Augusztus 23.-án születik döntés Lesnar ügyében

125_Brock_Lesnar_vs_Mark_Hunt.0.0.0

Két nappal a SummerSlam-et követően, augusztus 23.-án kerül sor a döntéshozatalra Brock Lesnar-ral kapcsolatban, aki mint kiderült kétszer is pozitív mintát produkált a UFC 200 előtt, ez azonban csak a küzdelem után került nyilvánosságra – nem kis port kavarva UFC berkekben. A június 28-i, valamint a július 9-i alkalommal is ugyanaz a szer okozta Lesnar bukását, erről a USADA értesítette is a UFC-t.

Mark Hunt, aki történetesen alulmaradt a Lesnar elleni mérkőzésen, a botrány kirobbanása után egyáltalán nem fogta vissza magát.

A meccs előtt feltételeztem, hogy csal. Nézz rá. Nincs az az isten, hogy ez a fickó lefogy 265 fontra. Ez az arc egy köcsög, ugyanúgy tűket dugdos a seggébe, mint a többi csaló. És ennek tetejébe még itt ücsörög, és azt mondja, hogy „ez egy fair hely.” Hát nem, nem fair. Ezek a fickók csalnak, és felelősségre kell őket vonni. Minden pénzüket el kéne venni, ha csalnak, mert ha meghalok a küzdőtéren, ki fog gondoskodni a családomról? Korrupt szar ez az ember. Ezeket a fasszopókat keményen meg kéne büntetni. Piszkos, mocskos, csaló parasztok. Így nyerte meg az a majom a világbajnoki címét. Nem tisztán tette. Csalással szerezte, mint a többi csaló.

– Hunt tehát nem kertelt, sőt, először Lesnar fellépti díjának felét, majd egészét követelte ( 2,5 millió dollár – a szerk. ), de egyikből sem lett semmi. Kilátásba helyezte, hogy akár ki is vonul a UFC-ből, mert azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy az egész bagázs tudott Brock ügyéről.

A szájkarate koronázatlan királya, Conor McGregor sem tudja tolerálni az esetet, hiszen az Ír szerint a nap végére Lesnar szemgolyóig van kokszolva.

Mindazonáltal a Nevadai Atlétikai Bizottság augusztus 23.-án hozza meg a döntést, mellyel legrosszabb esetben két év eltiltás vár Brock-ra. Azt nem tudni, hogy Lesnar nyitott lett volna később is a harcra, de ezzel végérvényesen odalehet ketrecharcos karrierje. Ezzel párhuzamosan bármilyen ítélet is születik – A WWE tartja magát korábbi álláspontjához, miszerint nem büntetik Lesnar-t. A hivatalos indoklás szerint azért mert Part-timer, és mert az említett időszakban nem volt fellépése a szervezetben. A nem hivatalos oka pedig a történetnek az, hogy jelenleg kimagasló nézettséget, valamint pénzbevételt termel a Fenevad a WWE-nek, aminek tudatában egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a komolyabb szankciót. Utóbbi nem aratott osztatlan sikert az öltözőben, leginkább Roman Reigns esete miatt, akit ehhez képest jócskán meghurcoltak, de ezen a ponton ismét elővehető a WWE azon álláspontja, hogy Brock Lesnar Part-timer.

Hosszú és nehéz út áll előtte!

– ezt még John Cena nyilatkozta korábban, amikor is kitudódott az egész minta botrány. Kérdés mi lesz akkor, ha Lesnar-t valóban elmeszelik két évre a UFC-től. Korábban elmondta, hogy főként azért tért vissza, mert életében először érzi magát száz százalékosan. Győzelmére az egész ügy árnyékot vet, ami miatt később megint feltámadhat benne a bizonyítás vágy. Ahhoz pedig, hogy bizonyítsa igazát – ismét be kell lépnie az Octagonba, legfőképp magáért. Hisz mint tudjuk, Lesnar-t csak saját maga érdekli, ezt le is nyilatkozta. Pont mint azt, hogy Ő a legkeményebb faszagyerek errefelé, amire a következőkben igencsak szüksége lesz.

3 című bejegyzés “Augusztus 23.-án születik döntés Lesnar ügyében” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Off téma! CWC cikkeket mért nem folytatjátok ha már elkezdtétek. 2 adással vagytok lemaradva ami simán lepipálta színvonalban raw,smackdown,nxt-t. Nem basztatásból csak azé jó lenne ha több ember ránézne mert valami eszméletlen ami ezeken az adásokon történik.
  Ehez hozzászólva meg nem értem még mindig mért istenitik Lesnart folyamatosan. Egyszerűen nem érdemli meg.

  Kedvelés

 2. Igaza van az ufc-s arcoknak.lesnar egy utolsó csaló senki.Veri a mellét h mekkora ember közben meg szétcuccolta az agyát..pfff
  Persze a wwe akkor se dobná ki ha embert ölne…akkora sztár..szégyen és gyalázat az egész.

  Kedvelés

  1. Gyanítom hogy ezt nem fogják tudni kimagyarázni már sehogy sem. Főleg, hogy kétszer is pozitívot produkált a teszteken. Gyanítom, hogy a történtek után is nyeri az SS-re kiírt meccsét és ha igazak a pletykák még a főövért is bedobják. Holott el kellene tiltani ha part-timer, ha nem. Az ő beleegyezésükkel ment a UFC gálára, ahol doppingolt. Na nem baj a sok hülye meg még élteti is ezek után. Igazi követendő példa ez a pali a mai fiatalok számára, ja nem….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s