8e776eb9f86e5142f54dbd482Számos dolog látott már napvilágot Roman Reigns wellness botrányával, valamint az azt övező dolgokkal kapcsolatban – kezdve a nyilvános bocsánatkéréstől, egészen addig, hogy ez mennyire megosztotta az öltözőt. Seth Rollins pár napja az Atlanta’s Bailey and Southside radio show-ban vendégeskedett, s a beszélgetés során számos témát érintettek, köztük ezt is.

Nem, nem, nem, ez egy félreértés. Roman úgy beszélt az öltözőhöz, mint az öltöző vezetője, csak egy srác volt aki beszélni akart a szituációról. Nem a Vezetőség kötelezte erre. A Vezetőség ennél sokkal lágyszívűbb, ez csak egy profi dolog volt közte és a cég között.

– tette tisztába a dolgokat Rollins, tehát szó sem volt arról, hogy bárki is nyilvános bocsánatkérésre utasította volna a BigDog-ot!

A teljes beszélgetős megtekinthető ITT  – egyébiránt szó esett a közelgő SummerSlam-ről is, aminek kapcsán Seth méltatta leendő ellenfelét Finn Bálor-t, valamint a csata helyszínéül szolgáló Brooklyn városát.

6 című bejegyzés “Seth Rollins felfedi, hogy mi történt az öltözőben Roman Reigns eltiltását követően” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az valószínű, hogy Romanból így akartak mártírt csinálni, de az is nagyon valószínű, hogy ez most azért megy, mert Brocknál senki nem foglalkozik vele, hogy mennyi cuccot tolt.

  Ez már OFF, de a WWE vezetőség azon is elgondolkozhatna, hogy az álszent wellness politikájának mi értelme van? Miért kell? Mivel az eredményeket előre eldöntik, nem jut a másikkal szemben igazságtalan előnyhöz, aki tolja magába a cuccot. Ha a sportolók egészségének a védelme a cél, akkor a part-timereknél miért is nem nézik? Ők megdögölhetnek? Ráadásul az öreg Vince a Ryback és Strowman féle kigyúrt állatokba van beleszerelmesedve, sosem viselne el egy KO kinézetű embert a cég arcaként. De gondolom Apollo Crews is a csirke-rizstől néz ki így.

  Plusz még azon sem ártana elgondolkoznia az öregnek, hogy mi az elítélendőbb? Egy előre megírt, szórakoztatásra fókuszáló, egymásnak nem sérülést okozó showra cuccolni, mert széthajtják a pankrátorokat heti ezer fellépéssel, vagy egy éles, UFC küzdelemre (boksz meccsre, stb), ahol akár súlyos sérüléseket is beszedhet az ellenfél.

  Ja és az év vicce volt, hogy a sok szétkokszolt pankrátor mellett a törpe bukott le doppinggal.

  Kedvelés

  1. Hát ez igaz amit leirtál nem csak a testépítő étrendtől néz ki így az ember én tudom.De azért akik itt vannak a WWE-ben elég jó genetikájuk van Apollo,Cesaro,John Cena például.Amúgy még mindig egészségesebbek mint egy átlagember aki a fehér kenyeren él.De a testépítés genetikai sport (igen most eltérek egy kicsit a tárgytól) nézd meg majdnem minden pankrátor testépítő vagy erőemelő múlttal rendelkezik és ezt magas szinten művelték szóval kellett a kox.És amúgy mindenki szed valamit a szervezetnél ez a Wellness policy nevetséges ez olyan mint az IFBB-nél lenne doppingvizsgálat és azt mondanák hogy minden profi kártyás testépítő naturál és egészséges.
   Még annyit tennék hozzá akinek testépítő céljai vannak és közepes vagy jó genetikája van akkor kb egy Seth Rollins, Cesaro testfelépítést el lehet érni.Én négy éve edzek és ennyi amennyit el lehet érni jó genetikával de én egy UFO vagyok a semmitől is fejlődök.(naturál vagyok)
   Utolsó mondatom:Mindenki szed szteroidokat a szervezetnél még A rosszabb testfelépítésűek is (Kalisto,Sin Cara,Dean Ambrose,Shining Stars

   Kedvelés

 2. Ebből a Rollins-ból mindenidők legjobbja lesz. Kb. ugy mint Stone Cold Steve Austin-ból vagy HBK-ból. Most hülyén hangzik, hisz PG szarság van, már nincsenek legendák, de ő az lesz. A világ legjobbja, nem véletlen kapja a Push-t amit nem bánok(unk)

  Kedvelés

  1. Kapja is, csak a WWE push terén hajlamos túlzásokba esni néha. Rollins a Shield szétválás óta folyamatosan a főöv környékén van, kicsit azért meccselhete a main eventerek ellen cím nélkül is, a teret még átadhatná 1-2 évre KO-nak, Cesaro-nak és a többi main eventerek erősségű mid-carder-nek. Megnéznék egy Rollins vs Bálort tét nélkül is. Egyiknek túl korai a push, a másiknak még már kicsit sok. 1-2 emberre nem szabad építeni!

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s