McGregor újabb kritikája, ezúttal John Cena a célpont

John-Cena-Conor-McGregorA múlt hét végi Twitter háború óta csönd volt. Egészen ma hajnalig. Conor McGregor egy konferencián vett részt a közelgő UFC 202-vel kapcsolatban, ami alatt feljött a szó a közösségi médiában elhatalmasodó szócsatáról.

Először is méltatni kezdte Ric Flair-t, aki az egyike volt azoknak, akik a legbővebb válasszal álltak elő Conor múltheti kijelentésére. A UFC pehelysúlyú királya ezek után Cena-t vette górcső alá:

40 évesen fel alá járkál a rikító narancssárga pólójában, meg egy fejpánttal arról beszélve, hogy senki sem látja Őt. Mi látjuk Őt. Ő egy 40 éves, nagy, kövér bukott Mr. Olimpia anyab@szó. Tudod mire gondolok? Azok a srácok mind gyíkok.

Conor véleménye Cena-ról csak annak fényében meglepő, hogy John semmilyen formában nem kommentálta az egy héttel ezelőtti dolgokat, ami mint azóta kiderült nem scripted volt, hanem McGregor magánakciója, amivel szépen felültette a lóra a WWE szupersztárjait.

3 című bejegyzés “McGregor újabb kritikája, ezúttal John Cena a célpont” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Talán egy leendő WWE szereplő lesz Mr Conor? Egész faramuci helyzet hogy Mr McMahonról, HHH-ról, a szervezetről csak jól nyilatkozott. Az előadó sportolók voltak a célpontok. Talán ez valaminek a kezdete? Egy külsős balhé? Elvégre sem a UFC sem a WWE birodalom nincs a legjobb helyzetében az utobbi időben, nézetség, megújulás hiánya, stb. Remélem ez egy új koperáció kezdete….. .

  Kedvelés

  1. Csodálkoznék ha nem valami sztori kezdete lenne. Mondjuk a cirkálósúlyú szekció most fog beindulni az még gyanúsabbá teszi!
   És ha így van akkor ez most végre egy egész jó ötlet, hogy új területről is behúzzanak nézőt.

   Kedvelés

 2. kb 2 hete ismerem ezt a Conor Gyereket de már most kivan a f*szom Belőle ha ő ilyen nagyon tehetséges akkor mutassa meg de ő úgy is csöves kutya csak és csak másokat b*sztatni tud ehhez ért csak a B*zi Gyerek

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s