WCPW – Loaded 5. rész – a bónusz mérkőzés, Joseph Conners vs. Prince Ameen

unseenEgyéni mérkőzés – Joseph Conners vs. Prince Ameen (Gabriel Kidd társaságában)

A múltheti adásba már nem fért be, így az eheti adás előtt (amit itt nézhettek élőben 23:00-ás kezdéssel) pár órával tették azt közzé. A kommentátorok párosát ezúttal King Ross és Adam Blampied alkotják. Az összecsapás Conners részéről saját önbecsülésének visszapofozásáról, a hercegék oldaláról pedig egymás összeférhetetlenségéről szólt. Ameen bevonulása után kényszerítette szolgáját, Kidd-et (,akinek mellesleg egy tradícionális thawbban kellett megjelennie), hogy az vegye le mestere kaftánját, ami kis hezitálást követően meg is történt. A mérkőzés kezdetét követően Joseph szinte végig előnyben volt, megmutatva, hogy egyáltalán nem csak Hendry háttérembere. Ameen próbálta a kimenetelt többször is Gabriel bevonásával megfordítani, aki láthatólag nem akart beleavatkozni, de Conners nem hagyta magát. A mérkőzést követően Kidd kissé gúnyosan adta vissza Ameen kaftánját, aki látva mosolygó szolgáját, a ruhát eldobta, majd mutatta, hogy vegye fel és adja oda neki még egyszer. Gabriel szemezett vele egy darabig, majd kisétált a ringből, mutogatott egy sort a hercegnek, aki mérgesen vette tudomásul a történteket, majd feldúltan távozott.

4 című bejegyzés “WCPW – Loaded 5. rész – a bónusz mérkőzés, Joseph Conners vs. Prince Ameen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hogyne. Nem vagyok egy szájbarágós típus, facen már kiraktam párszor, de csak ennek nem írok mindig új bejegyzést. Aznap kora délután kezdik hirdetni a streamet, amikortól már linkként működik -ahogy a mostanit linkeltem ide-, de azontúl, hogy figyeld a WhatCulture Wrestling oldalt jobbat nem tudok mondani.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s