Dean Ambrose megvédi a WWE Világbajnoki címet a SummerSlam-en?

20160726_SD_P_DeanDolph3--7d940922733086b01250c82fce2a6cafA RingsideNews értesülései szerint, Dolph Ziggler egyfajta alternatívának tekinthető a SummerSlam-re, ahonnan biztosan nem fog WWE Világbajnokként távozni. Az eredeti tervek értelmében nem a ShowOff volt az, akit a Lunatic Fringe ellenfelének szántak a Nyár Legnagyobb Eseményére.

Ez a személy alapjáraton nem más volt, mint a Phenomenal One, AJ Styles. Ezen a ponton viszont jobb döntésnek éreztek egy Styles kontra Cena mérkőzést a SummerSlam-re, hiszen a két szupersztár történetében még van egy utolsó elvarratlan szál. A jelenlegi állás szerint Ambrose megvédi a bajnoki címet, Styles legyőzi Cena-t, aki aztán elmegy forgatni az American Grit-et, a szeptember 11-én esedékes Backlash-en pedig jöhetne az eredetileg tervezett Ambrose vs Styles viszály első felvonása a bajnoki címért.

6 című bejegyzés “Dean Ambrose megvédi a WWE Világbajnoki címet a SummerSlam-en?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na,de ha pinki bukovári,Wyattet minek áldozták be neki??????????
  Wyatt idén már nem lesz bajnok sajnos…
  aj lesz a bajnok,nem is bánom,jó panki a békapofa,de unalmas bajnok.

  Kedvelés

  1. Ambrosenak jobban állna egy heel karakter szerintem. Amíg együtt volt a Shield, jobban álltak neki a mocskos húzások és az arca faceként amolyan bárgyú, míg heelként tényleg el lehetne adni egy pszihopatának. 🙂

   Kedvelés

   1. Nem bírom őt,de tehetséges és valóban jobban állna neki egy heel karakter,aki végül is ugyan olyan bolond lenne mint most,de szarna minden szabájra,mocskoskodna stb
    Imádják őt,ezért marad face..amit szarul játszik,unalmas is..főleg bajnokként,ahogy próbálja előadni magát h ő a nagymenő..Van akinek ez jól áll,de az nem ő.
    Megnéznék egy Wyatt békapofa tt csapatot..kur..a jó lenne!
    Ez a két pankrátor nagyon egy hullámhosszon van,jó csapat lenne az övék.Ez is egy lehetséges alternatíva a későbbiekben,amikor már nem tudnak velük mit kezdeni majd..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s