John Cena befejezte?

john-cena-summerslam-1471849553-800John Cena az este legjobbnak kikiáltott mérkőzésén maradt alul AJ Styles-al szemben a vasárnapi SummerSlam-en. A csata végén, Cena levette karpántját, megcsókolta, majd lehelyezte a ring közepére. De mit akart ezzel sugallni a Cenation Vezetője?

Cena a múltheti Talking Smack-ben (SmackDown levezető műsor) azt mondta, hogy készen áll átadni a staféta botot valakinek, aki a jövőben képes lesz hosszútávon is kimagasló teljesítményt produkálni. Ez is megerősítette már a korábbi híreket, melyek szerint John már nem Full Timeban dolgozik a szervezetnél. A Live Event-eken sem olyan rendszerességgel lép fel, mint korábban, most pedig várhatóan a heti adásokról is távol lesz egy jó darabig, hiszen hamarosan megkezdődik az American Grit második évadának forgatása.Visszatérve a SummerSlam jelenthez. Azokban a pillanatokban Cena pontosan azt akarta kifejezni, hogy véget ért az elmúlt tizennégy év abból a szempontból, hogy Ő van a középpontban, s hogy neki kell a hátán vinni a céget. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tér vissza, pusztán már nem lesz “Cena központú” a WWE. A következőkben több időt tölthet pihenéssel, valamint egyéb olyan elfoglaltsággal, amire az elmúlt másfél évtizedben nem nagyon volt lehetősége. Azt egyelőre nem tudni, hogy a tizenötszörös világbajnok ott lesz-e a ma esti SmackDown-on. Hirdetve van az eseményre, majd meglátjuk. Mindazonáltal ott volt a tegnapi RAW Dark mérkőzésében, ahol Dean Ambrose-al az oldalán győzték le Seth Rollins, illetve AJ Styles duóját.

Egy gondolat a(z) “John Cena befejezte?” című bejegyzésnél

  1. Ez nem egy meglepő hír, nem csak azért, mert egy ideje már kering a pletyka, hogy part-timer-be kerül, de ha megnézzük Kurt Angle-t – akit bizony Cena váltott anno – akkor pontosan azonos utat járt be. Ő is egy limitált finisherrel rendelkező atélta volt, azonos karakter. Ugyan azon programmal, záróévként: kihívási lehetőség bárkinek… ismerős?

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s