Pletyka: Kevin Owens-nek fogalma sem volt róla, hogy győzni fog?

owenstripleh-1472633923-800Sokaknak feltűnt Kevin Owens döbbent arckifejezése abban a pillanatban, mikor Triple H kiosztotta a Pedigree-t Seth Rollins-nak a hétfői RAW-n – ezzel voltaképp hozzásegítve a PrizeFighter-t a bajnoki címhez. Kevin nagyon hitelesen adta el a momentumot, de a legfrissebb híresztelések szerint fogalmas sem volt róla, hogy megnyeri a mérkőzést.

A korábbi kétszeres ECW World Heavyweight Champion Taz – saját podcast műsorában taglalta a mérkőzést. Először is méltatta az újdonsült bajnokot, valamint kiemelte, hogy KO nagyon megérdemelte a győzelmet. Ugyanakkor nem tartja kizártnak, hogy fogalmas sem volt ennek bekövetkeztéről. Taz szerint nagyon is lehetséges, hogy Triple H akkor suttogta ezt a fülébe, miközben visszagurította a ringbe a záró spot előtt. Sőt azt sem tartja kizártnak, hogy Rollins-on kívül senki sem tudott arról, hogy milyen eseménysorok fognak lejátszódni (Seth-nek tudnia kellett a Face Turn miatt). Taz kiemelte még Owens elképesztő, rögtönzött reakcióját a kialakult helyzetre, amit követően megnyerte a bajnoki címet.

4 című bejegyzés “Pletyka: Kevin Owens-nek fogalma sem volt róla, hogy győzni fog?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Mondjuk Bret Hart sem tudta, hogy elveszti a címét Montrealban 😀 😀 😀

    Amúgy én még mindig nem vagyok biztos a Rollins face turnben… Lehet, hogy Owens és HHH ellensége lesz, de hogy face így egyből… hááááááááát.

    Kedvelés

  2. Owens olyan hitelesen ad elő kb mindent hogy lehetetlen lenne megállapítani hogy tudott e róla vagy nem 😀 Eddig csak azért nem tűnt fel senkinek, mert még nem volt ennyire a középpontban mint a múltkori rawon 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s