“The Evolution of CM Punk” – hétfőn érkezik Punk dokumentumfilmje

at-ufc-196-mickey-gall-will-fight-for-a-shot-at-cm-punk-1452880667Augusztus 15-én, azaz jövő hétfőn kerül kiadásra CM Punk dokumentumfilmje, ami a fent említett “The Evolution of CM Punk” névre hallgat. A korábbi WWE szupersztár két éve szerződött a UFC-hez, de csak szeptember 10-én vívja meg debütáló mérkőzését Micky Gall ellenében.

The Evolution of CM Punk – Előzetes videó 

2015 elején kezdték forgatni a filmet, amit a UFC prezentálásában a FOX Sports fog műsorra tűzni – magyar idő szerint jövő kedden hajnali három órától. Végigkövethetjük Punk útját az Octagonig, valamint, hogy miként készül első mérkőzésére, élete ezen új fejezetében.

16 című bejegyzés ““The Evolution of CM Punk” – hétfőn érkezik Punk dokumentumfilmje” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Ha heel-ként hagyja el a WWE-t, biztos, hogy úgy kezelné mindenki, mint Rollinst. Az értelmesebbek fantasztikus előadónak tartanák, a butábbak, hozzá nem értőek pedig a halálát kívánnák. Nem kell másokra erőltetni a véleményünket, én elfogadom, hogy neked ő a kedvenced, te is fogadd el, hogy nekem nem, persze ettől még egy nagyszerű pankrátornak tartom, csak mások a kedvenceim, ennyi.

     Kedvelés

 1. Doku a nagy büdös semmiről LOL
  2 éve tervezik h a ketrecbe lép,de eddig sehogy nem jött össze..érdekes mód..Eddig aszt hittem h majd aszart is kiverik belőle,de ezek után biztos h egy verhető ellenfelet kap..

  Kedvelés

 2. Doku a nagy büdös semmiről lol
  2 éve mondják h meccsel a ketrecben,de csak nem jön össze..
  Eddig azt mondtam h a szart is kiverik belőle,de ezek után kap egy verhető ellenfelet,ennyi..

  Kedvelés

  1. Lett ittmár ígérve Lucha is abból se lette semmi 😦 plusz mégmindig nincs hall of famer a wwe-be meg 4stábtag van me’ minek több nxt-be csak finn bálor jóvan’ az úgy kár hogymár nem nxt-s legalább a “szupersztárok” meg a “Dívák” száma szépen lassa gyarapodik

   Kedvelés

   1. Ezt így végigolvasva, eléggé úgy jön le, mintha szemre hánynád a dolgokat. 🙂
    Ne haragudj, hogy a hírek, az adások, valamint a civil munkánk mellett nincs időnk adatlapokat csinálni. Lehet, hogy nem tudod, de továbbra sem ez a megélhetési forrásunk. Abban az ütemben készülnek, ahogy éppen az erre hivatott személynek van ideje (halkan jegyzem meg mostanában nem nagyon volt).

    Nem gondolod, hogy először normális stílusban kellene érdeklődni ezeknek a hiányáról?

    Kedvelés

  2. Dehogynem lesznek! Csak még nincs lefixált időpontja, hogy mikor legyen. Megírhatnám rögtön kedden is, de szerintem elveszne a többi közt. Cáfoljatok meg, én megírom akkor is szívesen. De én örülök a legjobban, hogy hiányolva van. 🙂 Holnap jön akkor mindenképp.

   Kedvelés

    1. Nem értelek, az eddigi összes WCPW adás megvan írva. Menj a Külön Adások –> WCPW részbe, a Built to Destroynak még előzetest is írtam. Sajnos ez is csak azt mutatja, hogy jelen állás szerint nagyon eltűnik a főoldalról, mármint gyorsan, és még azok se veszik mindig észre, akik célzottan azt szeretnék olvasni. Ezen amúgy dolgozunk. Esetleg, ha a bejelentés videókra, interjúkra, bevonulózenékre gondoltál, akkor azok valóban nincsenek meg, majd átgondolom, hogy hogyan is kellene beilleszteni a profilba.

     Kedvelés

     1. A külön adásoknal szoktam rámenni csak levagyok vele maradva és nem tudom hogy hol tart. De akkor a Destroy óta nem volt adás?

      Kedvelés

     2. Nos igen…ezt illett volna valahogy leközölnöm, hogy nem. Mivel a BtD előtt egy héttel vették fel a Loaded következő részeit, és két hetes csúszás van, hogy megvághassák (nem a meccseket, nem TNA, csak a visszajátszó ablakokat, effekteket, meccskártyákat, színfalak mögötti szegmenseket hozzáadnak stb.), így pont kimaradt egy hét. Tehát egyedül az eheti nincs még megírva.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s