Alberto Del Rio távozik?

Alberto-Del-Rio-Hell-in-a-Cell1-645x370Meglepő volt tavaly októberben Alberto Del Rio visszatérése, amikor a korábbi WWE bajnok jelent meg John Cena US Open Challenge-ére. Kérői természetesen a WWE-n kívül is akadtak, Ő viszont a busásabb fizetés fejében, inkább ismét korábbi munkaadójához szegődött el.

Sok mindent lehetett hallani azóta, mint például, hogy a United States bajnoki öv csak ugródeszka volt számára ahhoz, hogy a későbbiekben ismét Main Eventer pozícióban, akár mint WWE Nehézsúlyú világbajnok szerepeljen. Utóbbi nagyon nem valósult meg, Mid Card uralkodása végén megragadt jobber-nek, alig-alig szerezve komoly jelentőséggel bíró győzelmet. Ugyan egy interjú során elmondta, hogy legalább négy-öt évig tervez még a WWE-ben, s ezalatt szeretne újfent WWE, valamint akár Interkontinentális bajnok is lenni – nem minden alakul ennek megfelelően. A viharfelhők vészesen gyülekeznek Mexikó legjobb exportcikkének feje fölött, hiszen Paige-el folytatott viszonya következtében külön adásra kerültek, s ha ez nem lenne elég, egyáltalán nem elégedett jelenleg betöltött szerepével. Ez odáig vezethet, hogy októberben lejáró szerződését nem fogja meghosszabbítani, és ismételten távozik a WWE-ből. Kérője most is akadna, de akárcsak tavaly, úgy idén is a pénz lehet a legmeghatározóbb szempont a folytatást illetően.

7 című bejegyzés “Alberto Del Rio távozik?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jól indult, rögtön övserzés over lett aztán az egész karaktere csapongó lett gyakorlatilag ötlettelen az egész, ahogy a LON összes tagjára ugyanez elmondható ha végigvesszük őket. Külön most Del Riot kiemelve visszanézve, övet szerzett, majd teljesen érthetetlenül összeállt Zeb Colterrel rövid időszakra, (pedig mostmár Del Rio nem használja rosszul a mikrofont), majd jött a LON aminek végül csak annyi értelme volt (sajnos a bandaháborús Era nem igazán jött be, amit jósoltam), hogy Romant kicsit megszerethesse a közönséggel. Plusz kapott egy vízezett mozdulatsort Del RIo, valószínűleg a leges-legfosabb finisherrel amit valaha láttam.
  A LON várható összeomlása és annak a megoldása is semmilyen volt, Wade Barrett-et megalázzák (akinek az volt az utolsó wwe-s momentuma), majd egy bukott tt meccs után egymásnak mennek. Ez az egymásnak mennek jelenet várható volt, de közben rosszul időzítve, tök érdektelenül történt. Ja és azóta ha bármikor van heel vs face tt meccs random párokkal, felbomlás óta is előfordul, hogy a volt LON tagok egymással kerülnek TT-be. A kérdés kinek éri ez meg? Kinek épült ezáltal a karaktere?
  Rusevnek? Aki ugyanazt a US öv karaktert hozza, mint amikor Cena leverte. Csak most Bolgár Bestiaként teszi. Bár biztosra veszem, hogy a legtöbb néző ezzel a nemzet váltást nem igazán tudja felfogni, hogy mert alapból Bolgár, csak kellett egy kis oroszellenes propaganda.
  Sheamusnek? Aki azáltal lett Heel, hogy csúnyán néz ki, meg visszatéréskor belerugott Daniel Bryanbe meg Dolphba?
  Ráadásul Sheamus a US övet pont Rusev ellen veszítette el. Akkor amikor Rusev megállíthatatlan volt. Igaz Sheamus nem kopogott accolade-re, de akkor is elveszítette. Kvázi akkor ő sem tudta megállítani.
  Akkor miért Sheamus volt a vezér? (Még mindig személyes kedvencem Sheamus azért is fáj ez)
  Miért nem Rusev.
  Annyira csapongó semmilyen volt a LON megoldása, az egész funkciótlan.
  Értelmetlen.
  Egyetlen dolog dolog működött velük, hogy Roman mellé állítsák a közönséget. Még egyszer utoljára.
  Ráadásul a címet is egy sima hétfői meccsen veszítse el Sheamus. Persze értem én, hogy PPV-ken hangosabb a fúj Roman, mint a gyerekszínház adásokon.
  Ennek az egész LON-nak látta a kárát 4 ember
  És ennek az összevont egyetlen övnek látta abban az időszakban kárát még sokkal több.

  Kedvelés

 2. Jól teszi ha lelép.Sose kedveltem,ritka tenyérbemászó karaktere volt.A heel del riotol már csak a face del rio volt szánalmasabb és undorítóbb..de amikor néha elkaptam a luchaban,egész jó karaktere volt,és jól is tolta el patronka.Az a hely neki való,ott tud érvényesülni.Aztán visszajött ide bajnoknak ugye…kis bajnoknak..majd idővel csicska nemzet,csicskaság,becsicskulás,majd annak is vége lett és csak úgy volt,lógott a levegőben..semmi sztoriban nem szerepel,normális feudja nincs és nem is lesz.A pénz nagy úr,de megteheti h lelép,mert ez a szerep és ez a nagy mellőzés méltatlan hozzá.

  Kedvelés

  1. Royal, nem értek veled egyet. Persze lehet valaki unszimpatikus nem erre gondolok. 😀
   Szerintem jó az inringje is és a mikrofonnal sem bán rosszul.
   Annó luchában tényleg mutatott szép dolgokat.
   Én úgy vagyok vele mint Cesaroval (bár ő annyi pusht sem kapott) , hogy visszafogott tehetség. Belegondolva, hogy pl Ziggler most kapott ővmeccset..
   Persze vannak méginkább visszafogott karakterek.

   Kedvelés

   1. Bár újra elolvasva nem is a tehetségét kritizáltad, szerintem a karakterével sincs baj. Egyszerűen csak nincs kihasználva.

    Kedvelés

 3. Bocs az offolásért, de ezt ki írta ki az oldalra így? :)” Admeg az e-mail címed, ahogy azonnal értesülhess a friss tartalmakról!”
  A mail-es honlapkövető ablakban van kiírva, a pakrátor babás reklám alatt kettő ablakkal.

  Kedvelés

  1. Ezen mi dislikeolni való van? 😀 Ha színvonalas az oldal, akkor ne trógerkodjon már a magyar nyelvvel szerintem. Egyébként a probléma még mindig fennáll, esetleg a dislike helyett javítani kellene. Ne legyünk már igénytelenek.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s