Brock Lesnar vs Shane McMahon a WrestleMania-n?

Shane-McMahon-Brock-Lesnar-645x356Érdekes elmélettel állt elő a minap a Daily Wrestling News, melyben a SummerSlam végkifejletén látottakra alapozva hoztak le egy igen érdekes hírt. Brock Lesnar egy F5-öt osztott ki Shane McMahon-nek, aki Randy Orton állapotát szerette volna közelebbről megvizsgálni. Másnap a történet részeként, Stephanie McMahon roppant szigorú módon 500 dollárra büntette a Fenevadat, amit Shane O-Mac a keddi SmackDown-on nem nézett jó szemmel, s mint ahogy mondta a történteknek még folytatása lesz.

A fentebb nevezett hírportál szerint Brock Lesnar,  tévés adáson történő visszatérésekor (Royal Rumble) egy Shane McMahon által megnevezett szupersztár ellen lép majd ringbe. Ez a csata voltaképp felvezetné a Lesnar kontra O-Mac összecsapást, ami pedig a WrestleMania 33 alkalmával lenne esedékes.

A történet érdekessége, hogy Shane számára nem ez lett volna eredetileg a “nagy sztori” a jövő évi WrestleMania-ra. Vince szeretett volna egy Triple H kontra Shane csatát tető alá hozni, de Hunter-nek nem tetszett a tervezett stipuláció – így kihátrált a mérkőzésből. Talán ennél fogva jöhetett szóba ez az erősen megkérdőjelezhető párosítás, ami finoman szólva is hagyhat kívánni valót maga mögött. Shane idei ellenfele The Undertaker volt, és már itt sem igazán vették meg sokan a történet lényegét, miszerint az “Aranyifjú” egyenrangú ellenfele lehet a Fenoménnak. Hasonló a szitu Lesnar esetében is? Nem kérdés, igen!

BREAKING: A Chicago-i All State Arena bejelentése nyomán, szeptember 24-én sor kerül a Brock Lesnar vs Randy Orton mérkőzés visszavágójára, amikor is a felek az ekkor esedékes Live Event-en csapnak össze.

Egy gondolat a(z) “Brock Lesnar vs Shane McMahon a WrestleMania-n?” című bejegyzésnél

  1. Brock Lesnar vs Randy Orton mérkőzés visszavágó? Minek az? Hogy most TKO nélkül csapassák le Ortont? Szégyen….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s