Támadások kereszt tüzében Charlotte

Charlotte-702x336Egyik szeme sír, másik nevet. Talán így jellemezhetjük a legjobban Charlotte elmúlt hetét, hiszen a SummerSlam-en történelmet írt azzal, hogy Ő lett az első kétszeres WWE Women’s bajnok, ugyanakkor nem minden úgy alakult ahogy azt a felek, valamint a WWE várta.

Sokkoló és váratlan volt, ahogyan a Bank Statmentből fordítva, végül kopogtatta Sasha Banks-t – visszaszerezve ezzel a bajnoki címet. Ekkor még mindenki értetlenül állt az események előtt, majd nem sokkal később elárasztatta az internetet a hír, mely szerint Sasha eltávolításra került minden eseményről a következő 32 napban. Eltiltásra vagy sérülésre gondoltak sokan, utóbbi igazolódott be. Egy héttel a mérkőzés előtt tisztázták, hogy a SummerSlam-en Charlotte-nak kell diadalmaskodni, hogy ezt követően Banks pihenőt vehessen ki a mihamarabbi felépülés érdekében. Igen ám, csakhogy a mérkőzés közben Sasha háta csak rosszabbodhatott, miután két alkalommal is csúnyán ráesett. Először Charlotte elejtette Őt a középső kötélen állva, majd a sarok tetején való akciózásban is Banks húzta a rövidebbet.

A mérkőzést követő wwe.com-os interjú alatt látható volt Charlotte zavartsága, illetve, hogy valami nincs rendben. Abszolút a szerepéből kiesve nyilatkozott. Ez azért történhetett, mert egyes meg nem erősített hírek szerint a szervezet tisztviselői komoly vitába keveredtek a Nature Girl-el a színfalak mögött a mérkőzés közbeni durva hibák miatt, amik akár befolyással lehettek volna Sasha egyébként sem jó állapotban lévő hátára. Mindezek után derült ki, hogy Banks-nek nem lesz szüksége műtétre, így a tervezett egy hónap pihenés után visszatérhet. Charlotte ettől függetlenül támadások kereszt tüzébe került a rajongók által is, akik a közösségi médiában köszörülték a nyelvüket a Flair csemete – szerintük felelőtlen munkáján, amit a ringben produkált.

Íme egy pillanatkép azután, hogy Charlotte a középső kötélen állva elejtette Sasha-t:

14089611_141361656309721_2118903724_n

Ti hogyan láttátok Charlotte munkáját a mérkőzésben? Érthető, vagy túlzott ez a felháborodás?

3 című bejegyzés “Támadások kereszt tüzében Charlotte” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Én csúnyának láttam azt a dobást…. De amint itt írták már, aki bemegy a szorítóba ilyen állapotban ( és aki be is engedi) annak is lehet felelőssége. De hogy ki igaziból, Sasha,doki,vagy Sarolta… azt sosem tudjuk meg így utólag…

    Kedvelés

  2. Ha a ringbe engednek valakit fájós háttal, akkor azaz ő saruk. Charlottenak az a feladata, hogy pankráljon, nem az, hogy ellenfele hátát nézze.

    Kedvelés

  3. Lesz még Sasha champ ebben biztos vagyok. Inkább gyógyuljon meg és majd utána lesz egy hosszabb regnálása. Egyébként nekem semmi bajom Charlotte-val, az egyik legjobb női birkózó a RAW-on, és nem mellesleg piszok jó heel is! 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s