Dean Ambrose szerint Brock Lesnar lusta

20160403_wm32_deanbrock--9dd1b9c82cf6eb2404870c053ecdc77a

Sok mindenről esett szó a ma reggeli Stone Cold Podcast-ben, aminek vendége a WWE Világbajnoka, Dean Ambrose volt. A beszélgetés során felelevenítésre került az idei WrestleMania, ahol a Lunatic Fringe-nek a Megtestesült Fenevad volt az ellenfele. Számos rajongó nehezményezte a történteket, Mr. Ambrose pedig hellyel közzel megválaszolta kétségeinket a csatát illetően.

“No Holds Barred Street Fight” – már a neve alapján is kíméletlen, ádáz háborúra számítottunk. Mindezek helyett egy langyos, alig több, mint 13 perces ütközetet kaptunk, ami messze alulmúlt minden várakozást. Nem is igazán a végkimenetel hagyott kívánnivalót, hanem az összecsapás nevének megfelelő harc. De miért történt az, ami? Dean állítása szerint tudatában volt annak, hogy mit várnak a rajongók, ennek megfelelően tartott ötletbörzét mindenkinek, köztük Lesnar-nak is. A lehető legtöbb felvetését végre akarta hajtani, ám legnagyobb meglepettségére, Brock Lesnar lustaságával találta szembe magát, miután Brock egyik ötletet sem akaródzott használni a gyakorlatban.

Az eredmény? Totálisan unalmas mérkőzés egy olyan esetében, amit előzetesen az este csúcspontjának gondoltunk.

12 című bejegyzés “Dean Ambrose szerint Brock Lesnar lusta” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. az utolsó kemény meccse talán a Cenával volt, amikor felrepedt a homloka a, illetve még utána Triple H-el de már Undertakerrel is csak maszatoltak :/

  Kedvelés

 2. Tudjátok mit?40 évesen én sem vállalnék be extrém dolgokat és hosszú meccseket főleg úgy hogy anélkül is megkapom azt a pénzt amire vágyom.Lehet lustának mondani és valamilyen szinten az is,de ebben a korban már csak egyre gyengébb lesz,egyre többet veszít az erejéből.És egyre könnyebben sérül meg.Azzal is tisztában van mint mindenki más,aki aláírja azt a baszott szerződést,hogy egyetlen rossz esés a hátára,vagy a nyakára és élheti nyomorékként az egész további életét,mert hiába gondoljátok,hogy nem benne van a kockázat mindig,főleg ha ketrecekről ugrálnak és székkel vagdossák egymás fejét.És mivel Vince megadja neki a pénzét,vígan bevállal egy 13 perces minimális sérülés esélyes mérkőzést,és ez a reális emberi gondolkodás,akár hiszitek,akár nem.

  Kedvelés

  1. Azért kellene a pénzt kapnia hogy bevállalja… 🙂 Ez a munkája meg minden, akkor ne kapjon akkora fizetést ha egy lusta dög…

   Kedvelés

   1. És kérdem én miért kockáztatna és miért ne lenne lusta ha anélkül is megkapja a pénzt ? 😀

    Képzeld el a helyzetet.Gyárban 12 órázol éppen,és hív a főnököd,hogy figyi,innentől csak 2 órát kell bejönnöd a 12-ből,de te megkapod ugyan úgy a pénzt ellentétben a többiekkel,nekik 12 órát kell dolgozni ahogy eddig.Bejárnál te is tisztességesen? Naná,hogy nem.

    Kedvelés

    1. Nem az a baj hogy hébe-hóba benéz…na akkor a példa szerint megkérdezem ami engem Lesnarba és még sokakat zavar.

     Oké neked nem 12 órázni hanem csak 2 órázni kell. Nos ha te bemész 2 órára a 12 órások fizuja szerint nem érzed úgy hogy legalább valamit abban a két órában tenned kéne ?

     Kedvelés

     1. Na jó,ez azért jogos de még mindig Macmahon az egyetlen,aki tehetne az ügy érdekében mert amíg lesnar megteheti ezt,meg is fogja tenni.Szerintem Vince attól fél ha kinyitja a száját lesnarral szemben ő fogja magát és otthagyja az egész hóbelebancot,mert szarik bele.Ettől függetlenül nem tartom lustának vagy rossz sportembernek,egyszerűen nem az érdekli hogy fellendítse a wwe-t,hanem az hogy “vénségére”(értsd:mikor már felhagy a sporttal) annyi pénzt szedjen össze minimális munkával,hogy ugyan ilyen életszínvonalon élhessen majd.

      Szerintem.

      Kedvelés

 3. Én az Orton vs Lesnartól se várok sokat, győzni fog örül magának majd a pénzt elteszi és majd valamikor megint visszajön bohóckodni , mert ez amit csinál semmi, 0 és úgy van ahogy Dean mondja, Brock egy lusta dög aki szarik mindenre, de igazából ezzel csak magát égeti a “rajongói” előtt (ezzel a hozzá állással ő még rajongókat sem érdemelne), nagy név lett és egyre csak omlik össze a meccseinek a színvonala…elég gáz hogy nem érdekli, na persze miért foglalkozna vele ? írhatnám hogy remélem megcáfol 21.-én de úgysem fog.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s