Conor McGregor tovább önti az olajat a tűzre

01_theheadline1_2293397a-1470569999-800Tegnap már beszámoltunk ( ITT ) Conor McGregor UFC szupersztár azon hangzatos kijelentéséről, miszerint az Ő elképzelése szerint a WWE pankrátorainak többsége csupán p*nci. Az Ír most tovább ütötte azt a bizonyos vasat, és immár Twitter oldalán magyarázta meg, hogy mit is akart mondani pontosan. Tegnapi szájkaratéját követően – egy rajongó Twitteren szeretett volna választ kapni Chris Jericho-tól a korábban említett degradáló jelzőre. A hatszoros világbajnok röviden és tömören válaszolt, mindenki vonja le belőle a megfelelő következtetést..

Sose hallottam róla.

– összegzett Jericho, s hogy ez eljutott-e Conor-hoz nem tudni, mindenesetre a UFC fenegyereke ma elmagyarázta a nagyérdeműnek, hogy mire is gondolt valójában.

Nem akartam tiszteletlen lenni a WWE rajongókkal. Azt akartam mondani, hogy szétpofoznám az egész Roster fejét. Vasárnaponként kétszer.

Elég merész kijelentés volt ez Conor-tól, aki egyelőre úgy tűnik több időt fordít a WWE-re, mint Nate Diaz-ra. Pedig utóbbi ellen kellene bizonyítania, mielőtt még őt néznék p*ncinak.

12 című bejegyzés “Conor McGregor tovább önti az olajat a tűzre” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Rusev összecsomagolná, ott ahol van
  Pehely súlyba lehet hogy a legjobb de azért kétlem hogy megverne egy 110+ pankrátort
  Vegyük most Lesnart eggyet csapna Conorra nem igen állna fel

  Kedvelés

 2. Bőven benne van a pakliban, hogy csak sztori. Ugye a UFC lóg egy arccal a WWE-nek Lesnar-ért cserébe. Ronda Rousey volt alapjáraton az, akit mindenképp meg akartak szerezni már korábban egy mérkőzésre, de a Holm elleni vereség időközben annyira kikészítette, hogy nemhogy a WWE-be, de UFC-ben sem biztos, hogy látható lesz.

  Conor pedig tényleg jobban tenné ha Diaz-ra összepontosítana. Vitathatatlan, hogy uralta a pehelysúlyt, de mihelyst lépett egyet fölfelé, máris zakóztatták.

  A cikk óta többen is nekimentek Twitteren – többek között Kurt Angle, nem épp irodalmi stílusban.

  Kedvelés

  1. Szóval Kurt szerint Conor csak Dana White seggét nyalja? Nem vagyok profi angolos, de valami ilyesmit mondhatott: “Nagyon vicces kisfickó, miért nem veszed ki a fejed Dana White seggéből?”
   Van benne igazság.

   Kedvelés

 3. Mr Conor McGregornak furcsa elképzelése van a pankrácioról, mint sportról.
  Az előadó művészek/sportolók mozgáskulturája és edzetségi szintje összehasonlíthatatlan egy MMA harcoséval. Nagyobb művészet,-erő,-technikai tudás szükséges ahhoz, hogy ne okozzon sérülést az ellenfélnek-ellenben látványos és hihető legyen a műsor.
  Talán elképzelhető hogy elkezd kacsingatni a WWE univerzum felé??
  Ahogy Mike Tyson mondta a ’90 évek elején: -a pankrációban a bunyó megjátszott előre eldöntött, de a pénz nagyon is valódi!!!
  U.i.: igen sok nagy bajnoknak ( pl: Mike Tyson is) nem derogált, sőt igen kifizetödő volt vendégszerepelnie.

  Kedvelés

 4. Van egy olyan érzésem hogy ez az egész megvan rendezve. Talán lehet tényleg igazak voltak a pletykák hogy Conor-t megkörnyékezte a WWE és kezdik építeni a sztorit.. Bár ez csak az én szerény véleményem. 😀

  Kedvelés

  1. Azért ne túlozzunk. 😀
   Connor jelenleg súlycsoportjának legnépszerűbb és egyben egyik legjobb harcosa, de az tényleg merész kijelentés tőle, hogy az egész rostert végigverné. Lesnart, Henryt, Shows és Strowmant is beleértve.

   Kedvelés

   1. Tényleg ne túlozzunk, a roster 95%-át (A maradék meg kb Strowman, Show, Henry, és Lesnar) holtra verné, a súlykülönbség dacára is, azért nemhiába a legnagyobb név a UFC-ben (bár részben a stílusa miatt is,de nagyon jó harcos.)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s